Şimdi Ara

Dönüştürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın öncelikle monitörüm vga çıkışlı yeni bir ekran kartı aldım display portu , hdmi , dvi-d portları var 3 tane dvi-d to vga dönüştürücü kullandım monitörümde check signal hatası aldım acaba ekran kartımı bozuk diye direk dönüştürücüsüz hdmi kabloyla Televizyonda denedim orda görüntü geldi acaba hdmi to vga
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-donusturucu-kablo-ses-cevirici-cevir-adaptor-15-pin-ses-destekli-lcd-led-monitor-baglama-241564353
    böyle bişey kullansam görüntü alabilirmiyim ve monitörüm desteklermi acaba

• Hocam ekran kartı ve monitör modelinizi bilmiyorum ama genel tahminim dijitalden analog AKTİF dönüştürücüye ihtiyacınız var. Bunlar da biraz tuzludur. O ürün bu işi göreceğini sanmıyor.
    Ayrıca dikkat edin bazı böyle kablolar var, normal sinyali dönüştürmek bir yana, aktarmaz bile. Yani bağlantı uçları yoktur ve anlamışsınızdır "sahte ürünlerdir".

Dark markalı güvenilir bir siteden sipariş vermeniz bence en sağlıklısı olacaktır. (bir 50 tl tutar)
    http://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-to-vga-ve-ses-aktif-dijital-analog-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga2-pm-bs41175

• öncelikle dvi-d olduğundan emin misin bu dvi portlar kendi içinde 3 e ayrılıyor. yani senin çevirici dvi-i olabilir mi?
    dvi-d ise öncelikle
    aldığın ekran kartının marka ve modeli neyse onun sitesine gir ordan driver ını kur.
    sonra hdmi ile tv bağla görüntü ayarlarından 1280x768 ekran çözünürlüğüne ayarla görüntü gelir eğer dvi-d to vga çeviricin varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

öncelikle dvi-d olduğundan emin misin bu dvi portlar kendi içinde 3 e ayrılıyor. yani senin çevirici dvi-i olabilir mi?
    dvi-d ise öncelikle
    aldığın ekran kartının marka ve modeli neyse onun sitesine gir ordan driver ını kur.
    sonra hdmi ile tv bağla görüntü ayarlarından 1280x768 ekran çözünürlüğüne ayarla görüntü gelir eğer dvi-d to vga çeviricin varsa.

Evet hocam 24+1 olan dvi-d tek iğneli driver olayınıda deneyeceğim
    Edit : hocam birde ufak bi ayrıntı var ekran kartını pc ye takıp dönüştürücyü taktığımda bilgisayarın tetik düğmesine basmadan bile check signal alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatay925 -- 9 Kasım 2016; 7:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktif dönüştürücü alıcaksın,ekran kartının analog görüntü çıkışı yok o dönüştürücüler işine yaramaz
    40-50 tl arası fiyatı var aktif dönüştürücülerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.