Şimdi Ara

Download hastalığı internetten bişeyler indirmeden duramıyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • problem bendemi yok sa bu bir hastalıkmı 200 e yakın film indirdim toplasanız 10 tanesini ancak izlemişimdir bu galiba aç gözlülük verimli downlaodlar yapınca kendimde bi rahatlık hissediyorum acaba bu hastalıkmı

• Bence hastalık demiyelim de alışkanlık insna bazen tutkularından kolay kolay vazgeçemiyor bende de çokanat yeme hastalığı var alışkanlığı yani.
    Çokanatsız bir hayat düşünemiyorum günde 4'ten az yemiyorum.
  • evet aynen bende de var brişey indirmedim mi tedirgin oluyorum sürekli birşey indirmek istiyorum
  • Evet aynı şey bende de var. Bilgisayar bişey indirmeden durursa beni sıkıntı basıo daralıyorum. Sanırım bu telekomdan kaynaklanıyor, sonuna kadar sömürme isteği olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 19 Şubat 2007; 19:05:30 >
  • kotan ne alemde usta ?
  • hepimiz hasta olduk ya
  • Bende tam tersi bir durum var.. Gerekli dosyalarımı upload yapmadan duramıyorum.. İnternet çöplüğüm oldu resmen..
  • internet bu kadar pahalı olursa olacağı buydu... "o kadar para weriyoruz bari sonuna kadar kullanalım" mantığından kaynaklı bende de war aynısı
  • internetin hakkını verelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

internet bu kadar pahalı olursa olacağı buydu... "o kadar para weriyoruz bari sonuna kadar kullanalım" mantığından kaynaklı bende de war aynısı

• geç bakalım kotalıya bide fatura gelsin bak bidaha yapıyor musun tecrube konuşuyor
  • Tedavisi;

- 1 adet kapasitesi çok düşük HDD
    - Birkaç aylığına kotalı 1024Kb ADSL tarifesine geçiş.

• indir indir network kabloları aşındı yakında kilobyte ler fışkıracak kablolardan
    allahtan azalltım biraz bir ay öncesine kadar gecenin saat 3 inde uyan ( film downloadlarının bitme saati )
    yeni filmler bul ekle (iyi yada kötü) yakında kurtulmak için psikolojik tedaviye başlıycam
  • bende indirmeden duramıom ama 3 gb ı aşmadıı sürece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.