Şimdi Ara

donanım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende celeron 433 işlemci 128mb 133mhz ram onboard ana kart ve 6.8 disk var ben bu makineye 256mb ram ve 80 gb ram almak istiyorum benim makınada bunlar çalışırmı??
    Ben bir kaç yere sordum ram çalışmaz dediler hdd çalışır dediler başka bir yer ikiside çalışmaz dedi lütfen yardım edin alırım ve çalışmaz ise parçalar elimde kalıcak ,hiç olmadı hartdiski yüksete bilsem oda yeter bir arkadaştan 40gb alıp aktım çalıştı ama 80gb çalışırmı bilmiyom.

• Anladığım kadarıyla senin sistem sd-rem.Eğer sd-rem ise 256mb sd-rem alıp rahatlıkla çalıştırabilirsin.80gb HDD nin çalışması küçük bir ihtimal.Ama biosunu güncellersen çalışabilir
  • belki bios updatei ile çalışır anakart üreticisinin sitesine gir biosu bul özelliklerinden bak.
  • ram çalışmasına çalışır da harddisk ten emin deilim, aldıın yerde dene, olmazsa almazsın
  • İkisi de çalışır merak etme.Hard Disk en kötü ihtimal 33 gb olarak çalışır.Bize anakartının modelini tam olarak verirsen sana biosu nerden ve nasıl update edeceğini anlatılırız.pm de atabilirsin.
    Açılış ekranında pause tuşuna bas ve gördüklerini not et.Enter a bastığında yukleme devam eder.
    Everest programını indirirsen o sana anakartın tümözelliklerini gösterir.Bunları sağ tıklayıp kopyalayıp buraya yazarsan yardım edebiliriz.

forumda everset diye aratırsan bulursun.
    http://www.snapfiles.com/get/everest.html
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=everest+download&meta=
    Bu linkte everesti indirebileceğin siteler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 16 Ekim 2005, 12:48:07 >

• anakart kimlği 11/03199-i810-47b27x-6a69mf2bc-00
    anakart adı Freetech P6F104 Vega
    YOL TÜRÜ Intel GTL+
    yol genişliği 64bit
    etkin saat 67mhz
    band genişliği 533mb/s
    çipset yolu özellikleri
    yoltürü Intel Hub Interface
    yolgenişliği 8bit
    anakart teknik bilgisi
    cpu soket 1
    genişleme yuvaları 1ISA,PCI,1AMR
    ram yuvaları 2DIMM
    fiziksel boyut ATX
    anakart çipset İ810
    firma adı Flexus computer technology Inc
    ürün bilgisi www.freetech.com/products.htm
    bıos yüklemesi www.freetech.com/bios1.htm

hepsi bukadar yardımlarınız için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.