Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Bu oyun geçen yıl goty oldu mu gerçekten

Video Game Awards yanı oyunların Oscar gecesi kabul edilen törende köküne kadar hak ederek GOTY 2014 seçildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Bu oyun geçen yıl goty oldu mu gerçekten

Video Game Awards yanı oyunların Oscar gecesi kabul edilen törende köküne kadar hak ederek GOTY 2014 seçildi.

Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Dlc gelsin şuna artık ya.
  • bıçakcı oynuyorum sklleri outo lvl up dedim hep suikast bıcağa zehir sürme hızlı saldırı ve korunma dan başka skll açılmadı 8 lvlim outo lvl up demeye etsem yeni skller açılırmı çünkü bi puan verdim yeni sklle açılmadı açılması için kaç puana ihtiyacı var yeni sklin
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Istedigin bir skill varsa kendin verseydin puanlari auto yerine. Mesela ben oyle yaptim ana karakteri ama diğerlerini auto yaptim. Burada pek yardimci olunmuyor sadece sohbet, cunku ben iki kere itemler zayif dusuyor dedim kimse cevap bile yazmadi oyledir ya da sunu yap guclenir diye. Orta seviye ıngilizcem var konuya hakimim skilleri filan biliyorum Ama zirh ve silah cok kotu dusuyor benim sansima mi bilemedim, hatta demircide ekstra item yapip en iyi esyalarima ekstra ozellik katmama ragmen bana göre hala zayiflar. her savasta 8 potionun 6 si rahat bitiyor.ama bu gun level 10 oldum sanki bi baska guclu oldular bayagi fark oldu. Fakat oyun on numara ayrica cok uzun ama hic sıkmıyor. 1 ay oldu oyun takaslama ihtiyaci duymuyorum ilk defa

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Item lerin zayıf kalıyorsa kendin craft Laman lazım. İyi bir zırh şeması düşmesi lazım yada 3k yapıp voyal rox muydu ne oraya gidip üst katta küçük bir odada şema satan adam var ondan alıp kendin yap. Zırhın kol ve bot eklentilerinin şemaları da var orada onlardanda yapıp modifiy armor masasından ekle zor keserler seni.

Yada para yok dersen perklerden forces altında mage rogue warrior schematics leri açıp zir ve silah şemalarını alabilirsin.

Veridium metali için war tableden exalted Plains resources görevini alıp ps4 saatini ileri al görev hemen bitsin. Bunu sürekli yaparak her seferinde 6 Veridium kazanabilirsin. Aynı şekil diğer haritaların kaynaklarını da toplayabilirsin. Cullen metal Lillian da bitki verir diğeride her ikisinin toplayabildiğinin yarısını verir.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ederim bot kol zirh gibi eşyalara ekstra ozellik kattim, ayrica craft eşya yaptim elimdekinden daha kötü sanirim tier 3 lazim en aşşağı.

Sema satan adam hic dikkatimi çekmemişti ona uğrarım bide dediğiniz gibi saati ileri alip malzeme edineyim.

• Akadaşlar bu videoyu izledim ve resmen şoka girdim. Kesene kadar akla karayı seçtiğimiz "highland ravager"ı yani oyundaki en yüksek dragonu(23 lvl dir kendisi) ve en zor modda(nightmare), adam bakın ne kadar sürede kesiyor. Adam resmen oyunun anasını ağlatmış...
    https://www.youtube.com/watch?v=M_YgRec443E
  • baristanblue kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme öncesi dupe yapılabiliyordu. En iyi craft malzemeleriyle uçurmuştur karakteri.

• Oynayanlar hangi karakterle oynuyorlar?
  • 15 lvl oldum ama üstüm iyice doldu atmakta istemiyorum en azından şu pot sayımı yükseltmenin yolu varmı yada bunca taş malzemeyi neden kullanamıyorum
  • Bende yeni başladım karakterim birşeye benzemiyor. Çoğu rift'leri kapatamıyorum bile varmamla ezmeleri bir oluyor. Lvl 9 warrior. Adam gibi silah yok, zırh yok. Ejderi söylemiyorum bile, o kürdan niyetine kullanıyor benim adamları.

• Oyun yarın elime geçecek. Bakalım çok merak ediyorum oyunu
  • Lanet girsin oyun. Okadar kastım 10 ejderi kestim gelsin kupayı vermesin. Ne saçma ya. Bu kadar uğraş gerektiren kupada bile hata varsa ne diyeyim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Lanet girsin oyun. Okadar kastım 10 ejderi kestim gelsin kupayı vermesin. Ne saçma ya. Bu kadar uğraş gerektiren kupada bile hata varsa ne diyeyim artık.

Son ejderi tekrar kes bug'lı o trophy.Umarım save'in vardır yedek..Adamlar 3-4 update çıkardı hala şu bugları çözemedi mi, enteresan valla.
  • Arkadaslar bilgi ve deneyimlerinizi burda paylasirsiniz ins bizde nasiplensek storm haritasindan disari cikamadik daha (: ve hangi karakterle oynadiginizi soylerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Lanet girsin oyun. Okadar kastım 10 ejderi kestim gelsin kupayı vermesin. Ne saçma ya. Bu kadar uğraş gerektiren kupada bile hata varsa ne diyeyim artık.

Son ejderi tekrar kes bug'lı o trophy.Umarım save'in vardır yedek..Adamlar 3-4 update çıkardı hala şu bugları çözemedi mi, enteresan valla.

Otomatik kayıt yapıyor normalde harita başında umarım kaydetmiştir. Oyunu sattım zaten akşam. Arkadaş makineden oyuna girene kadar akşama yetişirse bakarım artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Oyun yarın elime geçecek. Bakalım çok merak ediyorum oyunu

Oyun sürem yaklaşık 25 saat oldu daha oyunun 4'te 1 i bile bitmemiştir. Yan görevleri yapmaktan ana göreve geçemiyorum bile.
    Skyrim'den beri bu kadar zevk alarak oynadığım oyun olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

Arkadaslar bilgi ve deneyimlerinizi burda paylasirsiniz ins bizde nasiplensek storm haritasindan disari cikamadik daha (: ve hangi karakterle oynadiginizi soylerseniz sevinirim.

Oyunu mage karekteri ile oynuyorum ve oynaması gerçekten çok zevkli.
    Takımınızda diğer karekterleri 2 warrior 1 mage ya da 2 warior 1 rogue olarak seçmenizi tavsiye ederim ve kesinlikle warrior lardan biri Iron Bull olmalı.(Adam çok sağlam vuruyor:))
    Ben oyunu bu şekilde zor da oynuyorum level 9'um şu ana kadar 1kere öldüm sadece(ejderha ile kapışmadım henüz :) )

Mage karekteri ile oynayacak arkadaşlarada tavsiyem ateş veya buz büyülerini geliştirmeleri. Elektrik bu ikisine göre biraz zayıf kalmış.
  • Atmosfer, hikaye çok başarılı ama sinematikler rezalet, bir de vuruş hissi resmen yok oyunda, combatlar gerçekten rezalet, grafikler iyileştirilip, shadow of mordor daki dövüş sistemi bunda olsaydı o zaman efsane olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.