Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM sahibinden.com alışverişimde oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar keske daha once forumu takip etseydim bende bugun Samsung Gazlaxy S3 aldim kapida odemeyle 900 TL'ye ama almaz olaydim. Gelen S3 Klon imei, cakma cin mali cikti. Ilanda ise Genpa garantili diye satiyordu. Gercekten kimseye guven kalmamis. Kul hakki yemeyege nasil tenezul ediyorlar. bunun oteki tarafi var ve ben hakkimi helal etmiyorum. Bakalim saticiyla irtibata gecmeye calisiyorum. yarin 10 a kadar suze verdim yoksa savciliga savciligi suc duyurusunda bulunacagim soyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin616

Arkadaslar keske daha once forumu takip etseydim bende bugun Samsung Gazlaxy S3 aldim kapida odemeyle 900 TL'ye ama almaz olaydim. Gelen S3 Klon imei, cakma cin mali cikti. Ilanda ise Genpa garantili diye satiyordu. Gercekten kimseye guven kalmamis. Kul hakki yemeyege nasil tenezul ediyorlar. bunun oteki tarafi var ve ben hakkimi helal etmiyorum. Bakalim saticiyla irtibata gecmeye calisiyorum. yarin 10 a kadar suze verdim yoksa savciliga savciligi suc duyurusunda bulunacagim soyledim.

Geçen donanımhaber sitesinde okudum s3 e benzer özellikleri biraz daha düşürülmüş bir modelini samsung orta asyada üretiyormuş vietnam da üretiliyor video incelemesi yapılmış samsung yetkilileride haberi yalanlamadı net bir şeyde demediler yani samsungun orta asya için ürettigi bir s3 modeli daha var .Sizin Çin malı dediginiz telefonlar aslında orijinal ama avrupa cihazlarından farklı aldıgın sitenin linkini gönderirmisin bir bakayım

• quote:

Arkadaslar keske daha once forumu takip etseydim bende bugun Samsung Gazlaxy S3 aldim kapida odemeyle 900 TL'ye ama almaz olaydim. Gelen S3 Klon imei, cakma cin mali cikti. Ilanda ise Genpa garantili diye satiyordu. Gercekten kimseye guven kalmamis. Kul hakki yemeyege nasil tenezul ediyorlar. bunun oteki tarafi var ve ben hakkimi helal etmiyorum. Bakalim saticiyla irtibata gecmeye calisiyorum. yarin 10 a kadar suze verdim yoksa savciliga savciligi suc duyurusunda bulunacagim soyledim.

Geçmiş olsun. ama sizinde fiyattan çakmanız gerekiyordu. hem genpa hemde 900 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

quote:

Geçen donanımhaber sitesinde okudum s3 e benzer özellikleri biraz daha düşürülmüş bir modelini samsung orta asyada üretiyormuş vietnam da üretiliyor video incelemesi yapılmış samsung yetkilileride haberi yalanlamadı net bir şeyde demediler yani samsungun orta asya için ürettigi bir s3 modeli daha var .Sizin Çin malı dediginiz telefonlar aslında orijinal ama avrupa cihazlarından farklı aldıgın sitenin linkini gönderirmisin bir bakayım

Sahibinden.com da bir saticidan aldim.Sonucta 2. el cihaz 900 tl eder. Ilk bakista sahte oldugunu anlayamiyorsun. sanirim bu sizin dediginiz telefon olacak. Uretim yerine baktim Vietnam.

• quote:

quote:

quote:

Sahibinden.com da bir saticidan aldim.Sonucta 2. el cihaz 900 tl eder. Ilk bakista sahte oldugunu anlayamiyorsun. sanirim bu sizin dediginiz telefon olacak. Uretim yerine baktim Vietnam.

imei sorgulattıgınız da i9300 çıkmıyormu

• quote:

quote:

quote:

quote:

imei sorgulattıgınız da i9300 çıkmıyormu

*#06# yapinca cikan imei numasini sorgulattigimda asagida yazanlar cikiyor. Cihazin arkadasindaki imei numasinu sorgulattigimda ise cihaz kayitli degil cikiyor. klon imei kullanilmis sanirim.

Durumu : IMEI numarası kayıtlı
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Shenzhen Tinno Mobile Technology Copr
    Pazar Adı: X81, Suntec NG-900 Model Bilgileri: X81, Suntec NG-900

• klon imei atmışlar antutu diye bir program var markette ondanda bakabilirsiniz test ettginiz zaman telefonun model bilgileri çıkar
  • quote:

klon imei atmışlar antutu diye bir program var markette ondanda bakabilirsiniz test ettginiz zaman telefonun model bilgileri çıkar

dostum telefonu sahibine bugun iade ettimo yuzden telefona bu programi kurup test edemem. sozde geri yolla dedi bakalim bi sorun cikarmaz ins. telefonu aldim hic kullanmadim hatta sim kart bile takmadim hic. ins parami geri alirim da artik yutrdisindan kendime s3 alirim. almanya mediamartk da 550 euro. Benim amacim kayit islemiyle ugrasmayayim guncellemelerde sorun olmasin ama telefon orjinal cikmadi :) turkiye cihazi diyim de yurt disi orjinal bile olsa benim iicn sorun olmazdi da iste insanlara guvenmemek gerek bu devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 29 Kasım 2012; 21:41:26 >
  • kardeş o adam banada aynısını yapmaya kalktı fastbike diye birisiydi urunu göndrdi kargoyu kontrol edemsiniz deyince bende geri gönderdim banada 550 fiyat söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuK

Sizle alakası yok ama 4 kalıp sabun olayını okuyunca güldüm.

bende koptum hocam gece gece :)
  • Nasıl Alışveriş Merkezlerine girerken çantalarmızı X-ray cihazından geçiriyoruz Ptt kapıda ödeme sisteminde paket, alıcıya merkez postanede teslim edilsin Alıcı paketini teslim almadan önce kabaca kargodan ne beklediğini görevli kişiye belirtsin Mesela (samsung S3 Sipariş ettiniz Cep telefonu diyin) Ardından X-ray cihazını okuma konusunda uzaman bir personel eşliğinde ürüne ekrandan bakın paketin içinde telefon olduğu anlaşılınca kargoyu teslim alınır böylece kargo zarar görmez hem Ptt mağdur olmaz hem biz mağdur olmayız hemde dolandırıcıların ekmeğine yağ sürülmemiş olur.elbette bu sistem her şeyi çözmez ama telefon sipariş edip içinden sabun çıkması gibi bariz durumların önüne rahatlıkla geçilir
  • Çok Geçmiş Olsun Birkaç Kez Ordan Alışveriş Yaptım İyiki Bana Öyleleri Denk Gelmedi.

• parasını mahkemeden geri alan arkadaş varmı acaba??
  • g.olsun
  • arkadaşlar bende 3 gün önce sahibinden.com'da htc one ilanındaki o.... çocuğunu aradım öyle inandırıcı konuşuyoki it, çanakkale ezine'den htc one ingiltereden gelmiş, falan neyse sonra ben anlaştım bununla 100 tl yatırdım ondan sonrada kayıp:) böle para yatıranlara kızardım ben tongaya düştüm, bir an geliyor insanın basireti bağlanıyormuş...
    dolandırıcının adı isa battal
    bu isme bankaya para yatırdım uçtu gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar bende 3 gün önce sahibinden.com'da htc one ilanındaki o.... çocuğunu aradım öyle inandırıcı konuşuyoki it, çanakkale ezine'den htc one ingiltereden gelmiş, falan neyse sonra ben anlaştım bununla 100 tl yatırdım ondan sonrada kayıp:) böle para yatıranlara kızardım ben tongaya düştüm, bir an geliyor insanın basireti bağlanıyormuş...
    dolandırıcının adı isa battal
    bu isme bankaya para yatırdım uçtu gitti...

Gecmis olsun

• sonuç ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Benim sahibinden hesabımdan kişisel bilgilerim alınmış ve adıma dolandırıcılık yapılmış buna ne diyorsunuz? Ben olmadığımı ispatlayacak tonla açık buldum savunma yaptım ama sonuçta emniyet tarafından evim telefonla arandı ve ifadeye bekleniyorsunuz dolandırıcılıktan dendi... Tc numaramla yapmadıkları kalmamış... Mynet, sahibinden ortaklığı var sanırım tc numarama oradan ulaşmışlar... Tc numarası ile bankamatiğe para yatirma vs oluyormuş hesap açmadan, hem bankanın da bu açıkta sucu var, arayıp onlara da saydım telefonda bir sürü... Hesap açmadan para aktarımı nedir ya, kolaylık mı bunun adı? Adıma ait olmayan cep numarasına benim tcme yatan parayı çekmek icin şifre yolluyorlar işleme bak!!!
    Yani arkadasım senin o parayı kaptırdığın kisi, adını sanini bilmediğin bir kisi cikacak emin ol... Hatta çıkmayacak... Sen sadece o kisinin masum birisi olduğunu öğreneceksin... Bu ülke maalesef kimseyi koruyamiyor... Evim telefonla arandığında Allah'tan telefonu ben actım... Yarın birgun isyerimi arasalar da arkadaslarım acsa itibarım ne olur acaba... Ben Ankara'da yasıyorum, dolandirici kisi benim adıma Antalya'dan parayı çekiyor, bankamatikte kamera kaydi da var ama ona bakılmadan ilk ifadeye çağrılan ben oluyorum... Üstelik bu olayın emsalleri olduğu halde... Bizim adalet çalışmıyor, salla basını al maaşını...

hocam gercekten ibretlik paylasım

• Yöntem fix yanlız dolandırılan herkezde bir sabun var mutlaka bu arada geçmis olsun
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.