olay domuzda değil fakat beslenme konusunda haklı arkadaş. Böyle bir milletin küçükbaş etinde ihracat rekoru kırması gerekirken kendi halkına yetecek kadar bile üretememesi resmen rezillik. 3 yanımız denizlerle çevrili bütün avrupaya balık ihracatı yapmamız gerekirken adam gibi balık üretimi yok. Ortalama et tüketiminde avrupanın sonuncusuyuz. Türkiyede ciddi beslenme sorunu var meyve sebze dışında gıda konusunda adam gibi üretimimiz yok. marketlerde gıda adı altında zehir satılıyor. Güzelim memleketimde elini taşın altına koyup gıda sorununu çözebilecek bir tane adam yok. |
Domuz eti yiyemedigimiz için gelisemiyoruz (7. sayfa)
-
-
Üretirsek fiyatlar düşer. Partililer kazanamaz. Az üret az sat çok para kazan . Ak parthi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yedim güzel değildi hele kaldıkça çiş ve kalmış bira gibi kokuyor öğghk
Çevremde seveni çok
MrAtlantistanbul87youtubedomuz eti neden zararlı bilimsel bir açıklamahttps://www.youtube.com/watch?si=kIfy4HvscFbDlQ5L&v=OCawpY-hAeE&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi sporcu bu? kadın olmasına rağmen canavar gibi karbonhidrata öyle bir alışmışım ki bırakamıyorum göbeğim çıktı et yiyemiyoruz.
Genç yaşta şeker hastası oldum.
-
Kaynak?
-
Bir çok bilimsel makale yazan doçent ve profesörler diyor bunu. Sen sanırım ordinaryus oluyorsun bu durumda.
Kalp ne kadar zorlanırsa, vücut ne çok çok yorulursa o kadar erken ölüyorsun, bir çok tıp makalesi var. Çinlilerin uzun yaşama sırrıdır, Çin'de 70 yaş orta yaş sayılıyor, sebebi spora yatkın bir millet değil, olimpiyatları baz almayın. Avrupa'da ki bir çok okulun kütüphanesinden de ulaşabiliyorsun bunları okumak istersen.
-
Bende matofin kullaniyorum
Bok ye,
-
Birisi çıkıp günah diyor milyonlarca insan inanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşleyen demir ışıldar işlemeyen pas tutar. Çinlilerin çok yaşaması muhtemelen yaşam ve beslenme biçimi. Her şeyden önce çok yemiyorlar. Bizim şirkete envayi çeşit Çin li geliyor hepsi tığ gibiler tek elinle kaldırırsın havaya hepsi çıtı pıtı. Daha içlerinde bu ne şişman denebilecek birine denk gelmedim. Bir de her şeyi yiyip içmiyorlar mesela biz deli gibi kola içerken onlar ucundan tadıp bırakıyor keza yemekleride oyle tabağa tıka basa doldurmuyorlar, bizim gibi tıka bas et yemiyorlar. Bizim tabakları görünce şaşkın şaşkın bakıyorlar.
-
Geçmiş olsun.
-
-
Yine çoluk çocuk gerçek hayatın dışındakiler doluştu hakarete başladı, forum hiç şaşırtmıyor. Gerçek hayatta yüz yüze konuşamayacaklarını buraya yazıyorlar, alayı Eskişehir'de ki dangalak gibi, gözlerinde korku parmaklarında sahte cesaret.
-
Sağ olun.
-
Geçmiş olsun sağlıklı yiyip içemedimiz için hasta oluyoruz.
-
Domuzda büyüme hormonu var Ruslar, Sırplar zebellah gibi fakat Türk gencler ufak kalıyor.. Yiyeceksin ki kuvvetli olasın, vurdum mu oturtasın.. Bu inek etleri falan domuz eti gibi değil domuz güclü yapıyor mesela Türk güclü diyorlar fakat alakası yok gavurlar daha güclü.. Izmirde nato'da calısan zenci amerikan cavusla güresmistim adamı yıkamıyorum böyle bir deli kuvvet yok gercekten.. Düsün adam düsman olarak gelse aldım mı yere calar sizi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ağustos 2024; 7:36:40 > -
@kerimcem sende domuz eti yemiyosun ama haramı domuz gibi yiyosun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X