Şimdi Ara

Dosya çok büyük uyarısı(8gb lik usbye 4gb koyunca)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde toshibanın 8 gb lik usb belleğinden aldım. fakat içine 4 gblik film kopyalayınca dosya çok büyük uyarısı veriyor ve kopyalamıyor. 4,5,6 gb oyun-video vs kopyaladım hepsinde aynı uyarı. 2 gb anca kopyalıyor. neden böyle

• Fat32 en fazla 4gblık dosyaya izin verir. daha büyük dosya kopyalayabilmek için flash diski ntfs olarak formatlamalısınız.
  • teşekkürler dediğinizi yaptım. fakat bir sorum olacak. bu usb : "Toshiba 8 GB Readyboost Usb Bellek" yani readyboost olarak kullanmak için almıştım. acaba o yüzden mi fat32 idi? o özelliği kullanmak için yine fat32 mi yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seco18tr

teşekkürler dediğinizi yaptım. fakat bir sorum olacak. bu usb : "Toshiba 8 GB Readyboost Usb Bellek" yani readyboost olarak kullanmak için almıştım. acaba o yüzden mi fat32 idi? o özelliği kullanmak için yine fat32 mi yapmam gerek

cevabı çok basit deneyiniz.
    olmaz ise yeniden fat32 olarak formatlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seco18tr

teşekkürler dediğinizi yaptım. fakat bir sorum olacak. bu usb : "Toshiba 8 GB Readyboost Usb Bellek" yani readyboost olarak kullanmak için almıştım. acaba o yüzden mi fat32 idi? o özelliği kullanmak için yine fat32 mi yapmam gerek

Öncelikle merhaba.Eğer çözümü bulamadıysanız burada.Ready Boots özelliğini aktif edebilmeniz için öncelikle Vista yada 7 kullanıcısı olmanız gerekiyor.Bildiğim kadarıyla NTFS yada FAT32 farketmiyor.

Belleği PC ye taktığınızda Dosyaları görüntüle seçeneğinin bi kaç satır altında ReadyBoots özelliğini kullanarak PC yi hızlandır seçeneğini seçerek 352MB Ram desteğini sağlayabilirsiniz.Tabi gözle görünür bişey beklemeyin fakat tatmin duygusunu ön safta tutar :)

"Para verdiim çalışacaksin üleyyynn " hesabi ışığı hiç sönmez sürekli yanar durur :)

Neyse uzatmayayım bunları belkide yapmışsınızdır.en azından bu özelliği kullanmak isteyenlere açıklayıcı olmuşumdur

• bunları tabiki de yaptım 7462mb ayırmamı önerdi windows ben de ona göre ayırdım.
    nfts e geçiş yapınca usb'nin 100mb kadar kısmı kullanılıyor gözüküyor. o garip geldi. hala emin değilim hangi dosya türünde kullanacağım konusunda
  • Eski konu ama yinede teşekkürler ender123. Cevap işime yaradı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.