Şimdi Ara

Dost körpe hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fahrenheit otomatik portakal kitaplarını alacağım fakat körpe hakkında olumsuz yazılar var sizce nasıl almaya değermi ?

• Bence otomatik portakal çevirisi çok kötü değil evet bazı yerler kötü yapılmış ama duyguyu verme açısından iyi bir çeviriydi f451 ikinci kez ithaki tarafından çevrilmesine rağmen baya eleştirenler var ama yapacak bir şey yok ya iyi derece ingilizce öğreneceksin ya da mecbur bunları okuyacaksın gerçi ingilizce bilsen bile bu kur farkıyla ingilizce kitap okunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 16 Temmuz 2018; 15:12:5 >
  • Otomatik Portakal'ın çevirisi faciaydı diye hatırlıyorum. Ekşideki başlıkta bir incelemesi olması lazım, Sineklerin Tanrısıyla karıştırmıyorsam. Hain çevirmenler.
  • Fahrenheit'i okudum çevirisi aşırı kötüydü. Bir türlü kitaba odaklanamamıştım doğru düzgün.
  • Daha yeni elime Otomatik Portakal'ı aldım. Çevirmen Dost Körpe . İçime kurt düştü yorumlardan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Fahrenheit'i okudum çevirisi aşırı kötüydü. Bir türlü kitaba odaklanamamıştım doğru düzgün.
    Fahrenheit için konuşuyorum bende odaklanamadım bi türlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dost körpe'nin çevirdiği iki eserini okudum ve iki eseri de oldukça beni etkiledi. Otomatik Portakal ile Dune.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.