Şimdi Ara

DOSTLAR YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy s5 (SM-G900FQ) TR olan cihazıma rootlu yapamadım. Bilgi birikimi ve konuyla alakalı tecrübe sahibi olan kardeşlerimiz varsa yardımcı olurlarsa ne mutlu bize. İyi günler donanım kullanıcıları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam uzun uzun odinle ne sen uğraş ne ben anlatıyım kingroot un apk sını kendi sitesinden indir kur uygulamaya tıkla rootlasın.Root başarısız olursa konuya belirt odin ile yapılanı anlatırım.
  • King root ile dediğinizi yaptım ama 46890 hatası veriyor.

• Odin ile bir arkadaşa daha önce yaptırmıştım. Ancak ben yapmayı bilmiyorum. Geçen gün kendim denedim. Önce telefonu kapattım. Sonra ses kısma tuşu + home + güç tuşlarına bastım. Çıkan ekranda ses açma tuşuna bastim. USB yi pcye bağlayıp (renklenince takılı olduğu anlaMina geliyor muş ) AP tıkladım root gösterdim. Daha sonra statta bastım. İşlem bitti. PASS dedi. Ancak telefon yeniden basladi. Şu hatayı verdi '' Bit warranty kernel recovery " buna benzer bir hata. Telefona telefonuyca verdim içine güncel rom attı en azından eski haline geldi. Ama SEN BANA YARDIMCI OL ARKADAŞIM.

• mk34_34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle o hata knox dan dolayı olur keşke telefoncuya para vermeseydiniz biz hallederdik yardım ederdik burdan öncelikle bi knoxu devre dışı bırakmak lazım onun için de akşam size yazıcam şu an pek müsait değilim araştırma yapamıyorum. Ve aklınızda bulunsun böyle bir hata ile tekrar karşılaşırsanız telefonu yine odin moda alıp sonrasında sammobile sitesinden kendi telefon modelinize uygun tr frimware sürümünü indirip root atar gibi atın sorun kalmayacaktır. Birdahakine telefoncuya para vermezsiniz aklınızda bulunsun.
  • Flemenkero F kullanıcısına yanıt
    Tamam Ben Akşam Sizden haber bekliyorum. Yazın ben okurum. Knoxu nasıl devre dışı bırakırız nasıl yapmamız gerek gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.