Şimdi Ara

DOLAR MAĞDURLARI | 18 AYDIR ÇEKİLEN ÇİLE (ANA KONUSU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
54.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 cent değil miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 20 Ocak 2020; 21:45:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu dolara yatirim yapacaksan bu ulkede yaşamıyor veya bu ulkenin zamlarindan etkilenmeyecek duzeyde olman lazım. Ufak zihinlerle buyuk işler başarmaya çalışmak. Ben gram üzülmüyorum cok iyi olsu inşallah dolar daha da duser belki ulke ekonomisi bir nebze rahatlar.

• insanların zararına seviniyorsan, kına göndereyim mi?
  • Hocam şimdi kışlık çorap giyiyoruz 3 ay sonra yazlık çorapın fiyatı kışlık lardan daha ucuz olurmu

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Keşke ulaşabilir ama ulaşamaz çünkü fiili olarak olmayan bir şeyi sana nasıl verebilir ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: paylaşımcı

Keşke ulaşabilir ama ulaşamaz çünkü fiili olarak olmayan bir şeyi sana nasıl verebilir ki ?
    hocam zaten böyle birşey olmayacağı için çokta kafaya takmaya gerek yok :)
    Çok düşünen varsa fiziki olarak tutabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ocak 2020; 22:32:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende irili ufaklı borsaya takılırım
    Hedefim temettü emekliliği
    Dolar konusunda ne alaka demeyin öle yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 1.5 yil once dolar birden yukselince 4.7'den alan bir tayfa vardi benimle birlikte. Sonra dolar faiz artirimiyla dusmus ve bir sure ayni kalmisti. Dolar ana konusunda bizimle cok dalga gecilmisti o fiyattan dolar mi alinir diye. Cok degil birkac ay sonra dolar 6.5'e firladi bu dalga gecen tayfa kaybolmustu. Simdi de 5.2'den aldigim dolarlar duruyor bakalim, bu sefer bankalarin uyguladigi bozdurma kuru 6'yi gectigi gibi bozdurmayi dusunuyorum.

• Hobi olarak yatırım forumlarında takılırım zaman zaman(reklam olmaması için isim vermiyorum), bahsettiğiniz arkadaşlar gibi terste kalan çoğu kişi kâr edip, farklı kulvarlara geçti bile. Bu arkadaşların sorunu yüksek kurdan dolar almak değil, cin olmadan adam çarpmaya çalışmak! "Ekonomi uçuyor, Almanya bizi kıskanıyor''cu tayfadan değilim onu da belirteyim.

Bu 17-18 ayda parite dip tepe, dip tepe gitti geldi kaç kere, Ons çılgınlar gibi tırmanıp aynı hızda düştü kaç kere. Bu arkadaşlar ne yaptı? Hâla terstelerse oturup beklemiş, cesaret edememişler demek ki. Doviz, Borsa vs vs kurtlar sofrası, bilgisiz adamın parasını pul ederler.

Ayrıca bu işin basit kuralları vardır, onları da yazayım da öyle bitireyim.
    1-Paranın tamamıyla işlem yapmayacaksın. Parça parça girip, parça parça çıkacaksın. Aç gözlü olursan kaybedersin.
    2-Çıkarken satacak, düşerken alacaksın. Akıntıyla inatlaşılmaz.
    3-Kâr cebe girdiğinde kârdır.

• Kılavuzu Erol mutercimler olanın doları

• Benim mesajlari silen yonetici neye istaneden sildigini yazsin da bir forsunu gorelim. Kural disi olsa iletilerim uyari alirim ki almadim ve kuraldisi degillerdi. Sen kalkipta keyfi olarak benim iletilerimi silemezsin.

Hayirdir konu sahibi kankan falan mi kuyrugunuza mi bastim caniniz mi yandi?

• almanyada 1 dolar kac tl edıyor
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    kendisine yönelik her mesajı şikayet edip sildiriyordur büyük ihtimal, benim mesajlarda silinmiş hep. banlı olduğu için böyle takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ocak 2020; 1:44:52 >
  • Bunların vatandaşlık bilinci, toplumsal görüşü vb yok. Kaybettiler diye mağduru oynuyorlar, kazansaydılar ortamlarda adamım diye geziyor olurlardı. Fazla uzattınız konuyu. Geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 21 Ocak 2020; 2:7:12 >
  • marttan sonra borsa düşmeye başlar dolar 6.3 olur hadi yine iyisiniz
  • Dolarda zararda olanlar en kötü parite çalışabilirlerdi ama kim o kadar kafa yorcak ekonmi takip etcek haber takıp etcek dimi 😁

• Ellerinizi havaya kaldırıp dua edin belki kabül olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

"Dolar alıp artmasını bekleyenler için yazıyorum"

Olum siz şaka mısınız yoksa deli misiniz? Dolar artsın diye elinizden gelse kendinizi de altın tepside USA'ya da satarsınız herhalde

Devlet hepimizin devleti, hükümeti sevmeyiz severiz ayrı mesela ama devlete sahip çıkmak ZORUNDAYIZ. Kimse sizi 5000-10000 dolarınız var diye mülteci olarak alıp adam yerine koymaz. Saçma sapan işler yapıp durmayın. Sonuçta dolar almak demek kazanmak demek olduğu kadar kaybetmek demekte. Madem kaybetmeyi göze alamıyorsunuz gidin kaybettirmeyecek yatırımlar yapın yada paranızı vadeli hesaba yatırın.

Saçma sapan işler için devletin kötülüğünü isteyen kim varsa istediği kötülüğün iki katını Allah onlara versin
    Klavyene, parmaklarına sağlık. Sanki içimi okumuş gibi dokturmussun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFBC3338C

Dolar zedelere tavsiyem:

Bankaya yatırılan her 100 doların 20'si yasa gereği merkez bankasına gider, senin yatırdığın doların yüzde 20'ni merkez bankası alıyor ve bozdurup piyasaya sürüyor yani bankalardaki 200 milyar doların 40 milyar dolarını merkez doları baskılamak düşürmek için kullanıyor. Yani sen dolar artsın diye beklerken senin paran bankada resmen senin aleyhine çalışıyor.

Bankadaki dolarlarınızı gidin çekin 100 kişi çekse dolar o gün artar, zira bankada o dolarlar yok. 1000 kişi çekmek istese bankalar kepenk kapatır. Bankada tutacağınız dolarlarınızı evinizde tutun. Tek çaresi bu.
    Ahahahaha gece gece kahkaha attım. Yarım yamalak bilgisiyle bir de millete akıl vermiş hey Allah’ım.

• Çok gülüyorum size ya
    Ben bu doların tavan yapma olayına kadar maaşımı dolara yaptırırdım. Bildiğimden değil babam eski dövizciydi. Dolar bi tavan yaptı. Bankalar bekletti vs 6.65den bozdurup direk ev aldım.
    Bazı arkadaşlarım ben şu adamı takip ediyorum twitterdan adam şunu dedi bunu dedi, şu atacakmış swap mwap dediler, dolar 10 liraya çıkacak deyip kredi çekip dolara yatırıp yaptılar sizin gibi. Şimdi bekliyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.