Bir arkadaşımla beraber Uzakdoğu'dan bilgisayar parçaları ithal etmeyi düşünüyoruz. Arkadaşım şimdi orada ve bazı üreticilerle ve toptancılarla temas kurdu bile ancak ürün seçiminde, fiyatlarda vs. kararsız kaldık, onun için bayi fiyat listesi arıyoruz. Bayiler dağıtıcı şirketlerin portallarından bu fiyatları görebiliyorlar ve öğrendiğim kadarıyla XML ve EXCEL dosyaları şeklinde internette mevcutmuş. Bilgisayar bayisi arkadaşlar bu dosyayı gönderirlerse çok memnun oluruz.
Ayrıca getireceğimiz ürünlere ilgi duyan bayi arkadaşlarla da irtibata geçmek isteriz. Örneğin ben X ürününden çok satıyorum ancak distribütörün bu ürün için verdiği bayi fiyatı çok yüksek, Y fiyattan verebilirseniz Z kadar alabilirim gibi.
PM'den de erişebilirsiniz.
(Garanti / Satış Sonrası Hizmetler / Teknik Servis konularında da tabii ki çalışmalarımız olacak. Tabii bu konularda da deneyimi, bilgisi olan arkadaşlarla görüşmek de isteriz.)
Upp!
her bayının satıs hacmıne gore aldıgı ındırım oranı farklıdır acıcası kımse bunuda sana soylemek ıstemez benım gozlemledıgım kadarıyla extreme pc urunlerıne talep var o yonde calısırsanız daha ıyı olur dıyorum
Hocam kesinlikle haklısınız aynı talebi ben de gördüm. Hatta yurtdışındaki fiyatlarla büyük fiyat farkları oluştuğu da belli. Ancak sonuçta ürünleri bayiler satacağı için onlar ne kadara alırlar öğrenmek lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme