Şimdi Ara

Dostoyevski | Baskasinin Karisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostoyevski kitaplarini zevkle okudugum bir yazar benim icin bu yuzden ki kitaplarini gordugum zaman ilgimi cekiyor. Baskasinin karisi da dikkatimi cekti ve aldim basladim, birinci bolumu bitirdim fakat kafam oldukca karisti. Oyku kotu diye dusunuyorum ama Dostoyevski den de cikan sey bos degildir diyorum, okuyanlar varsa spoiler vermeden bilgilendirirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplamak adına şöyle bir yorum yazayım

Ben Suç ve Ceza'dan sonra bu adamın bütün kitaplarını okumalıyım dedim. Önce Budala'ya Karamazov Kardeşler'e falan baktım. Gözüm yemedi tabi... Dostoyevski gözümde ilk sıradaydı ve öyle kalmasını istediğmden cesaret edemedim ve kısa kitaplardan Kumarbaz ve Yeraltından Notlar'ı aldım, Kumarbaz bir günde su gibi aktıı gittii. Ama herkesin beğendiği Yeraltından Notlar fiyasko oldu gözümde. Şu an Suç ve Ceza'yı yeniden İŞ Bankası'ndan okumak ardından da Budala, Karamazov vs. okumak istiyorum. Şöylede bir tavsiye yapayım. Önce yazarın Zirve kitaplarını(Suç ve Ceza,Karamazov Kardeşler,Budala gibi) okuyun. Sonra zaten kötüde olsa yazara saygıdan akar gider kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Uplamak adına şöyle bir yorum yazayım

Ben Suç ve Ceza'dan sonra bu adamın bütün kitaplarını okumalıyım dedim. Önce Budala'ya Karamazov Kardeşler'e falan baktım. Gözüm yemedi tabi... Dostoyevski gözümde ilk sıradaydı ve öyle kalmasını istediğmden cesaret edemedim ve kısa kitaplardan Kumarbaz ve Yeraltından Notlar'ı aldım, Kumarbaz bir günde su gibi aktıı gittii. Ama herkesin beğendiği Yeraltından Notlar fiyasko oldu gözümde. Şu an Suç ve Ceza'yı yeniden İŞ Bankası'ndan okumak ardından da Budala, Karamazov vs. okumak istiyorum. Şöylede bir tavsiye yapayım. Önce yazarın Zirve kitaplarını(Suç ve Ceza,Karamazov Kardeşler,Budala gibi) okuyun. Sonra zaten kötüde olsa yazara saygıdan akar gider kitap.

Ben ilk olarak Karamazov Kardeşler ile başladım ve şuana kadar okudugum kitaplar arasından önüne geçen olmadı. Yeraltından notlar da da kendimi bulduğum yerler oldu ve bir şekilde kendine bağladı, yani neredeyse kitaplarının yarısını okudum diyebilirim ama bu kitabın 1.bölümü kafamı bayağı karıştırdı ama devam edince oturur diye düşünüyorum bitirince tekrar yorumlarım.

Yorum için teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.