Merhaba sevgili forum üyeleri. 5 yıllık acentelik geçmişimde AK Sigorta AXA Sigorta Türk Nippon Sigorta Quick Sigorta acenteliklerim mevcut. Başka platformlarda başlatmış olduğum kampanyayı burada da yayınlayıp sizlere de hizmet vermek istedim. Trafik Sigortasında %5 e varan indirimler Konut Sigortasında %10-15'e e varan indirimler Kaskoda %7 e varan indirimler İş Yeri Sigortasında %10 a varan indirimler Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında %10 a varan indirimler Cep Telefonu Sigortasında %8 e varan indirimler ile siz değerli forum üyelerine hizmet verebilirim.
Trafik Sigortası Fiyat Teklifi İçin ; Aracınızı yeni aldıysanız Ruhsat fotoğrafını whatsapp ya da mail üzerinden yollayabilirsiniz. Aracınız 1 yıl ve üzerinde sizdeyse TC kimlik no ve plaka ile yenileme rakamlarına bakabilirim ama ruhsatın yollanması daha sağlıklı olur.
Kasko Fiyat Teklifi İçin ; Aracınızı yeni aldıysanız Ruhsat fotoğrafını whatsapp ya da mail üzerinden yollayabilirsiniz. ( bazı şirketlerde meslek indirimleri mevcut meslek belirtirseniz indirim ekleyebilirim. ) Yenileme kaskolar için ruhsatı yollamanız daha sağlıklı olacaktır
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatları için ; TC kimlik numarası yeterli olacaktır.
Mail : info@kemal.net Tel : 0505 612 1903 & 0236 238 20 88
Burası da Referanslar için bende kalsın.
Babama aldığımız araba için görüştük, sigortada sıkıntılar vardı sağolsun bizim için çok uğraştı. Allah razı olsun, kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar; her konuda ilgili ve elinden ne geliyorsa yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: keukuat
Babama aldığımız araba için görüştük, sigortada sıkıntılar vardı sağolsun bizim için çok uğraştı. Allah razı olsun, kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar; her konuda ilgili ve elinden ne geliyorsa yaptı.
ben teşekkür ederim hocam kazasız belasız inşallah ( geç cevap için kusura bakma :) )
Sigortayı yeniledik, tekrar teşekkür ediyorum kendisine; tavsiye ederim arkadaşlar, gayet donanımlı / bilgili ve hızlı.