Arkadaşlar merhaba ben eski dota oyuncusuyum zamanındada dota 2 oynamıştım ancak ara vermiştim bu yaz tekrar başlama fırsatı buldum bugune kadar hiç sürekli oynamadım ancak artık oyuna eskisi gibi bağlanabildim buyuzden birkaç sorum olucak yardım ederseniz cok sevinicem. Dergi olayını sorucam ilk olarak biraz geç kalmış olabilirim ama sizce almalımıyım ekim ayında biticek biliyorum ama sizce almama değermi ve iş görürmü yoksa yeni dergiyimi beklemeliyim ve o dergi nezaman çıkıcak yardımlarınızı bekliyorum.
Dergiye vereceğin para asla ve asla geri çıkmaz itemlerden genelde herkes aldığı için içinden çıkan itemler değersiz olur bir iki ay sonra. İlla item istiyorsan o vakit daha ucuza alabilirsin, hem marketten alacağın için istemediğinin düşmesi ve onu tekrar takaslama, takaslarken kazıklanma vs olmaz. Derginin alınış amacı genelde ultra rare olan itemlerden düşürüp kısa yoldan zengin olma hayalidir, genelde hezeyanla sonuçlanır. Çünkü hem oranlar gerçekten düşük hem de herkes aldığı için o ultra rareler bile sayıca fazla olunca değersizleşiyor. Mesela 175 levelde çıkan enigma immortalı sayıca az olsa ne güzel olacak ama şu aegis ve immortal 3 olayından önce 45k tane vardı. Sen düşün artık 1 eylüle kadar ne olur, fiyatı için herkes hemfikir bile şimdiden, iti götüne girmesi kaçınılmaz. Daha dün çıktı 3. seri immortal, zeus 4k, gyro 8kdan gidiyor, millet o kadar abanmış sen düşün yani.
Uzun lafın kısası, item/maliyet tarafından bakarsan bekle, ekimin başına fiyatlar oturmuş olur. Yok dergim olsun istiyorsan al ama 0 lvl dergi al, herbir kutudan numunelik bir tane geliyor, üstüne de sen alırsın ekimde. Yeni dergi derken? diğer internaional 1 yıl sonra :D