Şimdi Ara

DOLAR MAĞDURLARI | 18 AYDIR ÇEKİLEN ÇİLE (ANA KONUSU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
54.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volatilitenin tavan yaptigi bir sirada piyasa kapaliyken bankadan dolar almak?
  • Doların tersi pistir. Altın güzel kâr yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahaha dolardan zarar edenler için konu açılmış. Daha neler göreceğiz acaba
  • Konu kaypaklarla dolmuş her zamanki gibi.
  • Devlet çatidir yililirsa herkes altinda kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doviz alacaksaniz milletin "dolar öldü bitti, çöp oldu, alanlar patladi" dedigi zamanlari bekleyecekseniz.

Burada feryat figan edenlerin neredeyse tamami TL dip yapmisken alanlar, yani en alinmamasi gereken zaman da almis olanlar.

Ayrica Dolar, Euro cikmaz TL duser. Milleti dolar spekulatorleri var diye uyutuyorlar.
    Ulan Dolar tum dunyada yerinde dururken turkiye'de nasil cikiyor diye akil edemiyor.

Dolari dis gucler yukseltiyorsa japon yenini kim yukseltiyor?
    Azerbaycan manatini kim yukseltiyor?

DOLAR CIKMIYOR, DUSEN TURK LIRASI! bunu anlayin artik
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Sadece Dolar Avro Sterline karsi degil tum para birimlerine karsi TL ciddi deger kaybediyor. TL tum dunyada degersizlesiyor ! Trend bu yonde ...

Keriz Silkeme ye takilanlarin veya azgozlulerin tepkileri timsah gozyaslaridir derim. Ozellikle al-sat yapip zararda olanlar ...

Sahsen uyardim ilgili diger konuda defalarca turlu turlu .

Turkiye'de yasadiklarini unutuyorlar! ... Bu isten NET kazanan yani yasadigi hayati hayat kalitesi ile ele alirsak bu topraklarda yasayanlar olmadigi kesindir ... Kazananlar aslinda is satin almaya geldiginde satin alma gucu eridigini inatla idrak edemiyor ... Bir de buna devletin yanlis yonetilmesi ile yapilan zamlar cabasi ...

Devlet istatistik vs kurumlarini nereye kadar oynatilacak ?
  • Bazıları gerçekten ahmak.. 200 bin tl kredi çekip dolar alıp 2 hafta sonra dolardan 400 bin tl kazanacağını zannedip giriyorlar krediyide cayma hakkımla kapatırım diyorlar ama çektiği kredi 200 bin 2 hafta sonra 190 bin tl oluyor.

Dövizle para böyle kazanılmaz. Ha ben kuruş oynar alır satarım kazanırımcılara bakıyorsanız onların milyon dolarları var. Sizin gibi götünden borç akmıyor..

Bu krizi başı 2011'dir ve bazı kişiler bunu gördü ve o zaman dolar aldıkları için şuan da milyoner oldular. Boşuna yırtmayın. Bu faiz ve enflasyonda ezileceksiniz. Bunun kaçarı yok fakirleşeceksiniz ben bittim zaten sizde bitin bunlara oy vermiş kim varsa hala bunları savunacak kim varsa çöpten ekmek toplayacak duruma gelsin.
  • Akpnin seçim öncesi her şeyi bozup seçim döneminde düzelteceğini düşüyorum.Ve güzel bir taktik.Çünkü insanlar stabil ülkede aynı iktidarı istemezler iktidarın biraz batıktan kurtarma gibi şovlar yapması lazım ayakta kalması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFBC3338C

Dolar zedelere tavsiyem:

Bankaya yatırılan her 100 doların 20'si yasa gereği merkez bankasına gider, senin yatırdığın doların yüzde 20'ni merkez bankası alıyor ve bozdurup piyasaya sürüyor yani bankalardaki 200 milyar doların 40 milyar dolarını merkez doları baskılamak düşürmek için kullanıyor. Yani sen dolar artsın diye beklerken senin paran bankada resmen senin aleyhine çalışıyor.

Bankadaki dolarlarınızı gidin çekin 100 kişi çekse dolar o gün artar, zira bankada o dolarlar yok. 1000 kişi çekmek istese bankalar kepenk kapatır. Bankada tutacağınız dolarlarınızı evinizde tutun. Tek çaresi bu.
    Kepenk kapatir hahaha guldurdun.Bankalar para bulundurmaz subede 1 gun onceden soylersen ben 1 milyon$ cekecegim ertesi gun cekersin.1000 degil 100.000 kisi ceksin bankalar kepenk kapatmaz.
    Zorunlu karsilik oranini millet cok yanlis anlamis evet merkez parani isletebilir fakat senin parana el koymaz.Paran MB de kalmaz.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yani siz Türkiye bankalarındaki 200 milyar usd hesabın karşılığının olduğunu , bu miktar vatandaş tarafından çekilmek istenirse en fazla 1 gün sonra çekilebileceğini söylüyorsunuz. İşte buna ben de kahkahalar ile güldüm.
  • quote:

Yani siz Türkiye bankalarındaki 200 milyar usd hesabın karşılığının olduğunu , bu miktar vatandaş tarafından çekilmek istenirse en fazla 1 gün sonra çekilebileceğini söylüyorsunuz. İşte buna ben de kahkahalar ile güldüm.
    Kimsenin parasi devlette kalmaz rahat ol bankaya yatirdiysa o para bankadadir 200 milyar yatirildiysa 200 verir.Gulebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ocak 2020; 17:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Kimsenin parasi devlette kalmaz rahat ol bankaya yatirdiysa o para bankadadir 200 milyar yatirildiysa 200 verir.Gulebilirsin

Alıntıları Göster
    Kaydi para diye birşey duydun mu ?

• quote:

• Aedan kullanıcısına yanıt
    Bizim okulda bir iki arkadaş var. Sorsan Ülkücü öğretmendirler.

Ellerinde telefon... Akşama kadar, dolar kaç para oldudan başka dertleri yok.

• dolar ağustostan beri artış sürecinde,sinsice artıyor artık.düşüşü unutun.sinsice artmasının nedeni serbest piyasa olmadığından dolayı,eğer olsaydı şimdiye çift hane olmuştu. şimdi baskılı bir artış sürecine girdi.
  • dolar ,euro, altın farketmez,sabırlı yatırımcı her zaman kazanır.ihtiyacınız olmayan paralar ile yatırım yapmalısınız,diğeri kumar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Merkez bankası büyük bir dolar rezervini daha piyasaya sürecekmiş. Rezerv bol oldukça dolar düşer ve düşmeye de devam edecek gibi görünüyor.

Doların düşmesi de ülke için en hayırlısı. İlaçtan elektroniğe gıdadan otomotive kadar birçok ürün yurt dışından geldiği için dövizin düşük olması hepimizin yararına.
    hangi rezervmiş o,söyle de bilelim. kim çıkarıyor bu söylentileri yahu.
  • Ortadoğu ve kuzey afrika ülkelerinden inanılmaz düzeyde kayıtdışı ve göstermelik kayıt altına alınmış dolar girişi var. Bu musluk devam ettikçe bu askı süreci devam eder

• mağdur mu ? sen isteyerek kumar oynuyorsun kaybedince magdurum çile cekiyorum diyorsun.... gerçekten çilenin mağdurun ne demek olduğunu birgün öğrenirsiniz umarım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.