Selamlar... Gigabyte EP35C-DS3R 1333FSB/DDR2+D3 S+GLAN+16X 775 Intel CPU E8200 2.66 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo Kingston 1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 (KVR800D2N5/1G) Feel Hurr.II 0508BS FL550 400W ATX Kasa Siyah Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2 MSI NX8800 GT OC ekran kartım var öğrenmek istediğim işlemci ve board ekran kartına uyarmı ? < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orjinalden alıntı: ugrasci Peki 8800 Gt bu kasaya uyarmı ya? epey büyük alet :D sanırım uyabilir anakart ekran kartı slotu agp değildir herhalde ... :) pci-express ise olur.. 1 gb rami 2 gb yap süper olur walla :)
quote:Orjinalden alıntı: ondercok quote:Orjinalden alıntı: ugrasci Peki 8800 Gt bu kasaya uyarmı ya? epey büyük alet :D sanırım uyabilir anakart ekran kartı slotu agp değildir herhalde ... :) pci-express ise olur.. 1 gb rami 2 gb yap süper olur walla :) ehhe saol zaten 4 GB yapmayi düşünüyorum Tşk ederim..
quote:Orjinalden alıntı: ugrasci quote:Orjinalden alıntı: ondercok quote:Orjinalden alıntı: ugrasci Peki 8800 Gt bu kasaya uyarmı ya? epey büyük alet :D sanırım uyabilir anakart ekran kartı slotu agp değildir herhalde ... :) pci-express ise olur.. 1 gb rami 2 gb yap süper olur walla :) ehhe saol zaten 4 GB yapmayi düşünüyorum Tşk ederim.. 4 gb yapacaksan Windows Xp 64 bit yada Vista 64 bit kurmalısın..32 bit Xp ve Vista 4gb ram görmüyor
64 bit xp de 4 gb görmüyor sanırım max 3 gb görüyor. konuyu açan arkadaş büyük ihtimal biliyodur ama :)
quote:Orjinalden alıntı: preacion 64 bit xp de 4 gb görmüyor sanırım max 3 gb görüyor. konuyu açan arkadaş büyük ihtimal biliyodur ama :) Yanılıyorsun dostum 64 Bit Xp de Vistada 4 gb ram görür
quote:Orjinalden alıntı: pinkcrow7 quote:Orjinalden alıntı: preacion 64 bit xp de 4 gb görmüyor sanırım max 3 gb görüyor. konuyu açan arkadaş büyük ihtimal biliyodur ama :) Yanılıyorsun dostum 64 Bit Xp de Vistada 4 gb ram görür
quote:Orjinalden alıntı: pinkcrow7 quote:Orjinalden alıntı: preacion 64 bit xp de 4 gb görmüyor sanırım max 3 gb görüyor. konuyu açan arkadaş büyük ihtimal biliyodur ama :) Yanılıyorsun dostum 64 Bit Xp de Vistada 4 gb ram görür bunu öğrendiğim iiyi oldu hocam