Şimdi Ara

Dosyayı Açmaya Çalışınca Pc Kitleniyor (aciliyeti var yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android telefonumdan Pc ye fotoğrafları kes yapıştır yaptım . Yeni klasör ve Candycam adında 2klasöre attım fotoğraflarımı

Şuan candycam klasörüne sağ tıklayınca bile pc donuyor. Yeni klasörü açabiliyorum ama içindekilerle işlem yapamıyorum. Var mı çözümünüz nasıl kurtarabilirim fotolarımı ?

Cmd copy komutunu denedım sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor ben mı yanlış yaptım anlamadım. Mp3 dosyası için copy komutu denedim içinden 1 tane not defteri ile 1 adet mp3 kopyaladı :)

Sorun harddiskte windows başlarken 'windows sabit disk sorunu algıladı' hatası alıyordum zaten 1 aydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 7 Eylül 2014; 15:35:53 >

• aybarsbaturay kullanıcısına yanıt
    Bad sektör var harddiskte. Zaten smart özelliği olduğundan sizi uyarmış önceden.
    Bad sektör resimleri kopyaladığınız sektörde olunca donma kilitlenme vs yapar normaldir.
    Garantisi varsa servise gönderin ücretsiz değişim yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Bad sektör var harddiskte. Zaten smart özelliği olduğundan sizi uyarmış önceden.
    Bad sektör resimleri kopyaladığınız sektörde olunca donma kilitlenme vs yapar normaldir.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Başkan hdd eski garanti de önemli degil fotoğrafları kurtarmak benım derdim. Sonrasında verilerimi yedekler bunu çöpe atar bi SSD alırım artık zaten

Biyerde okudum winrarla dosyaya girebiliyorum! ordan tek tek fotoğrafları atmayı denedim 3-5 foto atıyorum 6.da kitliyor... tek tek 100lerce fotoğrafı böyle denemek işkence olucak yok mu çözüm önerisi olan?
  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.