Tam da vahiy gelir gibi nokta atışı yaparak arbitrajın kralını yaptın yani? Hem de ekonomik göstergeler tam tersini söylerken. İlginç. Hazır bu kadar bal varken milli piyango bileti alıp, süper/sayısal loto filan da oyna. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOLAR 14.90 a düştü NEDEN (4. sayfa)
-
-
Aslinda bir sonraki faiz kararini bekliyordum da madem bu aksam konusacak o zaman bu gun olsun dedim %37 fena degil her zaman denk gelmez ;)quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözTam da vahiy gelir gibi nokta atışı yaparak arbitrajın kralını yaptın yani? Hem de ekonomik göstergeler tam tersini söylerken. İlginç. Hazır bu kadar bal varken milli piyango bileti alıp, süper/sayısal loto filan da oyna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dindar ve kindar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 21 Aralık 2021; 1:53:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet abicim evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
El altı faiz artışı olmayan para ile para dağıtma uzun vaadede enflasyonu çıkartacak sürdürebilirlik yok, alım fırsatı ytd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 21 Aralık 2021; 8:14:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he he çıkar sen hayal sat burada dün Durmuş Başkanınız da 14 liralara alım fırsatı diyordu...
-
Bu kadar düşüş herkesi şok etti sanırım
-
Sadece vatandaş zarar etti her zaman ki gibi!
Kim kazandı, 1Milyar dolar satan kazandı, kodomanlar kazandı, alttan toplayacaklar!
Hep vatandaş kaybediyor, dolar düşmüş yersen 5-7Tl den 13e he yeğen he!
-
Ne dolar varmış millette sat sat hala düşüyor. RTE dünkü konuşmasında doları olanı öpücem filanmı dedi.
-
Geçen demişlerdi ya reis bir şey deniyor diye, işte o işe yaramadı şimdi tekrar yeni bir şey deniyor, bekleyin!!!
-
Sabah 6'da 11.11 TL oldu. Akşam 18.35 TL'den bozdurup 11.11'den yeniden giriş yapanlar Dolar cinsinden inanılmaz karlar elde ettiler.
Piyasa kapalıyken Dolarda 7 TL'lik düşüş sağlayacak hacimde satış yapanlar kimler, 18 üzeri bedava TL'den varlıkları alanlar kimler takibi yapılsın.
Diyelim 10TL kurdan bankaya mevduat yatırdılar, Dolar 20TL olunca bunun tam olarak karşılığı %100 faiz maliyetidir. Doların düşük kalacağını veya bunun karşılığını verebileceklerini umalım yoksa sonucu iflas olur. Oysa Eylül'den beri faiz düşüreceklerine enflasyonun üzerinde faiz verseler bunları yaşamamış olacaktık. Birileri de ellerindeki dolarları ikiye katlamamış olacaktı tabii...
-
sana türkçe yazıyorum ama işine gelmiyor kanla hanedanlıkla zulümle işkenceyle iç savaşla halkı mıçında yaprakla dolanan ülkelerden bile paran değersizleşti benim 2016 da yazdığım msjı koyman komik tabiki akpnin kötü yönetiminin payıda var onu rededen yok en kötü yönetim olsa dahai doların 4-5 i geçmesi imakansız nato üyesi bir ülke olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2021; 1:58:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X