Şimdi Ara

dönüştürücü takarken patladı..lütfen yardım?? :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,ben amerikadan xbox360 getirdim,dönüştürücü aldım,uymadı eve gelince içindeki bakırla oynadım ve oldu.öncelikle xbox'ın çalışması için adaptöre takınca önce adaptörde kırmızı ışık yandı,saniyesinde hafiften pat sesi geldi ve şartel attı.sonra tekrar koydum hiç açılmadı...sizce xboxa zarar geldi mi?yanan adaptörde olan arakablo mudur?teşekkürler şimdiden..

• sen bu anlatımla bir cevap bekliyorsan çok beklersin,ne yazdığın belli değil
  • xbox 360 için dönüşütürücü yerine uyumlu adaptörler var bence yakınlarda bir xbox 360 ın bulunduğu cafe vs varsa bir görütüp denemelisiniz herşey olmuş olabilir gibi , sizin kullandığınız priz şeklindeki dönüştürücüler ile de kullanılır ama madem olmuyorsa fazla zorlamamak lazım

yani kendiniz denemeden biz ne söylesek boş gibi
  • XBOX 360 gibi Çok Hassas Elektrik Sistemine Sahip Cihazlarda Bu tür Şeyler Çok risklidir. Sizin minimum 400w ATABA Marka bir AC AC Convertor Kullanmanız Gerekirdi...

Sorununuza Gelirsek XBOX 360'ın adaptor'u Korumalıdır. Büyük ihtimal XBOX 360 ın Adaptorune Birşey olmamıştır. Ancak Çevirici'nin Cenaze Namazını Kılabilirsiniz.

Ama Bu Korumanın olması Adaptoru %100 Bozulmayacak anlamınada Gelmez.

Sorunsuz Kullanmak istiyorsanız mutlaka ama Mutlaka Başka hiçbir marka veya Ayrıntıya bakmadan.

"400W'lik ATABA AC AC Convertor" Almalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 6 Ekim 2011; 21:27:22 >

• Bu konu kitlenmemişmiydi?
  • Böyle dönüştürücülerle falan hiç uğraşmayın. Mutlaka PAL Xbox adaptörü alın bir yerlerden. İkinci el olsa bile.
  • Bizim millet öyle akıllıdır ki hep başına bir iş geldikten sonra araştırma işine girişir :) Arkadaş da adaptörü patlatmadan önce zahmet edip 5 dk nette araştırma yapsaydı, hiç başına böyle bir şey gelmeyecekti. Forumda bu konuyla ilgili açılan kaçıncı başlık oldu ben artık takip edemez oldum. Neyse olan olmuş, adaptör gitmiş. Artık bir PAL adaptör bulmaya çalışırsın.
  • Adaptörde,

Yeşil ışık = Sağlam (Konsol Açık)
    Turuncu ışık = Sağlam (Konsol kapalı)
    Kırmızı ışık = Bozuk

Manasına gelir.
  • işte araştırmadık adaptörü patlattık yapacak bişey yok 70tl daha gitti,ghostliving dediği adaptörü aldım.ancak şöyle bir sorunum daha çıktı:eve gelip çalıştırdım adaptörde turuncu ışık yanıyordu,konsolun tuşuna basınca turuncu ışık kırmızı oldu,konsoldaki yeşil ışık ta yanıp söndü,bu işlemi birkaç kere uyguladım,açamadım xbox ı nedeni nedir acaba,bilen yardım edebilir mi?teşekkürler bu arada zahmet edip yorum yaptığınız için,elleriniz dert görmesin :))
  • ha tamam,tamirci adaptörü yapamamış anlaşılan,ben konsolu çalıştırma tuşuna basınca adaptörde kırmızı ışık yanıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxmmkxxx

işte araştırmadık adaptörü patlattık yapacak bişey yok 70tl daha gitti,ghostliving dediği adaptörü aldım.ancak şöyle bir sorunum daha çıktı:eve gelip çalıştırdım adaptörde turuncu ışık yanıyordu,konsolun tuşuna basınca turuncu ışık kırmızı oldu,konsoldaki yeşil ışık ta yanıp söndü,bu işlemi birkaç kere uyguladım,açamadım xbox ı nedeni nedir acaba,bilen yardım edebilir mi?teşekkürler bu arada zahmet edip yorum yaptığınız için,elleriniz dert görmesin :))

Adaptör bozulunca gidip ona çevirici almak da çok ilginç bir fikir. Keşke direk PAL xbox adaptörü alsaydınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

XBOX 360 gibi Çok Hassas Elektrik Sistemine Sahip Cihazlarda Bu tür Şeyler Çok risklidir. Sizin minimum 400w ATABA Marka bir AC AC Convertor Kullanmanız Gerekirdi...

Sorununuza Gelirsek XBOX 360'ın adaptor'u Korumalıdır. Büyük ihtimal XBOX 360 ın Adaptorune Birşey olmamıştır. Ancak Çevirici'nin Cenaze Namazını Kılabilirsiniz.

Sorunsuz Kullanmak istiyorsanız mutlaka ama Mutlaka Başka hiçbir marka veya Ayrıntıya bakmadan.

ATABA reklamı gibi olmuş. Xbox 360 kullananların %0.001 i sadece bundan kullanıyordur. Özel bir nedeni var mı bunu önermenizin?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

XBOX 360 gibi Çok Hassas Elektrik Sistemine Sahip Cihazlarda Bu tür Şeyler Çok risklidir. Sizin minimum 400w ATABA Marka bir AC AC Convertor Kullanmanız Gerekirdi...

ATABA reklamı gibi olmuş. Xbox 360 kullananların %0.001 i sadece bundan kullanıyordur. Özel bir nedeni var mı bunu önermenizin?

Eğer kişi Pal adaptor almak yerine Çevirici kullanacaksa Çeviricide Çok önemlidir.

Çeviricilerde Çok ısınır ve bozulabilir. Piyasadaki En kaliteli marka Ataba dır o yüzden ataba öneriyorum.Zaten elektronikçilerde hep ataba bulundururlar.

Yoksa ataba babamın firması değil

• ben ucuna bir çevirici takıp fişe giriyorum hiçbir sorun çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

ben ucuna bir çevirici takıp fişe giriyorum hiçbir sorun çıkmıyor.

Adaptörün altındaki yazılarda 110-250V ifadesi varsa çift uyumludur. Sadece 110 yazıyorsa kesinlikle 220 volta takılmamalıdır. Eski adaptörler çift uyumlu değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

ben ucuna bir çevirici takıp fişe giriyorum hiçbir sorun çıkmıyor.

Adaptörün altındaki yazılarda 110-250V ifadesi varsa çift uyumludur. Sadece 110 yazıyorsa kesinlikle 220 volta takılmamalıdır. Eski adaptörler çift uyumlu değildi.

evet sanırsam dediğin gibi çift uyumludur dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.