Şimdi Ara

doom3 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    doom3 te trenle başlayan bi bölüm var bi yere gelior ve tren orda duruyor sonra üst tarafta bi kontrol odası var ordaki bilgisyar ekranında bi code girmek gerekior fakat code yi bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Bu kod o topladığın pda lardan birinde yazılı.Yanlış hatırlamıyorsam 873,876 yada 653-654-656 gibi birşeydi.son topladığın pda listelerine bak kesinlikle yazıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 13 Ağustos 2005, 14:42:36 >
  • pda da yazar die dşündüm ama bulamadım nerede yazıyor ki?
  • Pek hatırlamıyorum çünkü oyunu geçen yüzyılda bitirmiştim.Şaka bir tarafa dedimya iyice incelemen lazım.Oyunu 3 defa bitirmeme rağmen inan menülerini dahi hatırlamıyorum.Ama mukakkak yazıyordur biryerlerde.Yine de bir bakayım.Doom 3'ün save zip'i vardı silmediysem tabii.
  • Oyunda bazı şifreler adamların pda'larına kaydettikleri ses kayıtlarında da olabiliyor.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: profesorpc

Pek hatırlamıyorum çünkü oyunu geçen yüzyılda bitirmiştim.Şaka bir tarafa dedimya iyice incelemen lazım.Oyunu 3 defa bitirmeme rağmen inan menülerini dahi hatırlamıyorum.Ama mukakkak yazıyordur biryerlerde.Yine de bir bakayım.Doom 3'ün save zip'i vardı silmediysem tabii.

dostum o oyunu üç kere bitirmeye nasıl dayandın ben bi kere bitirmeye zor dayanmıştımda

iosono arkadaş sende pda indeki tüm maillere bak orda olucak oda.o şifre sesli değil mrk etme yazılı olucak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.