Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Platini aldım dlc'yi beklemeye başladım..İnşallah adam akıllı, uzun bir dlc yaparlar.Hatta bir değil birkaç tane yaparlar.Bu oyuna verdiğim her kuruş helal olsun.

çok uğraştırdı mı hocam platin?

Hocam ben dragon age serisini sevdiğim için genelde doya doya oynarım o nedenle pek uğraştırdı diyemem.En zor trophy'si nightmare'da bitirme ama onda bile level 10'dan sonrası zorlamadı beni açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

İngilizce yok rasgele yapıyorum seçimleri ana senaryoyu devam ettirmem için hangi görev işaretlerine gitmem gerek göz şeklindeki gibi olana gidiyorum şimdi orda yaratıkları kestim bişe olmadı

Hocam haklsın bende bu oyuna başlamadan önce, daha önce oynamış arkadaşım boşver hiç bulaşma ingilizcen yoksa boşa zaman kaybı olur deyip beni baya korkutmuştu. Ama bir çoğumuzda ingilizce yok ama seçimleri bence rasgele yapma. Oyun aşırı kapsamlı ve verdiğin cevaplar hikayeyi etkiliyor. Görev kısmındaki "inquisitor path" ana görevler oluyor. Ama sadece ana görevler üzerinden ilerlersen lvl in düşük kalabilir ve tıkanabilirsin. O yüzden yan görevlerle ilerle ve lvl almaya çalış. Bi de oyunda lvl atlamak çok kolay olmuyor. Benim gördüğüm en yüksek lvl 24 dü. Belki biraz aha uğraşsaydım 25 i görürdüm. Görevlerin çoğu youtube da yüklü, tıkandığın yerde gir izle derim. İyi oyunlar. @rambocuk

• Bu necro rift gibi diğer yetenekler ne zaman açılıyor. Envy i yendikten sonra mesela daha çok var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada kim olursa yavşıyorum bakalım ilk kimi yatağa atıcam. Cassandra yla baya ilerledik. Komutana bile sarktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Bu arada kim olursa yavşıyorum bakalım ilk kimi yatağa atıcam. Cassandra yla baya ilerledik. Komutana bile sarktım.

Cass'ın üzerine çok gitme ters teper.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 3 Mart 2015; 21:17:42 >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hard da cok zorlandim hinterlandda rift ler var bazi yaratiklarin uzerinde kafatasina bicak saplanmis gibi bir resim var olduruyorlar BeNi. Ote yandan level 8 im ama 4 adam olarak bir adami zor olduruyoruz ayılar bile zor ölüyor. Elimdeki en iyi silah ve zirhlari kusandim ama nafile bir türlü yeterli guce ulasamadim, ne yapmam gerekiyor daha guclu silah ve zirhlar icin. Rpg severim ama bu oyun da karakterim cok zayıf kaldi

• Bi resim attım bunu bu süre içinde öldürmem i gerekiyo anlamadım üstelik nerde bulucamıda bilmiyorum herhangi bi işaret çıkmıyo

• quote:

Bi resim attım bunu bu süre içinde öldürmem i gerekiyo anlamadım üstelik nerde bulucamıda bilmiyorum herhangi bi işaret çıkmıyo

Hocam War Table etrafında toplanan o üç kişiye görev veriyorsun ve onlar da belirli bir süre içerisinde o görevi yerine getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Bi resim attım bunu bu süre içinde öldürmem i gerekiyo anlamadım üstelik nerde bulucamıda bilmiyorum herhangi bi işaret çıkmıyo

Hocam War Table etrafında toplanan o üç kişiye görev veriyorsun ve onlar da belirli bir süre içerisinde o görevi yerine getiriyorlar.

Bu odaya girip mavi bayrağı seçtiğimde onlara görev veriyorum yani ben kırmızımı oldum yani

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. O iki bayrak iki farklı bölgeyi simgeliyor. Kırmızı olan Orlais, diğeri Ferelden.

Oyunun hikayesine dair kısaca: Siz Inquisitor olarak Inquisition hareketine önderlik ediyorsunuz ve bu yolda size yardımcı olan ileri gelen kişiler var. Bunlardan üçü size War Table'da eşlik ediyor. Bölgelerden gelen şikayetleri, yardım isteklerini falan size bildiriyorlar. Siz de istediğinize hareket edebiliyorsunuz. Bunların sırası yok. Siz oyunda ilerledikçe isminiz yayılıyor ve daha uzak yerlerden yardım talepleri de geliyor.

• quote:

Hayır hocam. O iki bayrak iki farklı bölgeyi simgeliyor. Kırmızı olan Orlais, diğeri Ferelden.

Oyunun hikayesine dair kısaca: Siz Inquisitor olarak Inquisition hareketine önderlik ediyorsunuz ve bu yolda size yardımcı olan ileri gelen kişiler var. Bunlardan üçü size War Table'da eşlik ediyor. Bölgelerden gelen şikayetleri, yardım isteklerini falan size bildiriyorlar. Siz de istediğinize hareket edebiliyorsunuz. Bunların sırası yok. Siz oyunda ilerledikçe isminiz yayılıyor ve daha uzak yerlerden yardım talepleri de geliyor.

İtem geliştirmek için demircimi bulmam gerek 2. Sorunda düşen güzel kılıcları cadsandraya nasıl vericem

• quote:

quote:

İtem geliştirmek için demircimi bulmam gerek 2. Sorunda düşen güzel kılıcları cadsandraya nasıl vericem

Item geliştirme işini demircinin olduğu yerde halledebilirsin ama oyun başlarında yapabileceğin pek bir şey yok. Parti üyelerine vermek istediğin eşyalar için: Inventorydeyken D-pad ile aşağı yukarı yap diğer karakterler gözükür. Cass'ı seçip silahı ona verebilirsin, diğer eşyalar için de böyle.

Lütfen ama lütfen yanlış anlama bu söylediğimi, oyunu hiç oynama bana kalırsa.

Neyi neden yaptığını bilmediğin sürece zerre keyif vermeyecektir oyun. PC'de Türkçe yama yapıldı mı bilmiyorum, imkanın varsa o şekilde oyna ya da YouTube'dan Türkçe yorumlarla olan videoları izle.

Diyalog ve senaryo ağırlıklı bir oyun bu, eğer yabancı dilin yoksa oyuna ve harcadığın zamana yazık edersin inan.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Lütfen ama lütfen yanlış anlama bu söylediğimi, oyunu hiç oynama bana kalırsa.

Neyi neden yaptığını bilmediğin sürece zerre keyif vermeyecektir oyun. PC'de Türkçe yama yapıldı mı bilmiyorum, imkanın varsa o şekilde oyna ya da YouTube'dan Türkçe yorumlarla olan videoları izle.

Diyalog ve senaryo ağırlıklı bir oyun bu, eğer yabancı dilin yoksa oyuna ve harcadığın zamana yazık edersin inan.

Zaten pişman oldum ama oyun çok güzel işte :s

Oyun harika, yılın oyunu seçildi geçen yıl ve inan sonuna kadar da haketti. Ancak bu şekilde zevk almanın gerçekten imkanı yok.

Ben FRP/RPG türüne ilkokulda Baldur's Gate oyunu ve sıfır İngilizce ile başladım. Elime sözlük alıp başından kalkmazdım oyunu çözene kadar. Şimdi anadilim gibi İngilizce hakimiyetim var. Sana tavsiyem İngilizce'nin üzerine gitmen. Ufak bir kurs da olsa başla bir yerlerden. Hiçbir kaybın olmaz.

• War table görevlerini aldıktan sonra ps4 saatini ileri alınca görev tamamlanıyor aynı androidteki oyunlar gibi. Bir server saatine bağlanmamış oyun beklemeye gerek yok.

• Bu oyun geçen yıl goty oldu mu gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 5 Mart 2015; 17:59:16 >
  • Ayrıca oyunda perk hilesi de vardı, skyhold da ve sanırım crestwood da yapılabiliyordu. Ama adamlar oyun çıktıktan yaklaşık 1 ay kadar falan sonra güncellemeyle açığı kapattılar. Gerçi ben hilesiz oynadım sonuna kadar ve oldukça da keyifliydi. 2014 "Game Oy The Year" ı sonuna kadar hak eden bir oyun.
  • 111 saat ve platin trophy aldım oyun gerçekten yılın oyunu olmayı sonuna kadar hak ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.