Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Rogue dual weapon baslamistim fakat cok zayif rouge

tekrardan warriora dondum rahatladim

Silaha gore aslında bana oyun basında levele gore guzel bisi düşmüştü .

Sonra okçunun 3. Tier silahını tier 4 item ile craftladim bastım ejderhalara falan 15 K attıgı oluyordu . Oyunu bitirmeye yakın basınca tabi cok etkisini görmedim gerci

Valla hocam 5 levelde bile duzgun vuramayip hep oluyodum bu iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende oyunu alarak aranıza katıldım. mage actım ama lighting ilerlemek istiyorum yanında buz. diğer mageyede bariyer vereyim bari hep auto yapıyordum. level 5 daha :)

oyun güzel grafikler filan. biraz ingilizce istiyor yoksam bi b.k anlaşılmıyor. ejderha ile level 3 te haritada dolaşıp bir kampı kurunca karşılaştım ezdi geçti :) 3 kere saldırdım üçünde ateşi fena yaktı :)

oyunun en kötü yanı hiç iyi zırh düşmüyor. hep abudik kubidik şeyler. en dandik adam gelip tek vuruşla canımın %35-%40 ini alıyor. belkide benim şanssızlığım elimdeki en iyi zırgı ve silahı kuşandım yüzükleri kolyeleri kemerleri kuşandım ama durum bu.

tier olayını ise tam anlamadım nerede nasıl eşyalara ekstra özellik katıyoruz çözemedim. kendimiz mi yapıyoruz yoksa demirci gibi bir şey mi?
  • Platini aldım dlc'yi beklemeye başladım..İnşallah adam akıllı, uzun bir dlc yaparlar.Hatta bir değil birkaç tane yaparlar.Bu oyuna verdiğim her kuruş helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 16 Şubat 2015; 23:03:13 >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Aynen hacı, benimde sadece nightmare de bitir kaldı sonra platin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dual wield en yüksek dpsye sahip ama iste takımda taunt ustune kurulu bir warrior lazım

• Yeni başladım bende oyuna önceki serilerin hepsini bitirmişimdir zorluk çekmiyorum ama hiterlandda sarı kafalı ejder ile karşılaştım 6 level de bunu yenmek imkansız gibi. Tek ateş topunda %80 alıyor canı. Haritanın en üstünde sağa doğru kale gibi bir simge var onun üstünde de bir görevim var oraya gitmeye uğraşırken çıktı karşıma. Diğer geçişte kapılar kapalı. bekçi köyde yer yok diye bir şeyler zırvaladı. İlla bu ejderi geçip mi gitmem lazım o bölgeye geçiş var mı acaba başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 28 Şubat 2015; 20:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Yeni başladım bende oyuna önceki serilerin hepsini bitirmişimdir zorluk çekmiyorum ama hiterlandda sarı kafalı ejder ile karşılaştım 6 level de bunu yenmek imkansız gibi. Tek ateş topunda %80 alıyor canı. Haritanın en üstünde sağa doğru kale gibi bir simge var onun üstünde de bir görevim var oraya gitmeye uğraşırken çıktı karşıma. Diğer geçişte kapılar kapalı. bekçi köyde yer yok diye bir şeyler zırvaladı. İlla bu ejderi geçip mi gitmem lazım o bölgeye geçiş var mı acaba başka.

Story görevleriyle açılıyor yanlis bilmiyorsam ejder baska yere çıkıyor zaten .

Ikisi farklı yer yani ama yan gorevler yapmiyorsun sanırım 6 Level icin erken oralar

• Oyuna yeni başladım bende ilk haritayı geçemedim yahu bir sürü görev var yapıyorum çıkıyor yapıyorum çıkıyor ikinci bölüme geçtim kazara sonra anladım oyun böyle ilerlemeliymiş neyse orda devin teki tokatladı geri döndüm bende ilk haritaya level 7 oldum. Warior olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Yeni başladım bende oyuna önceki serilerin hepsini bitirmişimdir zorluk çekmiyorum ama hiterlandda sarı kafalı ejder ile karşılaştım 6 level de bunu yenmek imkansız gibi. Tek ateş topunda %80 alıyor canı. Haritanın en üstünde sağa doğru kale gibi bir simge var onun üstünde de bir görevim var oraya gitmeye uğraşırken çıktı karşıma. Diğer geçişte kapılar kapalı. bekçi köyde yer yok diye bir şeyler zırvaladı. İlla bu ejderi geçip mi gitmem lazım o bölgeye geçiş var mı acaba başka.

Story görevleriyle açılıyor yanlis bilmiyorsam ejder baska yere çıkıyor zaten .

Ikisi farklı yer yani ama yan gorevler yapmiyorsun sanırım 6 Level icin erken oralar

Evet sanırım öyle ben hiterlanda ilk gittiğimden beri orada yan görevleri yapıyordum. Bende diyorum ne kadar sığ gidiyor oyun ana hikaye yok vs. Şimdi haritadan o köye geçtim de oyunun nasıl olduğunu anladım. Hay be sabahtan beri yan görev kasıyor muşum haberim yok.

Bu perklerle karaktere yetenek katıyoruz anladığım kadarıyla. 2 tane olmuş bende. Nasıl hızlı kasarız bunu sadece rift kapatmayla mı geliyor puanı. Birde power var bununla da görevleri açıyoruz dimi. Çok farklı yapmışlar oyunu ya görev puanı için görev kastırıyor.

• Uyuyamadım açtım oyunu. Kingdom of amalur oynamışsınızdır ondada craft sistemi neredeyse aynıydı. Koa da cephaneyi parçalarına ayırma vardı. Mesela ateş özellikli asayı kırınca içindeki ateş taşını ayırıyordu. Bu sistem yok sanırım oyunda göremedimde.

• ps3 te bu oyun nasıl acaba şu an indirimdeydi 90 küsür tl olması lazım değer mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 1 Mart 2015; 10:19:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher gibi single player odaklı bir oyun dimi bu oyun, RPG de ağır ingilizce gerektiği için oynamazdım, witcher 2 yi bayıla bayıla bitirmişti türkçe olunca ve oyun dünyası grafikler çok sarmıştı, hazır oyun ucuzlamışken witcher öncesi alsam diyorum, zamanında guild wars 2 almıştım wow gibi oyundu sarmamıştı, bu oyun dada bakıyoru party de bilmem ne lazım, bi multiplayer muhabbeti dönüyor gibi geldi kafamı aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

ps3 te bu oyun nasıl acaba şu an indirimdeydi 90 küsür tl olması lazım değer mi sizce?

Grafikler idare eder 90 tl nin hakkını verir emin ol önemli olan rpg sevmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Witcher gibi single player odaklı bir oyun dimi bu oyun, RPG de ağır ingilizce gerektiği için oynamazdım, witcher 2 yi bayıla bayıla bitirmişti türkçe olunca ve oyun dünyası grafikler çok sarmıştı, hazır oyun ucuzlamışken witcher öncesi alsam diyorum, zamanında guild wars 2 almıştım wow gibi oyundu sarmamıştı, bu oyun dada bakıyoru party de bilmem ne lazım, bi multiplayer muhabbeti dönüyor gibi geldi kafamı aydınlatırsanız sevinirim.

Oyun genel olarak single . Ancak Co op var multide 4 kisi bir haritada oynuyorsunuz ama gorev yok yani 5 dalga yi bitir tarzı . Hani single daki gorevleri yapalım tarzı degil . Co op da farklı karakterler seçebiliyorsun onlara Level ve item kasıyorsun . Cok oyalayacak bisi degil .

Bu oyun da ingilizce gerektiriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Witcher gibi single player odaklı bir oyun dimi bu oyun, RPG de ağır ingilizce gerektiği için oynamazdım, witcher 2 yi bayıla bayıla bitirmişti türkçe olunca ve oyun dünyası grafikler çok sarmıştı, hazır oyun ucuzlamışken witcher öncesi alsam diyorum, zamanında guild wars 2 almıştım wow gibi oyundu sarmamıştı, bu oyun dada bakıyoru party de bilmem ne lazım, bi multiplayer muhabbeti dönüyor gibi geldi kafamı aydınlatırsanız sevinirim.

Oyun genel olarak single . Ancak Co op var multide 4 kisi bir haritada oynuyorsunuz ama gorev yok yani 5 dalga yi bitir tarzı . Hani single daki gorevleri yapalım tarzı degil . Co op da farklı karakterler seçebiliyorsun onlara Level ve item kasıyorsun . Cok oyalayacak bisi degil .

Bu oyun da ingilizce gerektiriyor

Anladım single diyebilirim oyuna rahatça yani, secondary ucuza alayım içimde kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

ps3 te bu oyun nasıl acaba şu an indirimdeydi 90 küsür tl olması lazım değer mi sizce?

Teşekkürler. RPG seviyorum da, frame rate düşüşleri oluyormuş galiba, 20 fps lere kadar düşüyormuş oyun, akıcılık kaybı olacaksa hiç bulaşmasam mı? Ne dersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Teşekkürler. RPG seviyorum da, frame rate düşüşleri oluyormuş galiba, 20 fps lere kadar düşüyormuş oyun, akıcılık kaybı olacaksa hiç bulaşmasam mı? Ne dersiniz?

Hocam 20 FPS çok etkilemez ki zaten ps3 un sınırları belli bir alet. Yani ben ps4 sahibiyim ilk çıktığı günden beri ama beni makina başında en uzun sure tutan oyun bu oldu ayrıca hikâyesinde oldukça güzel.

• Coop yapmak isteyen imzamdaki PSN adresini ekleyebilir. Eklerken belirtirseniz memnun olurum.

• İngilizce yok rasgele yapıyorum seçimleri ana senaryoyu devam ettirmem için hangi görev işaretlerine gitmem gerek göz şeklindeki gibi olana gidiyorum şimdi orda yaratıkları kestim bişe olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Platini aldım dlc'yi beklemeye başladım..İnşallah adam akıllı, uzun bir dlc yaparlar.Hatta bir değil birkaç tane yaparlar.Bu oyuna verdiğim her kuruş helal olsun.

çok uğraştırdı mı hocam platin?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.