Şimdi Ara

Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2 ay önce laptopuma sıvı teması oldu ve anakartı değiştirildi.Yeni takılan anakartta ise laptop 10 veya 20 dk sonra kasılmaya başlıyor video veya müzik dinlerken ses donuk donuk geliyor.Sizce bu problem ne ile alakalı olabilir.Vereceğiniz cevaplar için teşşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanonder -- 14 Ocak 2013; 1:07:21 >

• müzik yada filmleri neyle izleyip dinlediğini bilemiyorum ama vlc player'i dene. sorun devam ediyorsa farklı bir çözüm önerebilirim
  • indirdim ve kurdum sorun devam ediyo.Ama pc genel olarakda kasılıyo mouseyi oynatırken bile kasıldığını hissediyosun
  • ekran kartı sürücüsünü yüklemiştin değilmi, flash player, java vs..
  • hepsi yüklü durumda driver java adobe flash player
  • hiç external hdd takıp deneme şansın oldumu, video yada müzikler için
  • denemedim bu işte fazla bilgim olmadığı için bilmiyorum external hdd ne demek olduğunu kusura bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • External hdd = Harici hard disk. Hani şu kutu şeklinde olup, kabloyla bilgisayara bağladığın, 100Gb bağlayıp 2-3 Tb lara kadar depolama kapasitesi olan harici depolama üniteleri (ortalama bir flashın depolama kapasitesinin 20Gb olduğunu düşünürsen).

Not: Lütfen flashların boyutları şu kadarlara kadar çıkabilir, son çıkan hard diskler şu kadar boyutlara sahip gibi yorumlar yapmayın, sadece fikir olması açısından bu şekilde yazdım, sayısal değerler yaklaşık olarak yazılmıştır.
  • peki laptopun hard diskini çıkarıyım mı external harddiski denerken?
  • Hayır, gerek yok. Sonuçta harici hard diskler USB girişinden bağlandıklarından böyle birşey yapmanıza gerek yok. Ayrıca, harddiskinizi çıkarırsanız, sisteminiz harddiskte olduğundan bilgisayarı açamazsınız.

Harici diskten kastedilen;

Donma Sorunu

Örnek olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı_gözlük -- 14 Ocak 2013; 18:19:14 >
  • hddm var aslında ondanda denemiştim 1-2 saat bilgisayar yine kasıyor değişen birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.