Domuz, küçük&büyükbaş hayvanlara nazaran çok daha ucuz yetistirme maliyetine sahiptir. Biz bu nimetten faydalanmayı reddedip makarnaya talim ediyoruz. Vahim bir hata! Domuz eti bol miktarda protein, faydalı vitamin ve mineral barındırır. Ayrıca domuzlar dayanıklı ve vahşi oldukları için domuz eti yiyen erkek eşine daha çekici görünür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Domuz eti yiyemedigimiz için gelisemiyoruz
-
-
Haydaa
ALUCARD YAPMA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Ağustos 2024; 7:6:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alucard kim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem öyle diyorsan öyledir.. Sen ye karsı cinse cekici görünürsün migroslarda satılıyor..
-
Profil foton
bolca ye hatta domuza ikram et geriçevirmez.
-
Erkek adam çiftlik domuzu yemez.
Ha birde marketten alıyor. Erkeğim diye dolanıyor ortalıkta
Robert De Niro film kapağı reis o
Omak avlar yaz izle
He kucuk ya oyle sandim.
Iyimis eyvallah
Izleriz sagolasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Ağustos 2024; 9:30:37 >
sen bunları nasıl yeneceksin tavuk döner yiyerek
sıfır altın madalya
-
Domuz etinde bulunan parazit;
https://www.cdc.gov/parasites/trichinellosis/index.html
Domuz eti tüketiminin yüksek olduğu yerlerde MS hastalığı yaygın olarak görülür;
https://karger.com/cpb/article-abstract/27/5/565/318383/SKLB610-A-Novel-Potential-Inhibitor-of-Vascular?redirectedFrom=fulltext
Domuz eti tüketimi (işlenmiş) insan vücudunda iltihaplanmayı arttırır, diyabet riskini arttırır, kalp hastalıklarını ve kanser gibi kronik hastalıkların gelişimine katkıda bulunur.
biomed centralClinical significance of visceral fat reduction through health education in preventing atherosclerotic cardiovascular disease - Lesson from the Amagasaki Visceral Fat Study: A Japanese perspective - Nutrition & Metabolismhttps://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-7075-8-57
Bunlar bilimsel araştırmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
40 yıldır altınsız dönmüyorduk ekrem beyin sayesinde sıfır çektik herşey çoh guzel olmuyor. umarım birdaha şampiyonalara uğrmazlar gudubet adamlar.
-
Eskinin trolleri daha kaliteliydi yiğenim...
-
Türkiye'nin domuz eti tavuktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok mikrop barındırdığını bilim söyler, eşinide kıskanmak mevzusuna girmeden yiyenin eş mevhumu olmaz zaten
Gelişmek çalışmakla olur bilimle olur.
Domuz eti yiyerek gelişeceğini zannedenler ancak İslam karşıtı gerici kafaların ürünü olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 12 Ağustos 2024; 11:15:17 >
Domuz etinin kaynağı hiçbir zaman kabul edilmemiştir.
Pis atıkları çöpleri her şeyi yiyor, kendi ölmüş çocuğunu bile yiyor. Diğer hastalıklı hayvanları da yiyor.
Domuzlar en hızlı ve zayıf sindirim sistemine sahip canlılardır. Sindirimi 4 saat sürüyor. Çoğu zaman yediği şeylerdeki toksinleri tamamen temizleyemezler. Ve toksinler domuzun kendi hücrelerine geçmiş oluyor. Bu hayvan kasapta parçalara ayrıldıktan birkaç gün sonra sofranıza geliyor. Problem şu ki toksinler henüz temizlenmemiş.
Diğer taraftan helal kılınan hayvanlara bakarsak inek kuzu buffalo gibi hayvanlar taze temiz vejeteryanlardır. Onların sindirim sistemleri çok daha ileri seviyede. İneklerde 3 mide var ve taze temiz sebzeler sindirim sisteminde işlendiğinde 12 saat sürüyor.
Pislik, çöp yiyen hayvanı mı tercih edersiniz yoksa taze ve temiz beslenen hayvanı mı tercih edersiniz?
Alıntıdır.
-
Yabancı şirkette çalışıyorum, çok sayıda yaşlı çalışan var 60 yaş üstü bir sürü ırktan insanla tanıştım.
Hepsi domuz eti yiyor. Ama ne yapıyorlar ne ediyorlarsa hepsi zımba gibi.
Bir kişi 67 yaşında emekli oldu benden sağlıklı olduğuna yemin edebilirim. Covid oldu adam ayakta geçirdi ben oldum yataktan kalkamadım.
Hastayım yaklaşma diyorum benim bünyem güçlü bişey olmaz diyor. Cidden olmuyor.
Bilimsel araştırmalar doğrudur tabi ama benim gördüğüm bizden daha sağlıklılar o net.
-
Nedeni domuz eti değil, her gün yürüyüş bisiklet vs benzeri spor yapmaları.
Yabancıların %80'i sabah koşusu yapıyorsa Türkiye de bu oran %1 bile değil.
Türk arkadaşımı 500 metre ilerideki kafeye yürütsem yolda 50 kere şikayet ediyor.
Aynı yolun 3 katını Rus'a yürütsem çok keyifli yürüyüştü tekrar yapalım diyor.
Domuz etinin kaynağı hiçbir zaman kabul edilmemiştir. Pis atıkları çöpleri her şeyi yiyor, kendi ölmüş çocuğunu bile yiyor. Diğer hastalıklı hayvanları da yiyor. Domuzlar en hızlı ve zayıf sindirim sistemine sahip canlılardır. Sindirimi 4 saat sürüyor. Çoğu zaman yediği şeylerdeki toksinleri tamamen temizleyemezler. Ve toksinler domuzun kendi hücrelerine geçmiş oluyor. Bu hayvan kasapta parçalara ayrıldıktan birkaç gün sonra sofranıza geliyor. Problem şu ki toksinler henüz temizlenmemiş. Diğer taraftan helal kılınan hayvanlara bakarsak inek kuzu buffalo gibi hayvanlar taze temiz vejeteryanlardır. Onların sindirim sistemleri çok daha ileri seviyede. İneklerde 3 mide var ve taze temiz sebzeler sindirim sisteminde işlendiğinde 12 saat sürüyor. Pislik, çöp yiyen hayvanı mı tercih edersiniz yoksa taze ve temiz beslenen hayvanı mı tercih edersiniz? Alıntıdır. |
sen bunları nasıl yeneceksin tavuk döner yiyerek sıfır altın madalya |
Türkiye'nin domuz eti tavuktur.
|
Domuz etinin sağlıksız ve pis olduğunu söyleyenlerin en çok tükettiği hatta pardon tüket(ebildi)ği şeyin tavuk olması ayrı bir komedi
|
Eskinin trolleri daha kaliteliydi yiğenim... |
Pislik ve çer çöp leş yemede tavuklar domuzlarla ölümüne kapışır kesin bilgi. Bu gerekçeyle tavuk ta mı yemiyorsunuz? |
Gelişmek çalışmakla olur bilimle olur.
Domuz eti yiyerek gelişeceğini zannedenler ancak İslam karşıtı gerici kafaların ürünü olabilir. |
Nedeni domuz eti değil, her gün yürüyüş bisiklet vs benzeri spor yapmaları. Yabancıların %80'i sabah koşusu yapıyorsa Türkiye de bu oran %1 bile değil. Türk arkadaşımı 500 metre ilerideki kafeye yürütsem yolda 50 kere şikayet ediyor. Aynı yolun 3 katını Rus'a yürütsem çok keyifli yürüyüştü tekrar yapalım diyor. |
Başıboş domuz belki bunları yiyebilir ama çiflikte yetişen domuz sen ne verirsen onu yer. Google'a domuz eti zararları yazıp buraya kopyaladığın zaman argüman üretmiş olmuyosun. |
Benzer içerikler
- yılmaz argüden mason
- reisten sonra kim gelecek
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- genç emeklilere tavsiyeler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- türkiye"deki gsm operatörleri
- bayiden sıfır araba fiyatları
- telefon iade edilir mi
- yurtdışından telefon getirmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X