Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM sahibinden.com alışverişimde oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Bende sahibinden.com dan araba aldım sattım. şöyle bir kural vardır. arabanıza galeri nakit 25000 tl veriyorsa siz arabayı sahibinden.com dan 23000 tl ye satmaya çalışırsanız, müşteride kelepir araba(keklik) buldum derse, ava giderken avlanır; Kendisi Keklik durumuna düşer. Sizin almaya çalıştığınız telefona telefoncular nakit 800-900 tl veriyorken.Neden uzun ve meşakkatli yolla size 550 TL ye satmaya çalışmış acaba düşünüp araştırıp almanız gerekirdi. Tekrar geçmiş olsun der saygılar sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadnan -- 28 Eylül 2012; 12:22:04 >
  • Ben uygundukkan.com dan bir ay önce iphone 4 aldım hiç bir sorun çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo55

Ben uygundukkan.com dan bir ay önce iphone 4 aldım hiç bir sorun çıkmadı

Çok yerinde bir cevap;
    Bugün üye ol bugün bu konuya yorum yapbugün böyle bir şey olacağını biliyordum tahminlerin beni yaniltmadi. Uzak durun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

quote:

Çok yerinde bir cevap;
    Bugün üye ol bugün bu konuya yorum yapbugün böyle bir şey olacağını biliyordum tahminlerin beni yaniltmadi. Uzak durun arkadaşlar

+1500000
  • dün bende sahıbınden buldugun ilanla
    kapalı ve jelatınlı bır satıcıdan samsung telefon aldım
    buluşup elden aldım ben genede samsung servısıne gıdıp telefonu sıstemden kontrol ettırdım
    satıcı abı jelatını görmuyoprmusun dedı faturasıda vardı
    ben dedeım kardeşım pımpırıklı bırıyım gıdıp kontrol ettırıp sistemden baktıralım oyle alıcam dedım
    servıste bakılda ve orjınal ıthalat dedı
    sonra açtık telefonu (kalıp sabun çıkmasın) baktım
    ürün orjınal
    parasını ödedım o yoluna ben yoluna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde zor insanlara güvenebilmek sabun çıkmasa bile sahte kayıt çıkıyor
  • Arkadaşlar alış-verişimizi kapıda ödemeli şekilde yaparken gelen ürününün bedelini ödemeden inceleme şansımızın olduğu kargo firmaları var mı? Bir yerde aras kargoda böyle bir hizmet var şeklinde birşey okumuştum ürünün bedelini ödemeden ürünü kargo görevlisinin yanında açıp beklediğimiz ürün ise bedelini ödeyebiliyormuşuz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Yani var mı böyle birşey? (PTT'nin sistemi biraz kötü yani komisyonun önünde açma falan sıkıntılı gibi görünüyor) Birde kargoların kapıda ödeme fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? Ve kapıda ödeme için hangi kargo tercih edilmeli sıkıntı yaşamamak adına? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

bu arkadaşa küfür etsem ban yer miyim. aynı gün üye olmuş,tek mesajı var,o da burada reklam yapmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Arkadaşlar alış-verişimizi kapıda ödemeli şekilde yaparken gelen ürününün bedelini ödemeden inceleme şansımızın olduğu kargo firmaları var mı? Bir yerde aras kargoda böyle bir hizmet var şeklinde birşey okumuştum ürünün bedelini ödemeden ürünü kargo görevlisinin yanında açıp beklediğimiz ürün ise bedelini ödeyebiliyormuşuz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Yani var mı böyle birşey? (PTT'nin sistemi biraz kötü yani komisyonun önünde açma falan sıkıntılı gibi görünüyor) Birde kargoların kapıda ödeme fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? Ve kapıda ödeme için hangi kargo tercih edilmeli sıkıntı yaşamamak adına? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ptt de gönderici kontrollü teslim seçeneği ile gönderim yaparsa açıp bakar beğenmezseniz almazsınız bilginize

• muhahaha içinden 4 kalıp sabun mu çıktı? adam hakikaten esprituelmiş :D geçmiş olsun üzüldüm ama bence soğuk su iç hocam. adam ben telefon gönderdim, karşıdaki kişi yalan söylüyor dese ıspat edemezsin. bu işler o kadar kolay değil. hele bu kişinin daha önceden bir sabıkası yoksa savcı çağırıp ifadesini alır sonra kovuşturmaya yer yok diyerek olayı kapatır delil yetersizliğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 2 Ekim 2012; 22:07:20 >
  • ptt in blokesine fazla güvenme , ptt den kapıda ödemeli ürün gönderdim alıcı ödeme yaptı ama ortada para yok ptt yedi bitirdi
  • o kadar çok ince eleyip sık dokumak lazım ki! inanın biraz zaman sonra kendini ele veriyor.
  • sabunmu göndermiş puhahahah koptum :D :D :D :D
  • Fiyat konusunda millet olarak hep tehlikeye düşüyoruz zaten,arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah davasının peşini bırakmaz.
  • benden sana tavsiye 150tl fazla şey alma en güvendiğin adamda bile sıkıntı olur yaşadık çünkü sorunu para verdik ptt kargo 1.5 hafta sonra eline ulaştırmış sürekli münakaşa yaşadık bence 100 150 tlden fazlaya çok çok zorunda kalınmadıkca kullanmayın
  • Sizle alakası yok ama 4 kalıp sabun olayını okuyunca güldüm.
  • Arkadaşlar ptt kapıda ödeme de ( konturolu teslimat ) denen yeni bi özellik var bizat arayıpsordum ptt ye kargonuz geldiginde açıp konturoledip emin olduk tan sonra parayı veriyosun.
    Gönderici teslim ederken (konturollü teslimat olarak ) göndersin yeterli biginize
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Arkadaşlar ptt kapıda ödeme de ( konturolu teslimat ) denen yeni bi özellik var bizat arayıpsordum ptt ye kargonuz geldiginde açıp konturoledip emin olduk tan sonra parayı veriyosun.
    Gönderici teslim ederken (konturollü teslimat olarak ) göndersin yeterli biginize
    Saygılar...

Ben gidiyorum postaneye öyle bir şey yok diyorlar mevzuatı okudum ordada bu konu hakkında bir şey yok

• Ben direk telefola sordum kargo bölümünde ki müdürü bagladılar onla görüştüm böyle bi seçenek vardır dedi
    Hata sahibinden spor ayakabı satan bi firma diyorki ptt konturollu teslimat la göderiyoruz ayagınıza deneyip alıyosunuz diyorlar yani böyle bi seçenek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

quote:

Orijinalden alıntı: Cash Money

Arkadaşlar alış-verişimizi kapıda ödemeli şekilde yaparken gelen ürününün bedelini ödemeden inceleme şansımızın olduğu kargo firmaları var mı? Bir yerde aras kargoda böyle bir hizmet var şeklinde birşey okumuştum ürünün bedelini ödemeden ürünü kargo görevlisinin yanında açıp beklediğimiz ürün ise bedelini ödeyebiliyormuşuz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Yani var mı böyle birşey? (PTT'nin sistemi biraz kötü yani komisyonun önünde açma falan sıkıntılı gibi görünüyor) Birde kargoların kapıda ödeme fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? Ve kapıda ödeme için hangi kargo tercih edilmeli sıkıntı yaşamamak adına? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ptt de gönderici kontrollü teslim seçeneği ile gönderim yaparsa açıp bakar beğenmezseniz almazsınız bilginize

Hocam bu şekilde gönderim yaptırırsam eğer kontrolü kapıda yapıyorum değil mi? Yani ptt'ye gidip orda kurul önünde falan değildir umarım ? Bu arada cevap için teşekkür ederim. Son olarak gönderici kontrollü gönderdiği taktirde burdaki ücret farkı nedir? Birde diger kargo firmalarında bu tarz uygulama var mıdır? Birde Bu kapıda ödeme ücretleri nedir hocam ptt'nin ve diğer kargo firmalarının ?

quote:

Orijinalden alıntı: sagy
    Ben direk telefola sordum kargo bölümünde ki müdürü bagladılar onla görüştüm böyle bi seçenek vardır dedi Hata sahibinden spor ayakabı satan bi firma diyorki ptt konturollu teslimat la göderiyoruz ayagınıza deneyip alıyosunuz diyorlar yani böyle bi seçenek var. 

Hocam kapıda ödeme ücretine ek bir para ödüyor muyuz Kapıda kontrollüde? Birde kapıda ödeme ücretini biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 9 Ekim 2012; 20:30:40 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.