herkese selam, shake diye bir program indirirken internet kesildi ve aynı dosyayı defalarca indirmeye balıştım dosya indirmede hata veriyor. indirilecekler listesinden silip tekrar indirme de işe yaramıyor. file browser ı kurdum, fakat installer içinde hangi dosyanın bozuk olduğunu göremiyorum. daha önce yazıldıysa özür, yardımınız için tşk. ederim.
clear bilmem ne bişeyler çıkıyor ona tıkla sonra o kaybolunca tekrar dene olmadı bi yeniden başlat belki olur. birde bu shake programı ne işe yarıyor dostum?. ayrıca özür dilemene ne gerek var onu anlamadım ha tabi bay bilmişler bu konu açıldı arama yap derler ondan oke
clear quato mu ne öyle birşey çıkacak onu tıkla kurma ekranında temizleyince sırada olan bu hata veren programı başka bişey dene o kurulacaktır.
Cevaplariniz icin tsk ederim ama sizin yaptiklarinizi onceden yaptim zaten, mesajimda yazdim. program su: telefonu salladikca mankenler soyunuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme