Şimdi Ara

Dövme ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş iyi akşamlar. Sizlere bir soru sormak istiyorum

Dövme yaptırmak istiyorum üniversite 1 de okuyorum. 3-4 sene sonra okulum bitiyo ve askerliği bi an önce aradan çıkarmak istiyorum
    soruma gelirse Dövme yaptırmak istiyorum. Askerlik yaparken askerde bi sorun falan çıkarmı.
    Polislik sınavına yada Askerlik sınavında dövme varsa mülakatta eliyolar bizzat gözlerimle gördüm. Peki askerlik yaparken bi sorun çıkarmı

• sıkıntı çıkmaz hatta komando yapmayacakları için +sı bile olur. ama ters birine denk gelirsen olmayacağı varsada olur doğuya yolcusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

sıkıntı çıkmaz hatta komando yapmayacakları için +sı bile olur. ama ters birine denk gelirsen olmayacağı varsada olur doğuya yolcusun

Harbimi :D Sırf müstakbel "komutanım" bana tav oldu diye doğuyamı yollarlar :D Korkutmayın beni hocam :D
  • olm cins misiniz doğuya yollar, komando olmazsın ne la? Soruya gelince zaten üniden sonra poşet olcan kısa dönem yani hiç bi b*k olmaz yaptır. Ha poşet olmasanda olmaz Tecrübeyle sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast043

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

sıkıntı çıkmaz hatta komando yapmayacakları için +sı bile olur. ama ters birine denk gelirsen olmayacağı varsada olur doğuya yolcusun

Harbimi :D Sırf müstakbel "komutanım" bana tav oldu diye doğuyamı yollarlar :D Korkutmayın beni hocam :D

yaparlar mı yaparlar ama eli yüzü düzgün çocuksan konuşman hal hareketlerin flan sıkıntı çıkmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boynumkıldanincedir

olm cins misiniz doğuya yollar, komando olmazsın ne la? Soruya gelince zaten üniden sonra poşet olcan kısa dönem yani hiç bi b*k olmaz yaptır. Ha poşet olmasanda olmaz Tecrübeyle sabit

Hocam sakin :D Muhabbet ediyoruz sinirlenmeye gerek yok :D Sen poşet olucan diyosan olurum ayıp ediyosun :D
  • Dövmem var hala askerım kimsenin bişey dediği yok
  • quote:

Arkadaş iyi akşamlar. Sizlere bir soru sormak istiyorum

Dövme yaptırmak istiyorum üniversite 1 de okuyorum. 3-4 sene sonra okulum bitiyo ve askerliği bi an önce aradan çıkarmak istiyorum
    soruma gelirse Dövme yaptırmak istiyorum. Askerlik yaparken askerde bi sorun falan çıkarmı.
    Polislik sınavına yada Askerlik sınavında dövme varsa mülakatta eliyolar bizzat gözlerimle gördüm. Peki askerlik yaparken bi sorun çıkarmı

hiç birşey olmaz merak etme onlar eskidendi :)
  • bizim karakolda 40 kişiydik en fazla 10 kişinin dövmesi YOKTU. (bendede var gayet normal bi askerlik yaptık biz dövmeliler)
  • nereye kimin eline düştüğüne bağlı diye düşünüyorum..

bir yere gidersin kimse tınlamaz dövmeni rahatsındır vs ama bir yere düşersin adam şahsi olarak gıcıktır dövmeye.. sana tav olur uğraş dur..

belli olmaz
  • quote:

sıkıntı olcagını sanmam dövmelı bır cok arkadsım askerde suan uselık bendede var 2 tane hatta bırı (ne mutlu türküm diyene) yanında türk bayragı var sorun olmaz kanımca :D:D:D

• konu takip. merak ettigim bir şey

• Klişe : sen askerde çok dayak yersin olummmm

• quote:

Orijinalden alıntı: nidanill

quote:

sıkıntı olcagını sanmam dövmelı bır cok arkadsım askerde suan uselık bendede var 2 tane hatta bırı (ne mutlu türküm diyene) yanında türk bayragı var sorun olmaz kanımca :D:D:D

Hocam benim yapıcağım dövme şöyle birşey

Dövme ve Askerlik

Sırtıma bu büyüklükte hatta aynı bunu yaptırmayı düşünüyorum :D
    şimdi ne mutlu türküm diyene ve türk bayrağı tabiki kimse birşey demez fakat buna sıkıntı çıkarmı bilmiyorum :D Tedirginim işin aslı

• bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar yahu .

nasıl tarif edeyim bilemedim ama kısaca ; jiletçilerin façacıların yaptırdığı gibi dövmelerden yaptırırsan, muayenede seni çiziktirip , bu şekilde adamların bol olduğu yere gönderirler . Psikopatların arasında yaparsın askerliğini , Bizim taburda İstihkam bölüğünün tamamı bu bahsettiğim şekilde adamlarla doluydu , tamamında garip garip dövmeler jilet ve faça izleri vardı , yani özellikle seçerek yolluyorlar

onun haricinde, modern takılırsan hiç bi sıkıntı olmaz.

Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar yahu .

nasıl tarif edeyim bilemedim ama kısaca ; jiletçilerin façacıların yaptırdığı gibi dövmelerden yaptırırsan, muayenede seni çiziktirip , bu şekilde adamların bol olduğu yere gönderirler . Psikopatların arasında yaparsın askerliğini , Bizim taburda İstihkam bölüğünün tamamı bu bahsettiğim şekilde adamlarla doluydu , tamamında garip garip dövmeler jilet ve faça izleri vardı , yani özellikle seçerek yolluyorlar

hocam ben kütahyada doğup büyüdüm anadoluda yani. görgü saygı nedir bilirim büyüklerimle yada üstlerimle nası konuşmam gerektiğini bilirim. yaptırmak istediğim dövmeyi gösterdim sırtıma yaptırmayı düşünüyorum bu büyüklükte birşey sence istihkam'a postacı olurmuyum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nidanill

quote:

Hocam benim yapıcağım dövme şöyle birşey

Dövme ve Askerlik

Sırtıma bu büyüklükte hatta aynı bunu yaptırmayı düşünüyorum :D
    şimdi ne mutlu türküm diyene ve türk bayrağı tabiki kimse birşey demez fakat buna sıkıntı çıkarmı bilmiyorum :D Tedirginim işin aslı

bişey olmaz ensemdede var benım dert etme suan askerdekı arkadsımda gogsunde bacagında kolunda ve boynunda var

• yurtdisinda askerlik yapamazsin. yani baris gucune secilemezsin oyle bir niyetin varsa yaptirma
  • Olay şu. Bazı yerlerdeki bazı komutanlar bu konuda takıntılı onlara düşersen seninle uğraşır.

Bunun dışında özel bir olayı yok. Önemli görevlere gönderilmezsin. Ankarada nokta nöbeti için düzgün fizikli kişiler seçilir onlara seçilmezsin.

Doğudaki komando birliklerinde isen göreve çıkamazsın çıksan bile ancak malzeme taşır üs bölgesi nöbeti tutarsın.

Çok ayrıntıcı rütbeliler vardır ( nadirlerdir ) bunlar ise sürekli yanında dolaşacak bir arkadaş ayarlar silah vb. alet edavatın sana teslimatını engelleyebilir. Kısacası vukaatlı muamelesi yapar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar yahu .

hocam ben kütahyada doğup büyüdüm anadoluda yani. görgü saygı nedir bilirim büyüklerimle yada üstlerimle nası konuşmam gerektiğini bilirim. yaptırmak istediğim dövmeyi gösterdim sırtıma yaptırmayı düşünüyorum bu büyüklükte birşey sence istihkam'a postacı olurmuyum :D

yok hocam hiç bir sıkıntı olmaz , bahsettiğim olay saygı sevgi olayı değil , arabesk kişiliklerin yaptırdığı garip dövmelerden bahsetmiştim ben, sonuçta onlarda saygılı iyi çocuklar ama , hayatlarında yaptıkları küçük hatalar yüzünden böyle oluyor .
    Bahsettiğiniz dövmelerden hiç birşey olmaz.
    Ama siz siz olun , dövmeyi hiç kimsenin gözüne gözüne sokmayın . Hani bi karizma sembolüymüş gibi görmeyin , askerlik ve içeridekiler (komutanlar) çeşit çeşit ne yapacakları hiç belli olmaz :) bizim bir arkadaşta vardı , göğsünde bacağında ve kolunda , hiç kimse hiç birşey demezdi .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.