Bildirim
Dondurulmuş balık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: byincele
Merhaba Arkadaşlar,
Dondurulmuş balık arıyor şöyle 1-2 kilogramlık paketlerde.
Bilgisi olan var mı?
Bir ara BİM de vardı ama sanırım artık yok..
Umarım yanlış yere başlığı açmamışımdır!!!
ben arasıra carrefour marketten alıyorum orada bulunuyor, geçenlerde alaska mezgiti almıştım...ne ararsan hatta aramadığın bilmediğin ürünler var...az önce gittim mırlan fleto pane ve karışık deniz ürünleri paketi aldım iftarlık, bakalım nasıl olacak... -
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Bilgisi olan var mı?
ben arasıra carrefour marketten alıyorum orada bulunuyor, geçenlerde alaska mezgiti almıştım...ne ararsan hatta aramadığın bilmediğin ürünler var...az önce gittim mırlan fleto pane ve karışık deniz ürünleri paketi aldım iftarlık, bakalım nasıl olacak...
Eyvallah hocam..
Nasıldı iftar :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Bilgisi olan var mı?
ben arasıra carrefour marketten alıyorum orada bulunuyor, geçenlerde alaska mezgiti almıştım...ne ararsan hatta aramadığın bilmediğin ürünler var...az önce gittim mırlan fleto pane ve karışık deniz ürünleri paketi aldım iftarlık, bakalım nasıl olacak...
Eyvallah hocam..
Nasıldı iftar :)
daha önce aldığım alaska mezgiti çok iyi olmuştu, kalamar da fena olmamıştı, dün sadece deniz ürünleri paketini yaptım, belki açlıktandır bilemiyorum pişirirken kokusu iyiydi, ama tabaktaki halini beğenmedim...
mırlan fletoyu birkaç gün sonraya erteledim, mırlanı çok severim kötü olacağını sanmam, deniz ürünleri tabağını zaten deneme amaçlı almıştım, neyse aklımdaydı ne zamandır bir daha da hatırlamam artık...
bu arada klavyenin space tuşuna birşeyler oldu, tek basınca 10 adım atlıyor nedense...
-
yediğin balıktan olmuştur -
quote:
yediğin balıktan olmuştur
belki de... -
bugünün iftar menüsünde mırlan fleto pane vardı, çok yavandı aç kaldım... -
hoca sende paso deniz mahsülleri takılıyon herhalde..
sahurda ne vardı?
Hamsi tava mı :)) -
quote:
hoca sende paso deniz mahsülleri takılıyon herhalde..
sahurda ne vardı?
Hamsi tava mı :))
haftada bir balık iyidir...
son iki menüden pek memnun kalmadım ara veriyorum balığa... -
Balığa devam :) -
eskiden et ve balık kurumunda alabalık vardı dondurulmuş 7 liraya 3-4 tane balık oluyordu içinde şimdi balık satmıyorlar hem tadı güzeldi hem de fiytı uygundu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X