olayların ekonomik değilde şişirme balon olduğunun bir ıspatı daha yapılıyor ama siyasi mimlemiş gözler yine görmez yani akp rte lö lö modu devamke. |
DOLAR 14.90 a düştü NEDEN (2. sayfa)
-
-
Sebebini bilmem dolar alıp el ovuşturanlar bu gece uykusuz kalacak. Devamı gelir inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamlaei geri cekmiyorsa suclancak kisi o firmadir almayin urunlerini olur biter. Boyle boyle alistik firmalarin cakalliklarina.
Çok mu acıttı akşam akşam
Ben burda 3 günlük üye değilim bak profile.
Ben buranın cigerini bilirim.
Ha herkesi genellemiyorum. Öyle olanlara söylüyorum. Dediğim gibi olanlar da burda maşallah sürüsüne bereket.
Ama nedendir birileri üstüne alınıp aksini iddia ediyor. Yahu sen öyle biri değilsen o laf sana değil.
Yok ben üstüme alırım diyorsan
Keyfin bilir
Kökleyebilmek için azıcık geri çekmelisiniz....
Iki gune Euro 20 olur. Dustu diyorsunuz 8 den 14 e dusmus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Iki gune Euro 20 olur. Dustu diyorsunuz 8 den 14 e dusmus
Doların balon gibi şişip patlayacağını biliyordum. Patlamasına sebep olan ise Erdoğan'ın faizi el altından yükseltmesi oldu. Ama her zaman söylediğim gibi dolar bir kere gördüğü yeri unutmaz. 18,50 Gördüyse tekrar orayı görecektir. Yarın panik satışları ile biraz daha iner. Daha sonra yükselmeye devam eder.
1 günde ekonominin düzeleceğini sananlar çok var, biz gerçekten millet olarak ayvayı yemişiz bu çoğunluğu görünce öyle düşünüyorum.
-
konuşmaya başlamadan önce piyasaya ne kadar sürüldü öğrenmek lazım..
-
Bu tip düşüşler aşırı bir dolar arzı yaşanmasıyla gerçekleşir yani biri fazla fazla dolar bozdurdu.
Ya da RTE öldü bir finans grubu haberi duydu hemen tüm dolarını sattı.
Berat koltuğu bırakınca hatırlarsınız, koltuk kendi başına büyük işler başardı.
"chair sama"
Belki de biri yine tüyo aldı bazı ekonomik mevzular dönecek, hesaplara el konması gibi.
Ben bu kadar karamsarım.
-
Faizi ben istemiyorum düşürürüm derseniz bir anda ,piyasa allak bullak olur.Tamam faizin yüksek olması iyi değil fakat faizi düşürecek adımları uzun vadeye,planlı bir şekilde yaparsın iyi olur.Aksi takdirde 10 saatte 5 lira birden düşer.
-
Dolar yükseliyor neden yükseldi düşüyor neden düştü? Ne istiyorsunuz? Zamlar falan geri alınmaz insanlar kolayca nasıl para kazanırım, kısa yoldan nasıl zengin olurum onun peşinde. 2 lira yükseldiği an 2 dakikada yapılan zamlar 10 lira düşse de inmiyor..
Alın buraya yazıyorum. Yüksek miktarda dolar sattılar. Tamamen suni düşüş yarın görürsünüz. Merkez bankası için sattıkları dolarları ucuzdan alıyorlar. Yarın bence 16tlden başlayacak dolar. Olan yine panik yapıp satan masum vatandaşa oldu. Şuan cebimde param olsa dolar altın alırdım. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
-
Spekülatörler devamlı dolar/tl'nin artmasından kazanmaz zig-zag oluşmasından kazanır... Reis tamda buna hizmet etti şimdiye kadar. Muhtemelen reisin bu hamlesine bakanlar dışında pekçok kişide biliyor ve ona göre pozisyon almıştır
Ürünler dolarla aynı oranda artmadı artsa sınır iller komşu ülke vatandaşları tarafından istilaya uğraşmazdı ve yabancılar 200 bin konut satin almazdı. Tabii fazla zam yapan olmuştur ama onlar satış yapamaz normal şartlarda zaten pahalı
diye
Valla ben 18.1 den sattım 12.8 den geri aldım. Düne göre daha fazla dolarım olması haricinde benim için pek değişen bir şey olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X