Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harpooner

Oyuna anca dün başladım, Prologue bitirince ilk açtığım karakter elf-archer yerine baştan başlayıp, dwarf-rogue seçtim, ok atmak çok sıkıcı geldi bana, büyücüler estetik hareketler yapıyor en azından :) Hinterlands de takılıyorım ufak yan görevler yaptım, wolfes,poiton götür falan, 4 levelim takım da 3 level. At aldığımız yerdeki rift i kapatamadan ölüyorum sürekli nedense zor muş orası galiba birazcık daha, grafikler aşırı iyiymiş, yani open world ve "0" AA sorunu resmen, otlar insanlar, kan lekeleri, witcher 3 bundan iyiyse düşünemiyorum.
    FPS düşmesi şuan yok oyun içinde en azından videolarda bi 20 leri görüyor belli arada bir.

İngilizce seviyem, 4/10 diyebilirim detayları kaçırıyorum, yani insanların neyi ima ettiğini falan, ama genel olarak konuya hakimim diye ümid ediyorum :) . Templar ve mage ler mal gibi hala savaş halinde bakalım ileride bunu durdurabilecek miyim diye düşünmedim değil, Senaryo insanı içine çekmiyor ama , oyun dolu dolu geçtiğimiz yılı düşünüyorumda boşuna GOTY olmamış.

Fps sorunu son guncellemede duzeltildi hocam. 30 dan hic dusmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme geldi oyuna beyler ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Arkadaslar Deluxe edition almayi planliyorum fakat bu deluxe edition icin olan extralar sadece oyunun alindigi hesaba mi geliyor. Oyunu alip kendi ana hesabimda oynayacagim oyunu aldigim hesapta oynamayacagim bu durumda deluxe edition extralarindan faydalanabilir miyim ?

Bnde bunu merak ediyorum

Ben bf4 + premium aldim. Hem sec hem pri eklentilerden faydalandi. Ornek teskil eder mi bilmem.

• bedava multiplayer expansion la ilgili bir mail geldi bu sabah dragon slayer exp. ın adı, multiplayer a girdiğimden beri neden olmadığını düşündüğüm high dragon fight larını eklemişler sanırım yeni bir bölge ve 3 oynanabilir karakterden bahsediyor, süper haber oldu sabah sabah şuan indirmeye açılmış yazıldığına göre.
  • Daha önce ilk 2 oyunu oynamadım. Üçüncü oyun hikaye ile ortak mı?

İlk mesajdaki KEEP olayını yapmama gerek var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaizmir

Daha önce ilk 2 oyunu oynamadım. Üçüncü oyun hikaye ile ortak mı?

Karakterler ilk iki oyun ile bağlantılı, Keep'i yapmadan başlama derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Daha önce ilk 2 oyunu oynamadım. Üçüncü oyun hikaye ile ortak mı?

Karakterler ilk iki oyun ile bağlantılı, Keep'i yapmadan başlama derim.

Ama hikayeleri bilmiyorum hocam.Neyi seçeceğimi vs anlmadım keep de
  • quote:

Ama hikayeleri bilmiyorum hocam.Neyi seçeceğimi vs anlmadım keep de

Şu, şu hayatta kalsın mı, kiminle romance yaşasınlar diye sorduklarını Inquisition'da oluşturacağın karaktere göre belirle. Diğer seçimleri Youtube'a bakarak yapabilirsin veya kafana göre seç. Ama karakter konusunda sunduğu seçimleri mutlaka yap, oyun da o şekilde karşına çıkacaklar.

Kararsızım diyorsan alttaki video da olan seçimleri denersin.

• Şimdi fark ettim oyuna multiplayer mi geldi

• Arkadaşlar Merhaba oyuna yeni başladım. Hinterlands sehrindeyim hersey güzel gidiyor. Yalnız bu perk power ve influence nedir. Power 4 diyor menü ekraninda ama kullanilan bişey mi anlamadım.

• Ben oyunu deluxe edtion a uptade ettim ama itemler felan geldi mi anlamadım nasıl anlayabilirim nerden anlaşılıyor

• Merhaba ben sadece ilk oyunu oynadım. 2.oyun ile ilgili çok gönderme var mı? İngilizcesi nasıl ağır mı? Hikaye anlaşılıyor mu? Büyücü açmayı düşünüyorum çünkü da:origins te en zevkli büyücüydü bu oyunda en iyi ırk ve class hangisi muhtemelen bir kez oynayabileceği o yüzden çok önemli benim için. Delice Edition alınmalı mı? Oyunun multiplayer ı mı var? Bir de oyunu tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 7 Haziran 2015; 11:26:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu deluxe edition da ne fark var ekstra dlc mi var? Bir de dragon age origins ultimate edition sürümünde filan sandıklardan çıkan itemler filan değerli oluyordu filan bu deluxe ediiton sürümde de böyle değişiklikler var mı yoksa sadece dlc paketi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Arkadaşlar Merhaba oyuna yeni başladım. Hinterlands sehrindeyim hersey güzel gidiyor. Yalnız bu perk power ve influence nedir. Power 4 diyor menü ekraninda ama kullanilan bişey mi anlamadım.

Powerlar görev yapmak için işe yarıyor dostum , her görev belli bir power puanı istiyor. Perk puanı ise kalenin özelliklerini falan geliştirmek için işe yarıyor
  • oyunu tavsiye eder misiniz? Action-rpg'lerden hoşlanıyorum. bloodborne'e bayıldım ancak witcher 3 hiç sarmadı.
  • Hikaye modunu 4 kişi coop oynanabiliyor mu?

• Oyun 50 saatleri geçirdikten sonra (bunun %20-30'u ana görev, gerisi yan görev olarak ilerledikçe), ya da şöyle diyeyim Ejderhalara kafa tutup kesebilecek seviyeye geldiğinizde artık tam anlamıyla COŞUYOR.

Şu an karşımda Dragon Age değil tam bir RPG-Fantastik dünya efsanesi duruyor. PS4'ümdeki diğer tüm oyunlar son 2-3 haftadır yalan oldu. Öyle ki Dragon Age'i kapatmıyorum bile. Açıken PS4 beklemeye alıp bir dahaki açışımda aynen devam ediyorum.

Hiç ümitsizce Feraldan Frostback ile çatışmaya girdim. Dedim kesin yer bu beni. Baktım ki bayağı kafa tutuyorum. (Level 13) Yarım saate yakın kanter içinde bir savaşla alt ettim. Dillere destan bir çatışma geçti hiç unutmam bu çatışmayı.

Hayvan gibi oyun yapmışlar cidden. RPG'ye doydum be, daha Witcher'a başlayacağım da Dragon Age'i hatim etmeden Witcher'a tabii ki geçmem. Witcher'ın da bu oyundan sonra beni keseceğini hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Haziran 2015; 15:35:14 >

• @mehmetius
    Yok multiplayer var yeni bir karakter oluşturuyon
    Ve bu deluxe editionu olan yok mu

• Bloodborne bitsin ilk isim Dragon Age 'a baslamak olacak.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.