Şimdi Ara

Dolgudan sonra dişlerim tam oturmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Azı dişim parçalanmıştı dişçiye gittim temizledi kök vardı dolgularla yeni bir diş yaptı resmen.İlk başta düzgündü fakat birkaç gündür dişlerim tam oturmuyor.Ön alt dişlerim ön sağ üst dişlere değiyor.Ağzım yamuk durduğunu hissediyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Azı dişim parçalanmıştı dişçiye gittim temizledi kök vardı dolgularla yeni bir diş yaptı resmen.İlk başta düzgündü fakat birkaç gündür dişlerim tam oturmuyor.Ön alt dişlerim ön sağ üst dişlere değiyor.Ağzım yamuk durduğunu hissediyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

discinize durumu iletin revize etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

Azı dişim parçalanmıştı dişçiye gittim temizledi kök vardı dolgularla yeni bir diş yaptı resmen.İlk başta düzgündü fakat birkaç gündür dişlerim tam oturmuyor.Ön alt dişlerim ön sağ üst dişlere değiyor.Ağzım yamuk durduğunu hissediyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

Ortodontistin işi değil midir bu olay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

Ortodontistin işi değil midir bu olay

cenenize bir darbe falan mi aldiniz? yazdiklariniza gore dolgudan sonra boyle olmus?

• Ben bir kere dolgu yaptırmıştım. Yemek yerken o diş üstteki dişle çat çat vuruyordu, nasıl kırılmadı anlamıyorum, ağzımı da tam kapatamıyordum. Düzeldi sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.