Şimdi Ara

Doritosun yaptığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bilmeyenler için anlatayım doritos akademide bir yarışma var.Belki reklamlarını görmüşsünüzdür.Yarışma etap etaptı şekil ve lezzet gibi etaplarda seçilen fikirlere 100 ve 150 bin tl gibi bir para ödeniyordu.Garip olan ve dikkat çekmek istediğim şey şu: Ben yarışma daha yeni iken sitelerine girmiştim.Çok abuk sabuk şeyler vardı, bunlardan bir tanesi düzgün çizimi ile dikkat çeken bir bıyıktı, saçmaydı ama çok düzgün çizilmişti.Sadece sağ tarafında bir silgi lekesi vardı.Yarışmaya mükemmel bir fikir gönderdim, şekil marka için muhteşem ve cips olabilecek kadar da mantıklıydı.Cipsin kırılmaması için şekilde önemli tabi.Yarışma geçen hafta mı ne sonuçlandı kazanan bahsettiğim bıyık ve 4 yapraklı bir yonca idi.Yarışmanın başında 4 yapraklı yoncayı da gördüğümü hatırlasamda bundan emin olamıyorum ama bıyığı kesinlikle görmüştüm.Bugün sitelerine tekrar baktığımda kazanan bıyık değişmiş çok daha kötü şeklilli bir bıyık yerleştirilmiş ve kazanan ismi değiştirilmiş ama doritosun üreteceği cipsin şekli değişmemiş hala ilk bıyık şeklini üretecekleri görünüyor.Yarışma noter çekilişli ya da noterli değil.Bence çizilmesi gereken çizim önceden belliydi.Bizi boşu boşuna uğraştırdılar.Bakın ilk koydukları şekil altında isim yazmıyor bu resimde ama farklı bir isim yazıyoru kendi sitesinde ilk göründüğünde;
     Doritosun yaptığı

Şimdi ki şekil başka ve isimde değişmiş.
     Doritosun yaptığı

Bence boşu boşuna bizi kek gibi uğraştırdı doritos.facebookta sordukları soruya bakın
    Hangisini seçtik acaba?
     Doritosun yaptığı

Bunlardan cips olur mu?

İnsanların yorumlarına bakın;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=489029494483879&set=a.225969564123208.64846.197722670281231&type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueFlames -- 7 Mayıs 2013; 17:25:44 >

• Bıyık pringles andırdığından dolayı değiştirmişlerdir.sonuçta rakip firmanın reklamını yapacak halleri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadın mı isimde değişti diyorum, hadi hile yok diyelim belki ilk kişiye ulaşamadılar diyelim şekil neden aynı kaldı, şekil önceden belliydi kesinlikle, sadece çizilmesi gerekn ilhamı verdiler belki sahte bir hesapla, biri de ikinci şekli çizdi ve kazandı benim demek istediğim hile değil insanların boşu boşuna uğraştırılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueFlames -- 7 Mayıs 2013; 17:42:19 >
  • Senin şeklin ne?
  • Dh'nin gelecek vaad eden trollü.Yüzde 75 konu çöpe gönderme becerisi
  • facebook'da ilk yorumda çok fena geydirmiş...Tebrik ediyorum o abimizi eğer burdaysa
  • Fotoğrafta en üstteki yorumu okuyun
  • ilk yorumu ve 27 Nisan, 23:38te atılan yorumu okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueFlames

ilk yorumu ve 27 Nisan, 23:38te atılan yorumu okuyun.

hocam ben bulamadım. bi ss alıp pm atıver. emin ol şikayet falan ETMEM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.