Şimdi Ara

Dolma Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce dolma kalem kullanmadım. Yazı yazmak için ucuz fiyatlı dolma kalem önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lamy Safari alabilirsin. Kullanıyorum gayet iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 TL civarı yok mu dolma kalem? dolma kalem piyasasını bilmiyorum da . Scrics in var 30-40 TL arasında da ama yorumlara imza için yazmışlar.

• Küçük bütçe için Platinum Preppy'lerin övüldüğünü çok gördüm. Ben şahsen kullanmadım ama yorumları oldukça iyiydi.

Scrikks markasının yeni nesil kalemlerini çok başarılı bulmuyorum ama Vintage 17 bulabilirseniz eminim keyifle yıllarca kullanırsınız. Geçen sene antika pazarından 20 liraya almıştım. İnternetten ya da eski kırtasiyelerden de belki birazcık daha fazlasına bulabilirsiniz.

Parker Vector de sizin bütçenize uyacak bir kalem. Birçok alışveriş sitesinde 50 lira civarına gördüm. Performansı da üzmeyecektir.
  • 100 tl'nin altında alabileceğiniz en iyi dolma kalemler; parkeo fine uç yahut pelikan twist medium uçtur. Ama pelikan medium uç, a4'te kalın durabilir, bilginize. İki kalem de 65-75 bandındadır, daha ucuzu yoktur.
    Scrikss, parker gibi kalemlerin 100 TL altındaki modelleri de tenekeden ibarettir, naçizane.

• geçen kışa doğru gittiğim bir fuarda, tam hatırlamıyorum ama ya İtalyanlardı yada Japonlar.. Waterman Allure vermişti. Yazıyı bambaşka boyutlara taşıdı benim için.

Dediğin fiyatlarda ise Scrikss 33 olabilir.

WA
    www.hepsiburada.com
    Waterman Allure Dolma Kalem Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/waterman-allure-dolma-kalem-siyah-p-HBV00000TA8F2

S33
    www.hepsiburada.com
    Scrikss Dolmakalem 33 Siyah Özel Kutulu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/scrikss-dolmakalem-33-siyah-ozel-kutulu-p-OFISSCR33DOL-S

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-788B0E56D

100 tl'nin altında alabileceğiniz en iyi dolma kalemler; parkeo fine uç yahut pelikan twist medium uçtur. Ama pelikan medium uç, a4'te kalın durabilir, bilginize. İki kalem de 65-75 bandındadır, daha ucuzu yoktur.
    Scrikss, parker gibi kalemlerin 100 TL altındaki modelleri de tenekeden ibarettir, naçizane.

100 TL altındaki kalemlerde Çin malları iş görür ama ne kadar süreyle görür bilemem. 100 TL üzerine de Scrikss alınmaz. 200 TL ye lamy varken bence böyle maceraya gerek yok. Pahalı bulabilirsiniz ama bu keyif işi. Keyif alacağınız kalemi kullanın. Forumlarda scrikss için fiyatına göre iyi, ömür boyu garanti vb. övücü yazılar okuyorum. Scrikss in hangi kalemini kullandıysam atlama yaptı. Kalemleri karşılaştırırken yazan ve yazmayan kalemleri karşılaştırmakta fayda var. Tek işlevi yazmak olan kalem yazarken atlama yapıyorsa bu kalemin ömür boyu garantisi olması neyi değiştirir. Kaldı ki arızalı ürünü gönderebilmek kargo ücretin vs hem masraflı hem de haftalarca bekleyerek sinir sahibi olmak da cabası. Zaten gelince gene atlıyor. Şansınıza atlama yapmayan bir scrikss belki denk gelebilir, lamy ile yazana kadar belki sizi mutlu da eder. İstanbuldaysanız Kadıköy Nezih kırtasiyede deneme şansınız var. Deneyin demek istediğimi anlayacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Kalem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.