Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assasine dondum 8 level oldum tekrar, yavas yavas herseyi cozuyorum rogue m suan assasin ne zaman olunuyor way of the asassin diye bir gorev duydum bilgisi olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bugun basladim. One handed warrior actim fakat pek etkili gelmedi bana. Cok az vuruyorum dusmanlara ve pek zevkli gelmedi one handed. Oyuna bastan baslayip da baska class acmak da zor geldi. O yuzden gidiyoruz bakalim boyle. Yalniz oyun cok kapsamli geldi alismak zaman alicak gibi

• Yeni başlayanlara tavsiyem 11 12 lvl olunca yeni sınıfı açtıktan sonra nightmare zorluğuna alın daha çabuk lvl atlarsınız. Yanınızdaki mageyi full spirit yapın sonra diğerlerine verin ki kurtarıcınız olsun. Ben vivienne balackwall cassandra üçlüsü ile bitirdim hiç zorlanmadım. Nightmare üstü olsa onda bile zorlanmazdım sanırım.

• Nightmare zorlukta bitiren arkadaşlara sormak istiyorum. Ikinci kez oyuna bu zorlukta başlayıp speed run yaparsam çok zorlar mı? Yan görev ve level kasmakla uğraşmadan sadece ana senaryo görevlerini takip edip ilerlemek istesek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Yeni başlayanlara tavsiyem 11 12 lvl olunca yeni sınıfı açtıktan sonra nightmare zorluğuna alın daha çabuk lvl atlarsınız. Yanınızdaki mageyi full spirit yapın sonra diğerlerine verin ki kurtarıcınız olsun. Ben vivienne balackwall cassandra üçlüsü ile bitirdim hiç zorlanmadım. Nightmare üstü olsa onda bile zorlanmazdım sanırım.

Hocam teşekkürler tavsiye için öyle yapacağım yeniyim ben de
    Yalnız bir şey sormak istiyorum ben şuan 6 level'ım , hinterland haritasına kadar geldim ve birçok görev açıldı görev haritasında. Fakat hangisinin ana görev olduğunu nasıl anlayacağım ? Kafama göre görev yapıyorum ama sanırım hepsi yan görev.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 23 Mart 2015; 0:38:24 >

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Journalde en üstte ki bölüm ana hikaye altındaki grubundakilerin yapmanı istediği görevlerdir. Diğerleri yan görev, onları yapmanda fayda var yaptıkça perk için puan kazanıyorsun.

• Jaws of Hakkon DLC'si duyuruldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Jaws of Hakkon DLC'si duyuruldu.

Sonunda.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Oyy, oyyy Khaleesi'ninkilere benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Oyy, oyyy Khaleesi'ninkilere benziyor.

İnşallah uzun soluklu olur dlc.
  • Dun gelen guncelleme oyundaki fps dususunu tamamen ortadan kaldirmis. Zaten hafifti belli bile olmuyordu su an hic dusus yok

• Arkadaşlar biliyorsunuzdur oyun vgx stüdyosu tarafından yılın oyunu seçildi. Ancak twitch de felan takip ediyorum. Fazla oynayanı yok. Oyun fazla tutmadı gibime geliyor. İstenilen etkiyi yarattı mı yani?

• Adamlar dlc'yi çıkarmak için bloodborne'u beklemiş sanki, hoş daha ps4'e çıkmadı..Bloodborne bitsin el atarız.
  • Oyunda 9 level oldum fakat artık her ana görevi yapmak istediğimde 8-10 power istiyor. Çok sıkmaya başladı :/ Oyun aslında çok güzel ama bilmiyorum soğudum bu olaylardan..
    Yan görevleri yapın, kullanamayacağınız kadar çok power'ınız olacak. Bir de fazla ana görev yok zaten, yani sürekli yan görevler yaparak ilerleyeceksiniz zaten. Rift kapatarak ve kamplardaki malzeme görevlerini yaparak da power kazanabilirsiniz ama tekrar söylüyorum power kasmayın gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Yan görevleri yapın, kullanamayacağınız kadar çok power'ınız olacak. Bir de fazla ana görev yok zaten, yani sürekli yan görevler yaparak ilerleyeceksiniz zaten. Rift kapatarak ve kamplardaki malzeme görevlerini yaparak da power kazanabilirsiniz ama tekrar söylüyorum power kasmayın gerek yok.

Hocam şöyle saçma bir olay var. Hinterlanddeki rift görevlerini yapmaya kalktım bugün 12 level moblar çıktığı için yapamadım onları mesela. Sonra diğer görevler de hep war table görevi onları yapmak için de power istiyor. Power da kasacak yer bulamıyorum şuan. Gerçi kamplardaki ünlem işaretlerine bulaşmadım ama herhalde power kasmam için onlara bulaşmam gerekli.
    Aynen hocam onlar power için ama dediğim gibi gerek yok yapmaya. Her haritada yüksek level yerler var, oralara daha sonra gidersiniz.

Bir link veriyorumhttp://www.gamefaqs.com/boards/718650-dragon-age-inquisition/70647711 levelinize göre bu haritalara gidin. Tonla yan görev var her haritada onları yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Aynen hocam onlar power için ama dediğim gibi gerek yok yapmaya. Her haritada yüksek level yerler var, oralara daha sonra gidersiniz.

Bir link veriyorumhttp://www.gamefaqs.com/boards/718650-dragon-age-inquisition/70647711 levelinize göre bu haritalara gidin. Tonla yan görev var her haritada onları yapın.

Teşekkürler hocam denicem bakalım

Rica ederim hocam, keyifli oyunlar

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.