Şimdi Ara

download kısıtlamalı modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 mb interneti yaklaşık olarak 14-18 kişi kullanıyoruz download olayı olmadan bağlatı yeterli
    fakat bazı düşüncesiz arkadaşlarımız torrent kullandıgı için bu hız bile bize yetersiz geliyor
    sorunumuzu modemle çözmeye karar verdik
    (adamlar laftan anlamıyor çünkü)
    download istediğimiz zaman kapatıp açmak ve download yapanları görmek istiyoruz
    modem üzerinden göremesek bile downloadı kapamak istiyoruz
    bu özellige sahip bildiğiniz modem varmı
    internete sayfalarını kısıtlamak çözüm olmuyor...

teşekkürler...

• ZYXEL var görünüyor. çok basit bir arayüzü var baktım şimdi de. önce wlan wan ve lan için ayrı ayrı hız sınırlaması yapıyorsun yani hangisinde sınırlama istiyorsan. sonra kural tanımlayacaksın. yani bu kural tanımlama da yine lan wan veya wlan için yapılacak ama bu noktada port tanımlaması da yapıyorsun. port tanımlaması yaptın mı hız atıyorsun bi de. noluyor? 8 mbit mi hız kaç kullanıcı var ise böl hızı 8 e herkese eşit hız düşer di mi. sonra gidiyorsun güvenlik duvarına burada local ip ler için de kural tanımlaması yapıyorsun ve portlara da daha önce belirlemiş olduğun portlar için tanımlama yapıyorsun ayrı ayrı. herkes ayrı portlardan download yapıyor olacak lakin siz de fazla kişi var. 10 kişi sınırlaması var zyxelde. bu durumda sen bu öneriyi unut. server kur pc' nin birine, onun üzerinden hallet işini.

internet kahvesi varsa yakınında, server kasasını incelemek sana bir fikir verebilir. yürüt diyecektim ama ayıp olacak şimdi olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havuzlu villa geyiği -- 16 Ağustos 2010; 2:23:53 >

•  download kısıtlamalı modem

ben böyle bir çözüm buldum :D herşeyi gösteriyor download yapana basıyorum 1 gün ban:D

3 anten 300mbit 4x1 gbit port:D
  • Sayın teksalih,
    ilginiz için teşekkürler
    özelliklerini ve modelinide yazabilirmisiniz birde bizi yarı yolda bırakmaz değilmi
    eğer çözüm bulmassak yada indirenleri tespit edemezsek gülünç duruma düşebilirim
  • merhabalar ben aylardır kullanıyorum bir sorun çıkmadı ürün türkyiede satılmıyor, ben artık 8mbit limtisiz olduğum için kimin ne indirdiğine çokta bakmıyorum çabukcak indiriyor internet anak ağınızdaki kişi fazla olduğu için bu chazı hattınıza bağlarsanız, kim ne indiriyor ve o anlık ne kadar hattı yogun kullanıyor son 24 saatte en çok km download yapmış hepsini gösteriyor

benim ihtiyaç fazlam ürün çünkü 2 kişi 8mbit kullandığımız için kasmıyor download yapılsa bile, ürünü satmayı düşünüyorum 535-476-63-88 ararsanız hem merak etiğiniz herşeyi cevaplarım hemde ürün hakkında pazarlık yapabilriz, özelikle bu üründeki 3 tane güçlü anten 4-5. kattan dahi 3 çubuk çekiyor, arayın görüşelim,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.