Şimdi Ara

Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
25.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıldır bilgisayar alamıyorum dayı iş yapamıyorum ben de ebesinin a.. gibi pahalı bilgisayarları alacak kadar bi zenginiyetim yok yani, ha amerikada olsam 1 aylık maaşımla çekerim maaş da artar. sen anla yani şunu bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 18 Kasım 2021; 13:45:28 >
  • Adama diyorum enflasyon gıda fiyatları aldı başını gidiyor asgari ücret eriyor halk fakirleşiyor bana yaptığımız füze uçak resimlerini gösteriyor eh be kardeşim kimse üretime bir şey demiyor ki. bunları hindistanda üretiyor ama halkına bak sefalet içinde. Senin karınını top tüfek doyurmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çıkalım falan diyen tiplerin çoğu ergen veletler totonuz yiyorsa çıkın mafya mısınız lan siz bekleyin seçimi oyunuz neyse verin. Memlekete bir cacık faydası olmamış gidip dükkan dağıtacak puşt sorarsan hak savundu

• onur1301 kullanıcısına yanıt

SSCB de füze vs üretip dururdu ama halkı bir kg patates için iki saat kuyruk beklerdi.

• Sandık haricinde gösterilecek her tepki AKP'nin ekmeğine yağ sürecektir. Öyle olmasa bile hoş olmayacaktır. Zaten son dönemlerini yaşıyorlar, seçilmeleri artık çok zor.

• Şunu idrak etmek lazım TL den sıfır atılınca değer kazanmıyor.

Şu anda 1 dolar 10 milyon 860 bin eski TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Kasım 2021; 14:33:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? 

• https://www.instagram.com/tv/CVfLVGhoAMm/?utm_medium=copy_link

• Ekonomi çok iyiciler gitsin araç alsın, ev alsın, kredi çekip iş kursun görelim dhde boş boş yorum yapmak kolay

• Cebünde 5k lık tefonun var yeğenim, havada alabiliyorsun eee daha ne istiyon lo

• "Ben ekonomistim."

Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor?
  • Amerika mı burası? Çıkıp sokağa gösteriş ya da kamera karşısında bişeyler söyleyesiniz. Ertesi gün evinden alırlar bir daha gün yüzü göstermezler. O dediğin tepki bu ülkede zor, zaten seçimler yaklaşıyor ve insanlar seçimleri bekliyor 1,5, 2 yıl için insanlar kendisini neden saçma sapan işler için belaya girsin? Zaten kazanmaları her geçen gün daha da zorlaşıyor. Bu yüzden biraz sabırlı ve akıllı olmakta fayda var.

• CHP gelsin söz eksiye bile düşecek bu dolar euro. Ver yetkiyi gör etkiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9030AAE3 -- 18 Kasım 2021; 16:55:56 >
  • bu cehabe 20 yılda ülkeyi ne hale getirdi, püüü sana gılıjdar. eskiden yağ kuyruğu vardı yegenim Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? Dolar 11.10 TL Halen Neden Halk Tepki Göstermiyor? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 18 Kasım 2021; 16:57:21 >
  • Dolar 15 bile olsa ayaklanma falan olmaz bu ülkede her şey güllük güllistanlık devam edecek. 20 lere falan yaklaşırsa bir ihtimal bir şeyler olabilir.

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

oda birşeymi , 20 yıldır diplomayı çıkaramadı , insan olan bunca zamanda okul bitirip çıkarırdı ama zaten haklı ona taptığı için gerekte görmüyor......

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Emin ol boş koltuk bile daha iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekonomiyi Beyazsaraydan yonetseler AK-Saraydan yonetenler kadar zarar veremezlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chp başta olsaydı dolar 10 deil 20- 30 lira olurdu

ben demiyorm eyüp sultanda oturan bi vatandaş diyor

şimdi sen bu adamın karsısına nasıl bi argüman sunabilirsinki? Mantıklı acıklama yaptıgın zamanda Hadi ordan Hadi ordan vatan haini diyor. Önce müslüman olun nankörsünüz falan diyor.

iyice boka baktık tartışamıoz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Kasım 2021; 19:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.