Öncelikle Herkese Selam. Bi Sıkıntım Var Bilgisayarda Hiç bir ögenin veya dosyanın kopyalanmasını istemiyorum PC Bilgiler Dışarı Sızmıcak.Etherneti Söktüm.Cd yazma Özelliğini Kaldırdım. ama Kopyalama engellemeyi bulamadım .Kayıt Defteri (REGEDİT) ve Grup İlkeri (GPEDİT.MSC) Baktım ama bulamadım.İşletim Sistemi XP PRO. Şimdiden Yardımcılarınız İçin Teşekkür Ederim
quote:
Orjinalden alıntı: NaPoLy0n
Öncelikle Herkese Selam. Bi Sıkıntım Var Bilgisayarda Hiç bir ögenin veya dosyanın kopyalanmasını istemiyorum PC Bilgiler Dışarı Sızmıcak.Etherneti Söktüm.Cd yazma Özelliğini Kaldırdım. ama Kopyalama engellemeyi bulamadım .Kayıt Defteri (REGEDİT) ve Grup İlkeri (GPEDİT.MSC) Baktım ama bulamadım.İşletim Sistemi XP PRO. Şimdiden Yardımcılarınız İçin Teşekkür Ederim
Kasanın etrrafına 5 metre çapında bir yuverlak hendek kaz ve ağzına kadar su doldur. Sonra iki adet dev köpekbalığı at. Bak bakalım kimse yanaşabiliyor mu.
Dosya şifreleme diye bir olay var. En basitinden Winrar bile işini fazlasıla görür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme