Şimdi Ara

Dört mevsim lastik modelleri (3PMFS/M+S) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
12.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lastiklerin güncel fiyatlarını da belirtsek iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben weatherproof alıyorum, kendimi test sujesi olarak feda ediyorum :) Lastikten ve bilimum otomobil lehçesinden anlayan arkadaşım goodyear ve bunu tavsiye etti 4 mevsim olarak. Goodyear hiç bir yerde yok, dolayısıyla bunu alacağım.

Kış için zaten harika olduğu söyleniyor

Yazlık olarak Nokian Line kullanıyorum. Çok iyi değil, kötü de değil, hatta biraz konforlu diyebilirim, viraj alma kabiliyeti fena değil. Yani bir Continental değil asla yazlık olarak line serisi. Ama işinizi görüyor.

Şuradaki fiyatı uygun. Kargo bedava ve sökme takma ücretsiz, üretim 2016 imiş

www.hepsiburada.com
    Nokian 205/60 R16 92H Weatherproof 4 Mevsim Lastiği (Üretim Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nokian-205-60-r16-92h-weatherproof-dort-mevsim-uretim-yili-2016-p-OTKMT429457

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Ben de gecen hafta Bf Goodrich Urban Terrainleri taktırdım.
    Kar yağmasını bekliyorum

Dört mevsim lastik modelleri (3PMFS/M+S)

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun. Ben bu markayı Abd canavar kamyonların videolarında sıklıkla görüyorum. Daha Türkiye'de tam bilinirliği yok halbuki çok kaliteli lastikler.
  • ankara için yılda 4-5 bin km yapmama rağmen safety first diyerek nokian wr d4 almaya karar verdim.

birkaç gün önce michelin bayisini aradım, crossclimate sordum. tavsiye etmem kışlık kullanın,ankaraya gitmez bunlar dedi.

lastik işi şakaya gelmiyor malesef. az da kullansanız çok da, allah korusun ama 1 kere yaşadığınız kaza sizlere lastiğe vermediğiniz parayı kat kat çıkartırıyor.

ege ve akdeniz bölgeleri için çok mühim değil belki , oralarda sıcaklıklar 5-40 derece arası seyrediyor yıl boyu. o yüzden yazlık lastik iş görüyor. ancak ankara gibi kışın -20'lere inip, yazın 35-40 lara çıkan, yaz kış sıcaklık farkı çok olan karasal iklim şehirleri için kesinlikle yaz-kış ayrı ayrı kullanmak lazım bence.

ankara hem yokuşları bol, buzlanması fazla, trafiği yoğun olan bir şehir. onbinlerce lira verdiğimiz araçlardan 1-2 bin lirayı kısıp kışlıktan şaşmamak lazım diye düşündüm.

şu an ankarada geçiş dönemi yaşanıyor. sıcaklıklar 15 civarı. muhtemelen aralık başında gündüz sıcaklıkları dahi 10'un altına düşmeye başlayacaktır , kısmetse o zaman kışlığa geçeceğim.

ayrıca kışlık lastiklerle ilgili en büyük hata bunların sadece karda kullanılması gerektiği, aksine hava soğuyunca yollar da soğuyor ve yazlık lastikler taşlaşıyor. en kuru kış havasında bile kışlık lastik iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 5 Kasım 2016; 17:49:51 >

• 185/65/R15 ebadında Punto Evo aracımda kullanmak için 2 lastik arasında kaldık.

Nokian WeatherProff veya Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Yılda yaptığımız km çok az olduğundan 4 yazlık 4 kışlık lastik gereksiz olacak. Araç 2011 model daha üstünde fabrika lastikleri var araç 17.700km'de

Değiştirme zamanı geldi de geçiyor, yarın alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

185/65/R15 ebadında Punto Evo aracımda kullanmak için 2 lastik arasında kaldık.

Yılda yaptığımız km çok az olduğundan 4 yazlık 4 kışlık lastik gereksiz olacak. Araç 2011 model daha üstünde fabrika lastikleri var araç 17.700km'de

Değiştirme zamanı geldi de geçiyor, yarın alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

İki lastigin de kar ve yaz performansları birbirine cok yakın.
    Hangisi ucuzsa onu alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

185/65/R15 ebadında Punto Evo aracımda kullanmak için 2 lastik arasında kaldık.

İki lastigin de kar ve yaz performansları birbirine cok yakın.
    Hangisi ucuzsa onu alın bence.

Teşekkürler, nokian daha uygun fiyat olarak yarın onu alayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Hayırlı olsun.
    Ben de gecen hafta Bf Goodrich Urban Terrainleri taktırdım.
    Kar yağmasını bekliyorum

Dört mevsim lastik modelleri (3PMFS/M+S)

Lastiklerimi bugün deneme firsati yakaladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Arkadaşlar ben weatherproof alıyorum, kendimi test sujesi olarak feda ediyorum :) Lastikten ve bilimum otomobil lehçesinden anlayan arkadaşım goodyear ve bunu tavsiye etti 4 mevsim olarak. Goodyear hiç bir yerde yok, dolayısıyla bunu alacağım.

Kış için zaten harika olduğu söyleniyor

Yazlık olarak Nokian Line kullanıyorum. Çok iyi değil, kötü de değil, hatta biraz konforlu diyebilirim, viraj alma kabiliyeti fena değil. Yani bir Continental değil asla yazlık olarak line serisi. Ama işinizi görüyor.

Şuradaki fiyatı uygun. Kargo bedava ve sökme takma ücretsiz, üretim 2016 imiş

http://www.hepsiburada.com/nokian-205-60-r16-92h-weatherproof-dort-mevsim-uretim-yili-2016-p-OTKMT429457

Hocam lastikleri aldiniz mi?

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Aldım kullanıyorum. Yukarıda belirttiğim ilk kullanımla ilgili görüşlerim aynen geçerli. Karda ve yağmurlu zeminde hiç bir sorun yok. Yaz geldiğinde kuru zemin performansını ekleyeceğim bu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Aldım kullanıyorum. Yukarıda belirttiğim ilk kullanımla ilgili görüşlerim aynen geçerli. Karda ve yağmurlu zeminde hiç bir sorun yok. Yaz geldiğinde kuru zemin performansını ekleyeceğim bu konuya

Merhaba yaz nasıl geçti lastiklerle memnun kaldınız mı sıcak hava performansından lastiklerin?
  • Ilk mesajdaki lastik model listesi güncelendi

• Şu dört mevsim lastik konuları gerçekten sıkıcı olmaya başladı arkadaş.
    Herkes kendi fikrince konuşa konuşa eze eze bitiremedi bu lastikleri.
    7 Yıldır 4 mevsim lastik kullanıcısıyım burada yorumları hayretler içinde okuyorum.
    Herkes bilmediği ve tecrübe sahibi olmadığı konuda dolu dolu yorum yapıp ahkam kesiyor hatta lastiklerin performansı hakkında not veriyor yaaa...
    Yuh artık, vallahi pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 17 Aralık 2017; 14:30:59 >
  • www.hepsiburada.com
    Momo 205/55 R16 94V XL M-4 Dört Mevsim Lastik (Üretim Yılı: Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/momo-205-55-r16-94v-xl-m-4-dort-mevsim-lastik-uretim-yili-2017-p-HBV000007S8S2

Bunu deneyen/kullanan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenaj değerlerini hangi siteden buldunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.