Su an tayland bangkoktayim katsu diye bi japon yemegi var onu yiyorum tad 10/11 oneririm |
Domuz eti yiyorum SS'li
-
-
yanındaki içecekte domuzdanmı elde ediliyor
-
yok portakal suyu
-
Eğer Kamboçya'ya geçme durumun varsa, orada da çok güzel timsah eti yapan yerler var.Tavsiye ederim.
-
Vay be kank iyi bir ekonomin olmadığı için Malatya da hep makarna yerdin nerden nereye be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
of çok hawalısın kankaaağ
-
belki inanmayacaksin ama hala makarna yiyorum malatya tayland farketmez
-
eyw knk
-
japon currysi mi o? tadı nasıl
-
mukemmel ben cok begendim. kori seviyosan her turlu gomulur
-
Lanet olsun, adam öldürme ve işkence, çocuklara karşı işlenen her türlü suç, kadınlara karşı işlenen her türlü suç ve dahasını yapan mafyatik tiplere bayılan ve her fırsatta insanları kazıklayan, herkese yan gözle bakan, öz akrabalarını bile ayakta uyutan dünyanın en ultra mega müslüman halkının en büyük hassasiyeti olan domuz etini yemeye utanmıyor musun ha?!
-
-
Satranç oynamış gibi olursun, yapma...
-
Chiang Rai den selam. 2 gün önce bangkoktaydim bende.
Anljk ryunji central chiang rai ;
Ben domuz etini bayağı seviyorum. Tavuk etine çok benziyor. Zaten tavuk etini de seviyorum. Domuz eti dışında at ve deve eti de yedim. Et türleri arasında en sevdiğim domuz, en sevmediğim de at eti. Tabi deniz ürünlerini ayrı tuttum nedense. Deniz ürünlerinde de en güzeli bence karides, en lezzetsizi de yengeç. Kötü değil ama hiç tadı yok bence.
-
allahın laneti üstünde olacak
-
doru mu
-
Şifa olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Lanet olsun, adam öldürme ve işkence, çocuklara karşı işlenen her türlü suç, kadınlara karşı işlenen her türlü suç ve dahasını yapan mafyatik tiplere bayılan ve her fırsatta insanları kazıklayan, herkese yan gözle bakan, öz akrabalarını bile ayakta uyutan dünyanın en ultra mega müslüman halkının en büyük hassasiyeti olan domuz etini yemeye utanmıyor musun ha?! |
|
Vay be kank iyi bir ekonomin olmadığı için Malatya da hep makarna yerdin nerden nereye be
|
Benzer içerikler
- klimada dry ne demek
- saçım şekil almıyor
- sevdiğim kızı nasıl unuturum
- lanetlenmiş insanlar ne yapmalı
- delta sıfırdan küçükse
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X