Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karakterin durumunun birebir aynı olması gibi bir beklentim yok. Maker'ın varolup varolmamasını sorgulatacak güçte bir karakterin rolüne bürünme fırsatı verdi Bioware, sonuçtan oldukça memnunum ben.

Masaüstü FRP oynayan ve JRPG'ler hariç tüm RPG oyunlarını hatmetmiş biri olarak "süper olmuş" diyebilirim ben de sıfır tereddüt ile. Zaten farklı fikirler sunulmasa bir anlamı olmaz forumun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Karakterin durumunun birebir aynı olması gibi bir beklentim yok. Maker'ın varolup varolmamasını sorgulatacak güçte bir karakterin rolüne bürünme fırsatı verdi Bioware, sonuçtan oldukça memnunum ben.

Masaüstü FRP oynayan ve JRPG'ler hariç tüm RPG oyunlarını hatmetmiş biri olarak "süper olmuş" diyebilirim ben de sıfır tereddüt ile. Zaten farklı fikirler sunulmasa bir anlamı olmaz forumun.

21 olurken verdi Veteran i

• Arkadaşlar 14 lvl warrior ile oynuyorum. The way of the reaver görevini yapmak istiyorum ama haritada gözükmüyor. Galiba bazı materyaller toplamam gerekiyor. 20 tane rashvine topladım ama diğerlerini bulamıyorum. Yardım edin lütfen. Ne yapmam lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Oo şahane olmuş =)

• İnquisition Alıcam Ancak Dragon Age 2 gibimi Dragon Age Originsden Sonra Dragon age 2 sönük kalmıştı bu nasıl?
  • arkadaslar inquisition a istedigim kadar adam alabiliyor muyum? Her gelmek isteyeni kabul ediyorum sonradan yer kalmama gibi durum falan olur mu?

• Oyunda ki karakterlerin ağırlığını hissedemeyen bir tek ben miyim? Çok hafifler gibi Karakterler buz patenleriyle uçuyor sanki, çatışmalar da hafif gibi titreşimler filan da açık ama anlayamadım gitti yoksa oyun mu böyle ya da karakterim kız olduğu için mi acaba Çatışma kısmı için kimse easy modunda oynuyorsundur demesin en zor modda oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerksabird

Oyunda ki karakterlerin ağırlığını hissedemeyen bir tek ben miyim? Çok hafifler gibi Karakterler buz patenleriyle uçuyor sanki, çatışmalar da hafif gibi titreşimler filan da açık ama anlayamadım gitti yoksa oyun mu böyle ya da karakterim kız olduğu için mi acaba Çatışma kısmı için kimse easy modunda oynuyorsundur demesin en zor modda oynuyorum

hocam nightmare deneyin herşeyi hissediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk

quote:

Oyunda ki karakterlerin ağırlığını hissedemeyen bir tek ben miyim? Çok hafifler gibi Karakterler buz patenleriyle uçuyor sanki, çatışmalar da hafif gibi titreşimler filan da açık ama anlayamadım gitti yoksa oyun mu böyle ya da karakterim kız olduğu için mi acaba Çatışma kısmı için kimse easy modunda oynuyorsundur demesin en zor modda oynuyorum

hocam dedim ya en zor modda oynuyorum ilk boss icin 1 saat uğraştım en son tatiksel oynadım da geçebildim şimdi de yuklemeye devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 30 Ocak 2015; 23:17:35 >

• Agent ve Dragon trophysine dikkat edin.Onuncu dragonu kesmeden ve agent'ı almadan save alın.Bug'a giriyor bazen..
  • Sonuncu Drsgon da iki kere kestim geldi trophy

Tam oyun bitimine yakın adam akıllı silah yaptım bow damage olarak 15 K falan gordum zirvede bırakıyim dedim benim icin zirve

Yer yer hard yer yer normal de oynayarak 75 saatte bitirdim . Gercekten oyun açlığıma iyi geldi hakkını vererek bitirmedim belki ama iyi oyaladı

Primary hesabı satıyorum ilgilenen varsa

• Dostlar çok az İngilizce bilen biri bu oyundan zevk alabilirmi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Dostlar çok az İngilizce bilen biri bu oyundan zevk alabilirmi sizce?

Yok dostum alamaz bence . Cümleler , sahneler cok uzun bazen cok bayıyor bilmeyene .

La noire de falan daha mı kolaydı hatta onu daha cok anlamıştım

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sagolasin cevabin için , TLoU ı yeni bitirdim gerçekten bosluktayim şuan kendime yeni bir oyun ariyorum , bu arada da belki far Cry a bakarim ama bilemiyorum baslangici beni hic etkilemedi FC nin öylece duruyor hesapta.. Ne tavsiye edersin hocam? Yoksa TLoU ı tekrarmi bitirsem şaheser yeminle

• Oyun bitti ama hakkini adam gibi veremedigi hissediyorum. Biraz ara verip zor modda baslayip yavas yavas tekrar oynarim.

Sonuc itibari ile 2014 un en iyi oyunu olmayi hakediyor. Turu seviyorsaniz muhakkak oynayin derim. Yalniz ingilizce duzeyi biraz yuksek, diyalogları anlama acisindan dil sart, ancak fazla anlamasam da olur diyenler icin oyunun harita ve journal kismi cok acik ve anlasilir seviyede. Biraz oynayarak kolayca kavranabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Sagolasin cevabin için , TLoU ı yeni bitirdim gerçekten bosluktayim şuan kendime yeni bir oyun ariyorum , bu arada da belki far Cry a bakarim ama bilemiyorum baslangici beni hic etkilemedi FC nin öylece duruyor hesapta.. Ne tavsiye edersin hocam? Yoksa TLoU ı tekrarmi bitirsem şaheser yeminle

Ben Dying light almayı dusunuyorum size de oneririm ama videolarını izleyin derim ben .

Isterseniz bunu da alın yani diyalog var anlamayana sıkıcı geliyor Skip yapmaya başlarsınız bana gore ve tad alınmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk

quote:

hocam dedim ya en zor modda oynuyorum ilk boss icin 1 saat uğraştım en son tatiksel oynadım da geçebildim şimdi de yuklemeye devam ediyor

hocam nightmare de ilk boss zorlamadı beni nyvn boss var kaç kere baştan başladığımı ben bile hatırlamıyorum ama geçtim

• kayakuk kullanıcısına yanıt
    Hocam taktiksel oynamadığım için tüm karakterler yaratığın dibine toplanıp topluca ölüyordu Sonrada hepsini bir köşeye çektimde geçtim ki, taktiksel oynayınca çok kolay oldu. Hatta o bölümü geçtiğimde Ps4 hata verdi tekrar aynı yöntemle oynadım, alıştığımdan daha da kısa sürede bitti
  • İlk defa RPG oyunu aldık, ps4 de oynuyoruz, Şuan 5 kişi oyun başındayız ve yaslarimiz 30-35 arası. Afedersiniz ama nu kadar yıllık oyuncuyuz hiçbirimiz bi b.k anlamadık oyundan. 150 liramiza yazık oldu.
    Ne müzik ne efekt ne bi kullanışlı menü herşey uyduruk geldi.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    İlk defa RPG oyunu oynamanızla kaynaklı yoksa öyle çok derin bir RPG değil, en azından anlaşılmayacak bir oyun değil. Tabi İngilizcenizin olduğunu varsayarak söylüyorum bunları.
    Müzikleri bence harika, tavernaya (inn) girince çalan müzikler benim çok hoşuma gitmişti. Efektler gayet iyi bence. Menü belki biraz tartışılabilir ama ben onun da yeterli olduğunu düşünüyorum.

Aslında oyunun RPG'ye başlamak için ideal olduğunu düşünüyorum çünkü ne kendiniz stat veriyorsunuz, ne geniş bir skill ağacı var oyunda gayet sade herşey.

Oyunun hikayesini anlamaya çalışarak oynayın o zaman direk içine çekiyor, hemen pes etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.