Şimdi Ara

Dosya Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum aslında çok basit ve çözülebilir görünüyor ama 2 haftadır çözemedim maalesef. 1 Tb harici diskimi kuzenim flash belleğe xp kuruyorum diye ona kurdu ve formatladı. Açıkçası birkaç program denedim ama boyut yüksek olduğu için taramları 2 gün sürüyor neredeyse ve başarılı olamadım. Asıl sorunumda NTFS olan dosya sisteminin FAT32'ye dönüşmesi. Sanırım bu yüzden taramlardan yeterli bir sonuç alamıyorum. Get back data ve Easyfile Recovery bu konularda en iyileri deniyor her yerde ama bu dosya sistemi değişmesinden dolayı sanırım sonuç alamıyorum. Bulduğu dosyalar saçma sapan dosyalar oluyorlar. Getback data'da şu an ki dosya sistemi Fat32 olduğu için Fat32 olan ile taradım sonuç alamadım. Easyfile Recovery'de de önceki dosya sistemini soruyor bir adımda NTFS seçtim ama bulduğu dosyalar alakasız ve mesela fotografla açılmıyor. Acaba tekrar format atıp NTFS'ye mi dönüştürsem dosya formatını ve öyle mi taratsam? Ya da bana bir program ve izlemem gereken bir yol önerebilir misiniz?

Açıkçası hiçbir şeye acımıyorum ama yaklaşık 10 senedir çektiğim fotoğraflar ve videolarımda gitti bu hata yüzünden ve bu beni ciddi derecede üzüyor :( İlgi gösteren ve yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan007 -- 26 Haziran 2011; 15:14:11 >

• recovery my files kullandım daha once ben dedıgınız gıbı 500gb'ı gece 1 gibi baslattım sabah 9 gıbı anca bıttı dosyaları tespıtı en sonunda gerı aldım dosyaları rarlı dosyalar harıcınde herseyı sorunsuz gerı yukledım rarlı dosyaların cogu calısmadı gerı alınca
  • Cevabın için teşekkür ederim. Açıkçası bende dediğin gibi 1 program denerim bulurum gibi düşünmüştüm başta ama birçok program denedim sonuç alamadım. Gerçi şöyle birşeyde var 2 programla sonuç aldım sayılır fakat onlarında free versiyonları kurtarmaya izin vermedi taramadan sonra. Ücretleri de uçuk olduğu için elimden birşey gelmedi. Yinede araştırma yapıyorum. Eğer ki bir sonuç alırsam buradan yazacağım ki herkes faydalansın :)
  • Benim de başıma gelmişti bir ara.Recover my files işe yarıyor.
  • Recovery my files en iyisi bence. 200 gb dosyayı kayıpsız kurtardım. Zorrent sitelerinden ilaçlı versiyonlarını bulabilirsin v3.6 öneririm.
  • üsttede yazdığım gibi recovery my files biraz araştır internette mutlaka bulursun tam sürümünü biraz emekle tamam
  • gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    FLAŞTAN DOSYA KURTARMA
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim, özellikle cimbomlu kardeşim makarnacanavarı :) Hemen Recovery My Files'ı denemeye başlayacağım. Umarım dediğiniz gibi sonuç alabilirim. Yine buradan yazacağım, inşallah bu sefer sevinç cümleleriyle dolu olur :)
  • ne mutlu yardım edebildiysek inşallah olur zaten önceden yaptığım için olduğunu biliyorum ama sadece ben rarlı dosyaları geri aldığımda bazılarının bozulduğunu gordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.