Şimdi Ara

Download Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 512 k kullanıcısıym. 30 Kb ile indiriyorum dosyaları. 256 bile 28 ile indiriyor. Tarama yaptım. Spy mpy yok. R-apid hariç her yerde 30 kb rapidde 55 kb.
    Anlamaıdm gitti

• alal asıl rapidde yavaşlıo bnmkisi ama bilemicem tam olarak bn 256 gayette memnunum eğer adslden bi kaç bilgisayara daılıosa internet ondandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

alal asıl rapidde yavaşlıo bnmkisi ama bilemicem tam olarak bn 256 gayette memnunum eğer adslden bi kaç bilgisayara daılıosa internet ondandır..

içerde başka pc var. Ama hiç birşey indirmoyr.
  • 256 ykende 15 le indirirdim
  • Download Accelerator Plus kullan

http://download.speedbit.com/dap75.exe
  • MERHABA SEMRA HANIM
    Medeminiz wireles modem ise adsl hattınıza başka bir bilgisayar girip kullanıyor olabilir.Bu yüzden modeminizin "mac adresi filtreleme" kısmına girip sadece kendi bilgisayarınıza izin verin.yoksa kaçak bilgisayar devamlı olarak hızınızı yavaşlatacaktır.Modeminizin modelini gönderirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
    iyi günler..

• iyi de hırsız SEMRA HANIM'ın baglantısını kullanarak her zaman DL yapıyor diyelim. o zaman da SEMRA HANIM rapid den nasl 55 le indirecek? Bence başka birinin hatta girmesi söz konusu değil. Muhtemelen baglantıda sorun olabilir. Bence probleminizi TT yi arayarak halletmeye çalışın. Tabi onlar da ne kadar yardımcı olur size orası mechul
    quote:

Orjinalden alıntı: tarnat1985

MERHABA SEMRA HANIM
    Medeminiz wireles modem ise adsl hattınıza başka bir bilgisayar girip kullanıyor olabilir.Bu yüzden modeminizin "mac adresi filtreleme" kısmına girip sadece kendi bilgisayarınıza izin verin.yoksa kaçak bilgisayar devamlı olarak hızınızı yavaşlatacaktır.Modeminizin modelini gönderirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
    iyi günler..

• bir de şu var.çektiğiniz server ın kapasitesine yoğunluğuna göre değişir hızınız. o sırada 30 la çektiğiniz server dolu , 50 ile çektiğiniz rapid server ı boş olabilir.

hız her zaman 50 yi 54 ü görecek diye birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Semra Hanım

Arkadaşlar ben 512 k kullanıcısıym. 30 Kb ile indiriyorum dosyaları. 256 bile 28 ile indiriyor. Tarama yaptım. Spy mpy yok. R-apid hariç her yerde 30 kb rapidde 55 kb.
    Anlamaıdm gitti

Gene iyisin ben 15.5 i geçemiyorum . 512 sınırsız ile . İzmir Gaziemir

Daha 10 saatim kalmış.. Nedir ki yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 19 Ocak 2006 12:48:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasok

quote:

Orjinalden alıntı: Semra Hanım

Arkadaşlar ben 512 k kullanıcısıym. 30 Kb ile indiriyorum dosyaları. 256 bile 28 ile indiriyor. Tarama yaptım. Spy mpy yok. R-apid hariç her yerde 30 kb rapidde 55 kb.
    Anlamaıdm gitti

Gene iyisin ben 15.5 i geçemiyorum . 512 sınırsız ile . İzmir Gaziemir

Daha 10 saatim kalmış.. Nedir ki yani....

O tamamen guru3d nin oraya koyduğu yavaşlıktan. Ben de sürücü dosyası çekerken ordan, hızlı olsun diye Avrupa sunucusundan çekmek istemiştim, seninki kadarla çekiyordu. Ama Australia yı denediğimde 52-53 k ile çekti

• bu internet bağlantısında internet sağlayan telekom mekezine uzaklık, kablo kalınlığı ve kalitesi vsvs şeyler çok etkiliyor dayımlarında böyle sorunu vardı interneti kapattı kurtuldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.