Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesin oasis ve follow mire'dır o haritalarda

sen benden de acemisin
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    valla bilmioyrum ki hacı bir tane çöl haritası var orada baya gezdim, bulamadım ejderha, diğeri de deniz kıyısanda bir harita onuda gezdim oradada bulamadım, sadece aşağıda bir ölü ejderha vardı,
    bunun dışında tam olarak hinterlands ı gezdim orada buldum. ama ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

valla bilmioyrum ki hacı bir tane çöl haritası var orada baya gezdim, bulamadım ejderha, diğeri de deniz kıyısanda bir harita onuda gezdim oradada bulamadım, sadece aşağıda bir ölü ejderha vardı,
    bunun dışında tam olarak hinterlands ı gezdim orada buldum. ama ,

Ejderhaların level leri ve nerede oldukları. http://www.idigitaltimes.com/dragon-age-inquisition-where-find-all-ten-dragons-roaming-thedas-397372

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunu yeni aldım önerebileceğiniz bir sınıf var mı?
  • SavasLordu kullanıcısına yanıt
    Mage gayet iyi durumda bence. Specialization olarak first enchanter çıtayı daha da yükseltiyor. Necromancer'da gayet kullanışlı ama boss savaşlarında pek kullanışlı olmuyor. Bir anlamı kalmıyor o zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

Mage gayet iyi durumda bence. Specialization olarak first enchanter çıtayı daha da yükseltiyor. Necromancer'da gayet kullanışlı ama boss savaşlarında pek kullanışlı olmuyor. Bir anlamı kalmıyor o zamanda.

Teşekkür ederim
  • Ne kasiyorsunuz gencler, assasin 6 levelim daha hinterlandsteyim, ufak ufak alisiyorum galiba 2h warrior yada archer acacagim cunku mage ve asas cok cabuk oluyor, oyun hakkinda deneyim kazanmaya devam yorumlarnizi takip ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce rpg oyunu pek oynamadım, oyunu alıp indirsem solo oynayabilirmiyim yani illa co-op multiplayer mi oynanıyor arkadaşlar ?
  • eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    İlla co-op veya multiplayer oynamak zorunda değilsiniz oyunun hikaye bölümü tek kişi oynanabiliyor.
  • Ilk iki oyunu oynamadim.Hikayede geri kalir miyim? Dragon age keepdeki ozet yeterli olur mu?

• Arkadaşlar oyunu bende yeni aldım herkes mage dediği için elf mage açtım abilities olarak şimşek ateş gidiyorum ama mantıklı mı sizce yanımdakilere auto level up yapıyorum ama sizce solası spirit winter olarak mı kendim mi geliştiriyim. Birde power ne oluyor ne etkisi var oyuna sürekli yükseliyor

• J.A.Cooper kullanıcısına yanıt
    Hikayeden geri kalmazsınız, 1. ve 2. oyundan farklı bir hikaye ama oradaki karakterler önceki oyunlardan kalma. Oradaki havayı hissederek oynamak çok başka.
    Size tavsiyem ilk iki oyunu oynayın. Normal bir pc çok rahat çalıştırır. İlk oyunun oynanışını daha çok bile sevebilirsiniz.
    Origin ilk oyunu bedava vermişti bir ara haberi olmuştu BSC'de belki almışsınızdır.
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Partideki magelerden birinde barrier skill'i olması şart, özellikle melee olan adamlarınız için önemli geçici bir süreliğine shield bariyer gibi birşey atıyorsunuz. Kısa bir süreliğine koruyor. Önemli yerlerde boss, ejderha çoğun zaman normal yerlerde bile kullanmal gerekiyor. Partinizde sizin dışınızda bir mage varsa skill'i açtıysanız o otomatik yeniliyor sürekli zaten. Bu yüzden spirit şart.
    Ateş çok güçlü ilerde göreceksiniz yere attığınız tuzak bazı mob'lara tek atıyor. Ben beğenmiştim. Ateşe verirken aynı zamanda buza da verebilirsiniz, orada bir dondurma spell'i var mutlaka verin, adını hatırlayamadım şimdi buzdaki ilk spell'di galiba.
    İki mage olacaksanız partide, bir tane kalkanlı warrior, bir tane de rogue ass/archer tercihinize göre mutlaka olmalı.
    Power'ları kullanarak yeni görevleri açıyorsunuz oynadıkça göreceksiniz. Üzerinde durulması gereken birşey değil çünkü yan görevleri yaptıkça kullanabileceğinizden çok fazla kazanacaksınız.
    Oyunun başında gitmediyseniz hemen val royeaux'a gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Partideki magelerden birinde barrier skill'i olması şart, özellikle melee olan adamlarınız için önemli geçici bir süreliğine shield bariyer gibi birşey atıyorsunuz. Kısa bir süreliğine koruyor. Önemli yerlerde boss, ejderha çoğun zaman normal yerlerde bile kullanmal gerekiyor. Partinizde sizin dışınızda bir mage varsa skill'i açtıysanız o otomatik yeniliyor sürekli zaten. Bu yüzden spirit şart.
    Ateş çok güçlü ilerde göreceksiniz yere attığınız tuzak bazı mob'lara tek atıyor. Ben beğenmiştim. Ateşe verirken aynı zamanda buza da verebilirsiniz, orada bir dondurma spell'i var mutlaka verin, adını hatırlayamadım şimdi buzdaki ilk spell'di galiba.
    İki mage olacaksanız partide, bir tane kalkanlı warrior, bir tane de rogue ass/archer tercihinize göre mutlaka olmalı.
    Power'ları kullanarak yeni görevleri açıyorsunuz oynadıkça göreceksiniz. Üzerinde durulması gereken birşey değil çünkü yan görevleri yaptıkça kullanabileceğinizden çok fazla kazanacaksınız.
    Oyunun başında gitmediyseniz hemen val royeaux'a gidin.

Nerede bu val royax neci gidip gitmediğimi bilemiyorum isimden çıkarmak zor biraz :) kendi mage im de ateş elektrik gidiyorum diğer pt magede spirit buz gidiyorum bu şekilde. Yalnız ana görevleri yapmaya vakit kalmıyor ne ara almadığım şekilde yan görev birikmiş hepsini yapıp ana göreve gidiyim diyorum ben 1 yapıyorum 2 geliyor

• TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Vaktim yok ama bitirmeyi denerim

• Türkçe yama çalışmaları var mı acaba? Duyanınız oldu mu??
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdikten sonra biraz araştırdım fakat hiç bir hareketlilik yok gibi.
  • Rogue dual weapon baslamistim fakat cok zayif rouge

tekrardan warriora dondum rahatladim

• ben mageyim , partide bir tane daha mage var, iki mageye de barrier fullledim, biri bitince diğeri basıyor , zorlanmadan geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Rogue dual weapon baslamistim fakat cok zayif rouge

tekrardan warriora dondum rahatladim

Silaha gore aslında bana oyun basında levele gore guzel bisi düşmüştü .

Sonra okçunun 3. Tier silahını tier 4 item ile craftladim bastım ejderhalara falan 15 K attıgı oluyordu . Oyunu bitirmeye yakın basınca tabi cok etkisini görmedim gerci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Şubat 2015; 8:59:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.