Bildirim
DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (83. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Leveliniz kac biraz power arttirip gelseydiniz e tabi levelde yani..Ben mage karakterimle knight enchanter olarak zorlanmamistim bu herifte lvl 16 idim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarrx
Leveliniz kac biraz power arttirip gelseydiniz e tabi levelde yani..Ben mage karakterimle knight enchanter olarak zorlanmamistim bu herifte lvl 16 idim
Valla hocam level'ım 16 one handed swordüm. Ama az önce takıldığım yeri çok şükür geçtim finale geldim bakalım bitecek oyun -
Oyun bu gece bitti. Resmen müthiş bir deneyimdi iyi ki almışım oyunu. 50 saatte bitirdim oyunu ki item , dragon davası derken bunu bi 90 saate çıkarırım ben -
Bende yeni bitirdim. 24 lvl Champion karakterim. 90 saatte hakkını verdim sadece 2 ejder kaldı. Onları da kesip rafa kaldırırım. Ilerde belki birde Nightmare başlarım Roque olarak. Bütün oyunu tek başına Nightmare'de bitiren saykoları görünce iştahım kabardı.
Bende oyunun nıghtmare hariç bütün trophylerini almıştım az zaman geçsin özlem duyayim o zaman nıghtmare modda başlarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun çok güzel de bir kere bitirdikten sonra ne yazık ki tekrar başlama isteği duyulmuyor. Bitireli 2 ay oldu ama maalesef tekrar oynama isteği duyamadım... -
hocam ben birşey sorucam. ingilizcem iyi deil fakat arkadasım al cok iyi diyor herneyse oyunun multiplayer olayı nasıl? senin hikayene gelip yardım falanmı ediyorlar yoksa deathmatch tarzı birşeymi oluyor multiplayer modu? -
Hocam ne desem yalan olur Çünkü hiç multiplayera girmedim..Youtubeda videoları vardır biraz fikir sahibi olursunuz -
Lanet ettirdi ya yüklenmesi bir oyun 3 kere baştan yüklenir mi yok efendim update oyun tam yüklendikten sonra yapılmalıymış bilmemneymiş eve bi geliyorum updatei yüklemiş. 3 kere 40 gb yükledim oyunda. Açılmıyor hata veriyor! Önce oyun tam yüklenecekmiş, sonra update yüklemesi gerekiyormuşmuş. Ulan kopya oyun mu alıyoruz bi de crack yapalım oyuna isterseniz. Lanet ettirdiniz be bi oyunu yükleyelim derken. Ps nin deeee EA nin deeee Dragonunun daaa Age inin deeee inquisitionının daaa
-
Ya ne mekanlar ne müzikler ne konsept ne sanat tasarımı var oyunda arkadaş ya. MUHTEŞEM! -
Arkadaşlar yeni başladım oyuna çok karışık geldi sorularım
- haritadaki hangi görevleri yapacam dörtgen şekilleri neyi ifade ediyor birde ünlem işareti var
- ilk haritadan kaç lvl olduktan sonra diğer haritaya
- başlangıç olarak bilmem gerekenler nedir?
Şimdiden teşekkürler
Oyun cok cok iyiydi ama yakin zamanda geri donup tekrardan oynanmaz sonucta witcher 3 ve bloodborne var. Belki 2016 da 1 kere daha oynayabilirim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstediğiniz görevi yapın, rahat bir oyun, sıkıntı olmaz sıra konusunda. Bir görevde zorluk yaşarsanız daha sonra gidin o göreve.
Hinterlands'de biraz oyun mekaniklerini tanıdıktan sonra burayı terk etmenizi ve daha sonra gelmenizi öneririm, oyunun en sıkıcı mekanı burası, enerjinizi çalmasın.
Bilmeniz gerekenler: Her bir party elemanını combat sırasında kontrol edebiliyor olmanız, aynı şekilde oyun ilerledikçe her birinin ekipmanlarını değiştirebileceğiniz/değiştirmeniz gerektiği, taktiksel kameranın varlığı. Onun dışında güzel güzel oynayın, kendiniz keşfedin. Anlaşılmayacak bir şey yok, olursa da yine buradan yanıt alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Edit: @dragonbornx: Witcher'a kadar Borderlands olmasaydı aslında Nightmare'de tekrar oynamayı planlıyordum, ancak Witcher'ı alırsam ondan sonra mutlaka yapacağım bunu. Nightmare'de bambaşka bir oyun olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 9 Nisan 2015; 12:10:54 >
-
Teşekkürler cevap için biraz görev yapayım çözerim inş sağolun
Arkadaslar Deluxe edition almayi planliyorum fakat bu deluxe edition icin olan extralar sadece oyunun alindigi hesaba mi geliyor. Oyunu alip kendi ana hesabimda oynayacagim oyunu aldigim hesapta oynamayacagim bu durumda deluxe edition extralarindan faydalanabilir miyim ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sulocanxxx
Arkadaslar Deluxe edition almayi planliyorum fakat bu deluxe edition icin olan extralar sadece oyunun alindigi hesaba mi geliyor. Oyunu alip kendi ana hesabimda oynayacagim oyunu aldigim hesapta oynamayacagim bu durumda deluxe edition extralarindan faydalanabilir miyim ?
Bnde bunu merak ediyorum
Destiny den örnek vereyim. Oyun içi hediyeler sadece secondary hesaba geliyordu.
Merhaba hocam, knight enchanter bugu saolsun ?uan 7 ejderi kesip itemleri fulledim. Oyunda en son kanyt toplayyp okçu kadynla dans etme ana görevini yaptym. Sykynty ?u, ingilizcem yetersiz ve buraya kadar hiç bir?ey anlamadan geldim. Size zahmet geldi?im yere kadar kysaca özetleyebilirmisiniz ? -
Oyuna anca dün başladım, Prologue bitirince ilk açtığım karakter elf-archer yerine baştan başlayıp, dwarf-rogue seçtim, ok atmak çok sıkıcı geldi bana, büyücüler estetik hareketler yapıyor en azından :) Hinterlands de takılıyorım ufak yan görevler yaptım, wolfes,poiton götür falan, 4 levelim takım da 3 level. At aldığımız yerdeki rift i kapatamadan ölüyorum sürekli nedense zor muş orası galiba birazcık daha, grafikler aşırı iyiymiş, yani open world ve "0" AA sorunu resmen, otlar insanlar, kan lekeleri, witcher 3 bundan iyiyse düşünemiyorum.
FPS düşmesi şuan yok oyun içinde en azından videolarda bi 20 leri görüyor belli arada bir.
İngilizce seviyem, 4/10 diyebilirim detayları kaçırıyorum, yani insanların neyi ima ettiğini falan, ama genel olarak konuya hakimim diye ümid ediyorum :) . Templar ve mage ler mal gibi hala savaş halinde bakalım ileride bunu durdurabilecek miyim diye düşünmedim değil, Senaryo insanı içine çekmiyor ama , oyun dolu dolu geçtiğimiz yılı düşünüyorumda boşuna GOTY olmamış.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X