Şimdi Ara

dostlar acil yardım!! 2005 palio 1,3 multijet mi 2005 citroen c3 1.4 hdi mi lüftenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: nihayet

???

?????
  • öğretmenim.. her zaman araba almak gibi bir imkanım yok.. masraf çıkarmayan bir dizel alamak istiyorum.. 2005 palio multijet ya da 2004-2005 cirtoen c3 dizel?? hangisi neden daha avantajlı?? hiç anlamam bu araba işinden??
  • c3
  • neden??
  • quote:

öğretmenim.. her zaman araba almak gibi bir imkanım yok.. masraf çıkarmayan bir dizel alamak istiyorum.. 2005 palio multijet ya da 2004-2005 cirtoen c3 dizel?? hangisi neden daha avantajlı?? hiç anlamam bu araba işinden??

palionun yedek parcasi bakimi daha ucuzdur motoruda kendini kanitlamiş bir motordu burdan kimse birsey soyliyemez sana gider servise baktirirsin onlar karar verir...
  • model olarak söylemişsin ama fiyat olarak söylesen daha iyi karşılaştırılabilirdi.

ben 1 seneden fazla bir süredir c3 kullandım ve çok memnun kaldım. herkes çeşitli yorumlar getiriyor citroenler için şöyle böyle ama her arabada da olduğu gibi temiz ve özenli kullanılmış bir c3 bulursan sana tavsiyem c3 ten yana olacaktır. ve mümkünse maddi durumuna göre modeli ne olursa olsun 92 hplik dizel versiyonunu alman olacak, çünkü 4 hava yastığı, dijital klima, çelik jant, sis farı gövde rengi tamponlar standart veriliyor ve en önemlisi motor 16valf ve 92 hplik motor gerçekten o kasada çok başarılı bir performans ve ekonomi sağlıyor.
    bakımlarıda abartıldığı gibi değil kesinlikle yerli arabalar kadar uygun ve bulunabilir. sadece trigeri örnek vereyim 180bin de değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

???

?????

?????
  • quote:

neden??

bi ara arabayı değiştirmeye niyetim olmamasına rağmen alıcı ayağına yatıp acenteleri gezdim çay içtim, sordum soruşturdum, araçlara bindim indim, can sıkıntısı işte neyse;

önce citroene gittim c2 ye baktım açıkcası 4 kapı olsa çok güzel olacakmış diye düşünürken c3e baktım, sonrasında fiata gittim g.punto,palio ve albealara baktım 2 çayda orda içtim, bence

-c3 işcilik olarak paliodan iyi duruyordu,
    -iç dizayn olarak c3 daha kullanışlı gibi geldi
    -ikisindede abs standart değil
    -palionun baz donanımında hiçbir standart yok hatta radyo-teybi bile sökeriz isterseniz dediler,
    -klima c3 te standart palioda activede opsiyonel, dinamikte standart
    duruş olarakta c3 daha bi albenili geldi, bunlar benim fikirlerim kullanan arkadaşlar şüphesiz ikisinide daha iyi bilir.

• Bu ikisi arasında kesinlikle C3İki araca da binip inmen yetecektir karar vermen için.Ben de öğretmenim ve 3 yıldır kullanıyorum.Nazar değmesin tık yok.56.000 km yaptım.Bakım ve parça fiyatları arasında çok fark olacağını sanmıyorum.Fakat nedendir anlamış değilim citroenin 2.eli zayıf kalıyor.Arkadaşın da belirttiği gibi 92 HP olanlarda 16V var ve daha donanımlı ama 70 HP olan motorda gayet iyi bence,tatminkar seviyede.Aynı 70 HP motor 206 da,fiestada da kullanılıyor.Hatta ilk çıkan 70 HP 307 lerde aynı motorlu.Yani rüştünü ispat etmiş bir motor.Aradaki 20 HP ve bir kaç donanım için o kadar fark vermeye değmez diye düşünüyorum.Tabi tercih size kalmış.Öğrenmek istediğiniz başka bir şey varsa özelden sorabilirsiniz.Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciiment

quote:

neden??

bi ara arabayı değiştirmeye niyetim olmamasına rağmen alıcı ayağına yatıp acenteleri gezdim çay içtim, sordum soruşturdum, araçlara bindim indim, can sıkıntısı işte neyse;

önce citroene gittim c2 ye baktım açıkcası 4 kapı olsa çok güzel olacakmış diye düşünürken c3e baktım, sonrasında fiata gittim g.punto,palio ve albealara baktım 2 çayda orda içtim, bence

-c3 işcilik olarak paliodan iyi duruyordu,
    -iç dizayn olarak c3 daha kullanışlı gibi geldi
    -ikisindede abs standart değil
    -palionun baz donanımında hiçbir standart yok hatta radyo-teybi bile sökeriz isterseniz dediler,
    -klima c3 te standart palioda activede opsiyonel, dinamikte standart
    duruş olarakta c3 daha bi albenili geldi, bunlar benim fikirlerim kullanan arkadaşlar şüphesiz ikisinide daha iyi bilir.

Tabiki C3 heryönden daha güze bir araç.Bir kere daha kaliteli ve gösterişli ayrıca ticari olarak kullanmıyor yani sadece binek olarak var ve buda yollarda daha az görmemizi sağlıyor.Prestiji daha yüksek.Palio alırsanız hata etmiş olursunuz.C3 çok başarılı ve albenisi yüksek bir araç.Ses yalıtımı bile daha iyi olduğunu düşünüyorum.Dışarda palio van görmekden bıktı insanlar

• Palio multijet binmedimde kullanmadımda ancak C3 ü iyi biliyorum...

C3 malzeme kalitesi olarak beni hiçbir zaman memnun etmedi...Arac içi cıtırtı sesleri mevcut..

Ancak yol tutus yakıt güvenlik olarak kendini kanıtlamıs bir arac...Hele ki 2004-2005 model 1,4 16V Hdi motorlusu olursa hem performans hemde ekonomi olarak sizi oldukca tatmin edicektir...Palio dısarıdan bana kötü gelmiyor ancak C3 ü secerseniz beklentilere göre değişir ama bence pişman olmazsınız...Bide su araca bakın derim Peugeot 206 Hdi XT... bu aracta donanım olarak ve ekonomi olarak güseldir...Malzeme kalitesi C3 e göre biraz daha yüksektir...
  • Palio'nun bence yüzü eskidi. Nerdeyse 10 yıldan fazla süredir yollarda. C3 daha albenili duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.