Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana karakterim knight enchanter, blackwall two handed (sifirlayip champion u fullicem), cassandra sword/shield, cole da dagger. Haliyle cogunun special classlarin 1-2 skill acik. Sizce skill dagitimi ve party seciminde nasil bir yol izlemeliyim. Level 10 um. Solas, vivienne ve quanari olanin tiplerini sevmedim onlari pek almak istrmiyorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birsey soracam kaç bölümde bitiyor

• bazı sorularım var;
    1-karakterim savaşçı, kılıç+kalkan oynamak istiyorum hangi özellikleri güçlendirmem lazım
    bitane iki el kılıççı bitane okçu bitane suikastçi bitane can büyücüsü bitanede saldırı büyücüsü yapmak için hangi yetenekleri açmam gerek? (kilit açmayı hangi karakter yapabiliyor)
    2-oyunda karşımıza çıkan bize katılmak isteyenleri reddetmenin gidişata etkisi var mı, herkesi kabul ediyorum bir yan etkisi oluyor mu yoksa neden o seçenek var?
    3-kamptaki çadırda uyumanın faydası nedir? kampa girdiğim anda zaten canım ve iksirlerim doluyor
    4-savaş haritası tam olarak neye yarıyor sadece xp+para mı veriyor
    5-diğer oyunlarda çantam dolunca eşyaları takipçiye verebiliyordum ama bunda herkesin çantası ortak sanırım,yanlış mı biliyorum?
    6-henüz 7levelim, ejderhalara diklenmek için kaç lvl lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bazı sorularım var;
    1-karakterim savaşçı, kılıç+kalkan oynamak istiyorum hangi özellikleri güçlendirmem lazım
    bitane iki el kılıççı bitane okçu bitane suikastçi bitane can büyücüsü bitanede saldırı büyücüsü yapmak için hangi yetenekleri açmam gerek? (kilit açmayı hangi karakter yapabiliyor)
    2-oyunda karşımıza çıkan bize katılmak isteyenleri reddetmenin gidişata etkisi var mı, herkesi kabul ediyorum bir yan etkisi oluyor mu yoksa neden o seçenek var?
    3-kamptaki çadırda uyumanın faydası nedir? kampa girdiğim anda zaten canım ve iksirlerim doluyor
    4-savaş haritası tam olarak neye yarıyor sadece xp+para mı veriyor
    5-diğer oyunlarda çantam dolunca eşyaları takipçiye verebiliyordum ama bunda herkesin çantası ortak sanırım,yanlış mı biliyorum?
    6-henüz 7levelim, ejderhalara diklenmek için kaç lvl lazım

1- Strength ve Consitution'ı arttıracak eşyalar iyi olur. Oyunda kilitli kapıları Rogue karakterler açabiliyor fakat bazı kilitli kapılar için deft hands, fine tools perkini açmanız gerek.
    2- Bazen başka grupların size katılmalarını sağlamak inquisition üyelerini huzursuz edebiliyor. Hepsinin kendi görüşleri var yanlarına uğradıklarında memnun kaldıklarını veya hoşnut kalmadıklarını belirtiyorlar.
    3- Kaptaki çadırlar can ve iksirleri dolduruyor. Bir kampa yürüyerek giriş yaptığınızda canınız ve iksirlerini dolmaz. Bir kampa hızlı seyahat yaparsanız veya ilk defa kamp kurduğunuzda yine can ve iksirleriniz dolar.
    4- Savaş masasında bir çok görev var. Oyun için bazı görevleri direk oradan hallediyoruz. Bu görevler size sadece xp ve gold vermez kimisi power ve influnce point verir. Influnce point ile perkleri açıyorsunuz. Power ise bir zamandan sonra önemsiz oluyor her yerde geldiği için en son 300+ power olduğunu bilirim.
    5-Herkesin çantası ortak fakat yoldaşlarınızın kullandıkları eşyalar envanterde fazladan yer kaplamıyor.
    6-Oynadığınız zorluğa göre değişir. Bence 15+'dan önce bulaşmayın. Zaten yan görevler ile fazla sürmüyor 15+ olmak.

Bende oyunu henüz bitirdim. Bir kaç yıldır içimde olan boşluğu doldurdu resmen. 122 saat 26 dakika görünüyor kayıtta. Oyunda mest olduğum sahneler saymakla bitmez. Oynamayanlar asla anlayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 4 Şubat 2015; 1:46:36 >

• Arkadaslar.ingilizcem.yok cok az yani bu oyunu alsam oyanayabilirmiyim bazi arkdslar ingilizcesi olmayan zor.oynar fln yazmis ama bi size soram dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sonernural78

Arkadaslar.ingilizcem.yok cok az yani bu oyunu alsam oyanayabilirmiyim bazi arkdslar ingilizcesi olmayan zor.oynar fln yazmis ama bi size soram dedim

Ben önermem . Bir yerden sonra konuşmaları skip falan yapmaya başlarsınız o zaman da anlamı kalmaz gibi . Ancak siz bilirsiniz
  • Oyunda power kazanmanın kolay bir yolu var mı ya yan görevlerle uğraşıp duruyorum onlarda sıkıyor zaten sonunda 1 ya da 2 power anca veriyor

Oyunda geçirdiğim sürenin neredeyse % 80'i yan görevler. Şu power falan olmasa hiç oynamam o görevleri.
    Siz nasıl power topluyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Cyberpunk 2077

Valla witcher'dan çok bu oyunu bekliyorum ben, keşke önce o çıksaydı.Botanist trophy'si için herhangi bir tavsiyen var mı bu arada?
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Botanist için Skyhold'daki bahçeye 6 saksı upgradeini yapın. Bir de Inquisition Perklerde yüklü miktarda herb siparişi var 3 adet, kısa yoldan istiyorsan sonsuz Inquisition Perk alacaģın yöntemi yap öncesinde bir save alarak, sonra o 3 perki aç, potionları yapacak kadar malzeme gelmiş olur. Trophyi al, saveine geri dön =)

• Kamplarda requisition görevleri bol power veriyor. Tabi bu görevler bitmiyor sürekli yeniliyor kendini bitirmeye çalışmayın. Savaş masasından yaptığınız görevlerin bazılarından da geliyor power. Ayrıca haritanın kamp kurma, rift kapatma ve landmark noktalarını ele geçirme işlemlerini gerçekleştirince power geliyor. Bende oyun sonuna doğru 300+ power vardı yağmur gibi geliyor görevlerle birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 5 Şubat 2015; 13:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Botanist için Skyhold'daki bahçeye 6 saksı upgradeini yapın. Bir de Inquisition Perklerde yüklü miktarda herb siparişi var 3 adet, kısa yoldan istiyorsan sonsuz Inquisition Perk alacaģın yöntemi yap öncesinde bir save alarak, sonra o 3 perki aç, potionları yapacak kadar malzeme gelmiş olur. Trophyi al, saveine geri dön =)

Teşekkürler
  • Oyun 40saatte bitti. Tamam daha kesilecek çok ejderha yapılacak çok yan görev var ama ana senaryo bitti. Skyrım dan sonra oynadığım en güzel rpg lerden bir tanesi. Puanım 9.0 :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Oyun 40saatte bitti. Tamam daha kesilecek çok ejderha yapılacak çok yan görev var ama ana senaryo bitti. Skyrım dan sonra oynadığım en güzel rpg lerden bir tanesi. Puanım 9.0 :)

hocam sen hiç birşey yapmamışsın 40 saat ne resmen sanırım casual yada normalde koşturmussun benim 40 saat oldu daha 3 tane görev yapabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk

quote:

Oyun 40saatte bitti. Tamam daha kesilecek çok ejderha yapılacak çok yan görev var ama ana senaryo bitti. Skyrım dan sonra oynadığım en güzel rpg lerden bir tanesi. Puanım 9.0 :)

hocam sen hiç birşey yapmamışsın 40 saat ne resmen sanırım casual yada normalde koşturmussun benim 40 saat oldu daha 3 tane görev yapabildim

Oyunu yüzeysel oynayınca 50-60 saate biter gibi. Şahsen bende 122 saat sürdü toplamda ama yapılmadık bir şey kalmadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

quote:

quote:

Oyunu yüzeysel oynayınca 50-60 saate biter gibi. Şahsen bende 122 saat sürdü toplamda ama yapılmadık bir şey kalmadı .

hocam nightmare de yüzeysel oynama söz konusu değil gerçekten çok zorluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

quote:

quote:

hocam nightmare de yüzeysel oynama söz konusu değil gerçekten çok zorluyor

Aslında ben onu hiç hesaba katmadım direk ana hikaye üzerinden düşündüm ama onları gerçekleştirebilmek için yüzeysel oynamak yetmiyor dediğiniz gibi.

• quote:

quote:

Normal de oynandım. Ama oyunun gözümde en az bir 40 saati daha var. Sadece ana senaryo bitti . şimdi ejderhaları kesmeye gidiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Normal de oynandım. Ama oyunun gözümde en az bir 40 saati daha var. Sadece ana senaryo bitti . şimdi ejderhaları kesmeye gidiyorum

hocam ejderhaları sağ bırakmayın

• 10 gündür oyuna elimi sürmedim, ana görev olarak bitirip sonra ejderhaları keseceğim, bir kaç haritayı tamamen dolaştım ama ejderha bulamıdm, sadece hinterlands daki ejderhayı kestim,
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.