Dolar 14.90 an itibari ile neden tl değer kazanıyor bilen varmı |
DOLAR 14.90 a düştü NEDEN
-
-
Tayyip arka planda faizi arttirdi ama panic yok 18. I Goren dolar birdaha cikacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tl'de olanin kur zararını karşılayacağını söyledi Erdoğan başka birkaç açıklamada oldu. İhracatçıya vadeli kur uygulayacakmış BESte katkı %30 olacakmış vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Aralık 2021; 21:51:54 >
Doların son bir aylık grafiğine bakın, 20-24 Kasım arası ile aynı hareketi yapıyor. Ona göre muhtemel yönünü görürsünüz.
-
Biraz daha düşürmeye çalışıp düşürürecekler belki ama nereye kadar dayanır bilmem. Ytd.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla onu bunu bilmemde olan yine halka oldu. Zamları yapan yaptı, daha bugüne kadar kurlar düştü diye indirim yapan görmedim. İsterse 10 a düşsün, zannediyormusunuz ki zamları geri çekecekler. Reis güya müdahale ediyor, müdahele, birilerinin cebini dolduruyor hepsi bu.
-
Dolaylı yoldan faiz vermiş oldular aslında.
Faizi arttırmak zorunda kaldılar el altından.
Ama sorarsalar siz yine de nasss deyin...
-
Dolar düştü diye fiyatlar düşmez şimdi. Olan küçük yatırımcıya oldu. Altının içinden geçildi, dolar düştü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi Apple indirim yapsın şimdi. Dolar düştü neticede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dolar nasılsa yükselecek diye fazladan zam yapanlardan aynı hızda indirim yapmasını bekliyoruz
-
Birileri konuşmasını bekledi konuşma esnasında yada akabinde şaaaaaaak diye yüklü miktarda dolar sattı.
bahsettiği yöntem işe yaradıgının görüntüsü verdiler.
projeyi duyan saniyeler sonra dolarmı sattı :)
bu arada ,dolara saldıran sözde milliyetcilere panik havası yarattırdılar..
önceden planlanmış bir organizasyon diye düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 20 Aralık 2021; 22:25:34 > -
Şu olaydan sonra aklıma gelenler
Troller neden reis konuştu dolar düştü diye tweet atıyor?
Birileri reis konuşurken birden bu kadar düşmesi için bu kadar çok dolar sattıysa TL olarak ne kadar para vurdu bundan nereden haberi vardı?
Benim dolarım yok devlet doları olana kur farkı kadar para ödeyecek neden? Dolarım yok diye 2. sınıf vatandaşmıyım ben?
Bu paralar karşılıksız para basılarak ödenecek ve dünya kadar insan/şirket dolar bozdu (milyarlarca dolardan bahsediyoruz %5 artsa devlete olan yükü ne kadar olacak) ilerde olurda bir kriz çıkarsa ne olacak? O kadar karşılıksız para bastıkça değer düşecek, değer düştükçe kur yükselecek sonrasını siz biliyorsunuz zaten.
Gram ekonomiden anlamam ekonomist değilim sadece aklıma ilk gelenler bunlar hepsi zırva da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ikinci el araçlarda da bekliyoruz aynısını benim kendi aracımda x2 kat oldu ama istemiyorum hatta kullandım o kadar %25 zararına bile satmaya razıyım. ama şu an bunlar imkansız.
bu ülkede dolar artar artarken fiyatlar çıkar sonra tekrar düşmez.
devlet bi süre ötv den vaz geçerse yada indirim yaparsa o zaman olabilir.
-
Şu olaydan sonra aklıma gelenler
Troller neden reis konuştu dolar düştü diye tweet atıyor?
Birileri reis konuşurken birden bu kadar düşmesi için bu kadar çok dolar sattıysa TL olarak ne kadar para vurdu bundan nereden haberi vardı?
Benim dolarım yok devlet doları olana kur farkı kadar para ödeyecek neden? Dolarım yok diye 2. sınıf vatandaşmıyım ben?
Bu paralar karşılıksız para basılarak ödenecek ve dünya kadar insan/şirket dolar bozdu (milyarlarca dolardan bahsediyoruz %5 artsa devlete olan yükü ne kadar olacak) ilerde olurda bir kriz çıkarsa ne olacak? O kadar karşılıksız para bastıkça değer düşecek, değer düştükçe kur yükselecek sonrasını siz biliyorsunuz zaten.
Gram ekonomiden anlamam ekonomist değilim sadece aklıma ilk gelenler bunlar hepsi zırva da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dolar düşünce ağlayan DH güruhu
Ha belki sabaha geri yükselir bilinmez ama şu net
Sizin derdiniz ne dolar ne millet ne devlet ...
Bir de şuna seviniyorum. Artık dolar alınca suçu devlete atıp
Ne yapayım kardeşim TL de kalıp zarar mı edeyim diyenler
Bunu diyemeyecek.
Laa amacsızpanda
Yapılan zamlar geri alınacak mı? Madem kurları tutmanın yolu vardı, ne diye 18 e kadar yükselmesine izin verdiler. Milleti zama boğdular. Verebilecek cevabın varmı acaba
-
Sen gercekten kotu kalpli bir insansin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Valla onu bunu bilmemde olan yine halka oldu. Zamları yapan yaptı, daha bugüne kadar kurlar düştü diye indirim yapan görmedim. İsterse 10 a düşsün, zannediyormusunuz ki zamları geri çekecekler. Reis güya müdahale ediyor, müdahele, birilerinin cebini dolduruyor hepsi bu. |
Tayyip arka planda faizi arttirdi ama panic yok 18. I Goren dolar birdaha cikacak.
|
Laa amacsızpanda Yapılan zamlar geri alınacak mı? Madem kurları tutmanın yolu vardı, ne diye 18 e kadar yükselmesine izin verdiler. Milleti zama boğdular. Verebilecek cevabın varmı acaba |
Hadi Apple indirim yapsın şimdi. Dolar düştü neticede
|
Dolar düşünce ağlayan DH güruhu
Ha belki sabaha geri yükselir bilinmez ama şu net Sizin derdiniz ne dolar ne millet ne devlet ... Bir de şuna seviniyorum. Artık dolar alınca suçu devlete atıp Ne yapayım kardeşim TL de kalıp zarar mı edeyim diyenler Bunu diyemeyecek. |
Demek ki içerden haber geldi sana... Bu kadar tepeden ve dipten islem yapmak nerdeyse imkansız içerden bilgi gelmese |
Sen gercekten kotu kalpli bir insansin. |
Kesinlikle bu yandaşlara bilgi geliyor. Bir sürü partili bildiklerim mutluluktan havalara uçmuş durumdalar. Eşlerini tanıdığım için arada sordum nedir diye, ettikleri kardan dolayı sevinçlilermiş. Haram zıkkım olsun diyorum |
Olm sen nasıl bi insansın la? Öteki konunun birinde Akp bu isi düzeltmeyecek batirdilar cart curt diyordum, şimdi mimlemiş gözler fln diyorsun. Git bi omurga ameliyatı yaptır. Parası neyse verelim. |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- dream games maaş
- atık su bedeli nedir
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- suriye"de araba fiyatları
- noter bilgi ne demek
- netgsm zam
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- bina yıkım kararı sorgulama
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X