Ptesi dersler başlayacak. Lanet doğu kampüse döneceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dönemin başlamasını hiç istemiyorum
-
-
okulu bırak
-
Olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kısa tatiliniz, ilk açılan okul herhalde Bilkent.
-
3 haftaydı hocam
Çoğu okulda dört hafta, ya da benim baktıklarım öyle. ODTU, ITU 17 Şubat'ta açılıyor mesela.
-
o sırada bir haftadır fakülteye başlayan biz
hocam çok kötü ya canım hiç gitmek istemiyor hele de benim elfim(elf tabiri sizin ama ne yapalım mecbur bu defalık ben de kullanayım) bir de sınıfta
neyseki staj grubumda değil de bir şekil halletmeye çalıscaz
dersler desen zaten her zamanki gibi yoğun adamakıllı bir tatil de yapmadık
quote:
Orijinalden alıntı: Alastor Moodyo sırada bir haftadır fakülteye başlayan biz
Sizin tıptı herhalde, baktım Sabancı bile 5 Şubat'ta başlıyor görünüyor; bu yüzden Bilkent epey erken davranmış. 4 hafta olması iyidir bence, şimdi tatile doyamadan derslere başlarsanız, yaza kadar tatil beklemek epey zorlar.
Ocakta derse başlamak, bahar yarıyılı için çok erken.
-
Sabancı da ayrı bir kafa, hep hafta ortasında açılıyor. 10'unda aç işte..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 26 Ocak 2025; 9:56:11 >
Evet şimdi gördüm ben de, Çarşamba günü başlayan okul başka yoktur TR'de. Pazartesi başlar her şey, pazartesi sendromu diye bir şey var kimse Sabancı'ya söylemedi herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ikigaiSizin tıptı herhalde, baktım Sabancı bile 5 Şubat'ta başlıyor görünüyor; bu yüzden Bilkent epey erken davranmış. 4 hafta olması iyidir bence, şimdi tatile doyamadan derslere başlarsanız, yaza kadar tatil beklemek epey zorlar.
Ocakta derse başlamak, bahar yarıyılı için çok erken.
Alıntıları Gösterben dişteyim de tıplar dahi şubatta başlıyor bizim fakülte hangi düşünce ile böyle yaptı ona şaşırıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X