Şimdi Ara

DOLAR MAĞDURLARI | 18 AYDIR ÇEKİLEN ÇİLE (ANA KONUSU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
54.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

Kaydi para diye birşey duydun mu ?

Alıntıları Göster
    Duydum bankadan aldigin doviz hayali gibi.Fakat sen istediginde her turlu o para bankadan sana ulasir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Kepenk kapatir hahaha guldurdun.Bankalar para bulundurmaz subede 1 gun onceden soylersen ben 1 milyon$ cekecegim ertesi gun cekersin.1000 degil 100.000 kisi ceksin bankalar kepenk kapatmaz.
    Zorunlu karsilik oranini millet cok yanlis anlamis evet merkez parani isletebilir fakat senin parana el koymaz.Paran MB de kalmaz.

Alıntıları Göster
    100 bin tl için 15 gün sonrasına randevu veriyorlar.. Komik bişeyler arıyorsan kendinden başka bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Duydum bankadan aldigin doviz hayali gibi.Fakat sen istediginde her turlu o para bankadan sana ulasir.

Alıntıları Göster
    Eski bankacı olmakla beraber.mudilerin hesaplarındaki doları bırak tl nin bile tamamı ödenemez.o kadar fiziki para yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 21 Ocak 2020; 12:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan bu konunun başlığını da her ay düzeltmen gerek. 19 aydır...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dolar mağduru olan yok yav şunu şey yaz yüksek kurdan alıp elinde kalanlara çevir şimdi adamın elinde dolar var diyelim ihtiyacı yok 3.80den almış olan var birde çakallık etmeye kalkışıp 6.50 den 6.80den alan var aynı şey değiller.

dolar mağduru değil yüksek kur mağdurları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Ocak 2020; 19:4:36 >
  • Allah sizi bildiği gibi yapar umarım doların artmasını bekliyorlar ve istiyorlar şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleaverix -- 20 Ocak 2020; 19:3:16 >
  • Stop loss öğrenilmediği sürece 18 ay değil 18 sene hatta bir ömür de beklenir.

• Aylar önce mb başkanı değiştiğinde en son satımımı yaptım kafam cidden çok rahat. Artık zor alım satım yaparım. Anca volatilite çok absürd seviyeye ulaşırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

100 bin tl için 15 gün sonrasına randevu veriyorlar.. Komik bişeyler arıyorsan kendinden başka bence..

Alıntıları Göster
    1.5 milyonu aynı gün çektik biz. O hangi bankaymış

• Styric kullanıcısına yanıt
    Konudan ve taraflardan tamamen bağımsız bir şekilde cevap vereceğim. 2-3 ay kadar önce şubeye haber bile vermeden 450 ve 250lira para çektim. Bankalardan birisi 1saat içerisinde paket olarak getirtti. Diğeri kasadan verdiği için yaklaşık 40-45dk saymışlardı. İstanbul Kadıköy. Biri özel diğeri devlet bankası.

• bu başlık ekonomi cahili dolmuş,sallamasyon haberler veriliyor.
  • Çiftlikbank mağdurlarından sonra bir de dolar mağdurları çıktı başımıza, tövbe estağfurullah.

• 2018 Ağustos,Eylül ayında beni de çıldırtmışlar,dolara güvenmemek gerektiğini söyledikçe,buna benzer kur ataklarının daha önceki yıllarda da olduğunu yazdıkça,tvler,sosyal medyadaki tiplerin bu odakların adamı olduğunu belirttikçe önüne geleni hükümet yanlısı,yok aktrol,yok makarnacı diye yaftalayip durdular. Ne oldu şimdi? Ya da daha ne olacak sizce? Yok araba alma dolar al,ev alma dolar al. Alın şimdi hadi o dolarlarla arabayı evi de görelim.

• Equris kullanıcısına yanıt
    23 saat içinde zararım kalktı ortadan hocam . Şuan ne Kar ne zarar sıfıra sıfır elde var sıfır.

• Al sat yapmak ticarete girer ister dolar al ister çimento zararı da karıda göze almak lazım. Al sat yapmayıp birikimini dövizde tutanlar için karalar bağlanacak bir durum yok zaten. Dolarsa kalmanın riski TL de kalmanın riskinden çok daha az. 2.30 dan Euro borçlanıp 6 küsürden borcunu kapatmak zorunda kalmış biri olarak zamanında elime geçen her parayı dolar/Euro’ya çevirmediğime bin pişmanım. En büyük risk döviz üzerinden borçlanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 20 Ocak 2020; 20:27:52 >
  • Yanlış zamanda dolar alıp yanlış zamanda paramı vadesiz TL'de tuttuğum için ciddi zarardayım. Bakıyorum da ülkedeki ekonomi ne hükümetin ne yandaşın ne de hükümetsevici vatandaşın umrunda. Benim niye umrunda olsun ki? Sen ülkenin ekonomisini belle vatandaş bundan zarar görsün sonra git vatandaşı suçla.
  • Dolar 10 olsun diye ağzının suyu akan bir kesim var çoğuda vaktinde yüksekten 5 10 bin almış
    Şimdi ben bunlara gerizekalımı diyim hainmi saftirikmi ne diyim lan ben bunlara neyse tokadı yemişler zaten bide ben vurmayim

• 7 küsür liradan dolar alan şark kurnazları, tek kelimeyle BETER OLUN
  • Mart 2018'de dolar 3.80 civarındayken evimi 520binTL'ye satıp dolar almak istiyordum. eve en çok 450binTL yani 118binUSD verdiler, satmadım.
    Mart 2019'da dolar 5.47 Lirayken evimi 440binTL'ye satıp 80binUSD aldım. yaklaşık 38binUSD(225binTL) zarar ettim.

Eylül 2019'da 80binUSD ile ABD'ye turist olarak geldim, 24bin dolara icradan bakımsız bir ev aldım, paranın tamamına yakınını tamirata harcadım.
    Eksper 168binUSD (990binTL) fiyat biçti. Emlakçıya verdim, satışa koydu, bekliyoruz. Vizem bitmeden satılır umarım, yoksa avukat bul, vekalet ver, yeminli tercüman bul, noter, konsolosluk anasının nikahı gibi iş çıkacak. Ya satılmazsa diye tedbirli davranıp o işlere başlıyım desem, o da yetişmez artık. Sıkıştım kaldım.

Son 11 senedir ABD'ye gidip gelirim, 100 civarında şehrini gezdim, her sene bolluk zenginlik artıyor.
    Evin, arabanın, gıdanın, teknolojinin en iyisi bunlarda ve kaliteli ürünler her gelir düzeyine yayılmış halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

"Dolar alıp artmasını bekleyenler için yazıyorum"

Olum siz şaka mısınız yoksa deli misiniz? Dolar artsın diye elinizden gelse kendinizi de altın tepside USA'ya da satarsınız herhalde

Devlet hepimizin devleti, hükümeti sevmeyiz severiz ayrı mesela ama devlete sahip çıkmak ZORUNDAYIZ. Kimse sizi 5000-10000 dolarınız var diye mülteci olarak alıp adam yerine koymaz. Saçma sapan işler yapıp durmayın. Sonuçta dolar almak demek kazanmak demek olduğu kadar kaybetmek demekte. Madem kaybetmeyi göze alamıyorsunuz gidin kaybettirmeyecek yatırımlar yapın yada paranızı vadeli hesaba yatırın.

Saçma sapan işler için devletin kötülüğünü isteyen kim varsa istediği kötülüğün iki katını Allah onlara versin
    Bunu anlayamayanlar var hala..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.