Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Oyun 50 saatleri geçirdikten sonra (bunun %20-30'u ana görev, gerisi yan görev olarak ilerledikçe), ya da şöyle diyeyim Ejderhalara kafa tutup kesebilecek seviyeye geldiğinizde artık tam anlamıyla COŞUYOR.

Şu an karşımda Dragon Age değil tam bir RPG-Fantastik dünya efsanesi duruyor. PS4'ümdeki diğer tüm oyunlar son 2-3 haftadır yalan oldu. Öyle ki Dragon Age'i kapatmıyorum bile. Açıken PS4 beklemeye alıp bir dahaki açışımda aynen devam ediyorum.

Hiç ümitsizce Feraldan Frostback ile çatışmaya girdim. Dedim kesin yer bu beni. Baktım ki bayağı kafa tutuyorum. (Level 13) Yarım saate yakın kanter içinde bir savaşla alt ettim. Dillere destan bir çatışma geçti hiç unutmam bu çatışmayı.

Hayvan gibi oyun yapmışlar cidden. RPG'ye doydum be, daha Witcher'a başlayacağım da Dragon Age'i hatim etmeden Witcher'a tabii ki geçmem. Witcher'ın da bu oyundan sonra beni keseceğini hiç sanmıyorum.

ikisini de oynadım. Dragon age i bitirdim.

Güzel oyun DA. Bu sefer sağlam tutturmuşlar. Ama ne yazıkki Witcher 3 dragon age i her yönde pataklar. Yer bitirir. Benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

Oyun 50 saatleri geçirdikten sonra (bunun %20-30'u ana görev, gerisi yan görev olarak ilerledikçe), ya da şöyle diyeyim Ejderhalara kafa tutup kesebilecek seviyeye geldiğinizde artık tam anlamıyla COŞUYOR.

Şu an karşımda Dragon Age değil tam bir RPG-Fantastik dünya efsanesi duruyor. PS4'ümdeki diğer tüm oyunlar son 2-3 haftadır yalan oldu. Öyle ki Dragon Age'i kapatmıyorum bile. Açıken PS4 beklemeye alıp bir dahaki açışımda aynen devam ediyorum.

Hiç ümitsizce Feraldan Frostback ile çatışmaya girdim. Dedim kesin yer bu beni. Baktım ki bayağı kafa tutuyorum. (Level 13) Yarım saate yakın kanter içinde bir savaşla alt ettim. Dillere destan bir çatışma geçti hiç unutmam bu çatışmayı.

Hayvan gibi oyun yapmışlar cidden. RPG'ye doydum be, daha Witcher'a başlayacağım da Dragon Age'i hatim etmeden Witcher'a tabii ki geçmem. Witcher'ın da bu oyundan sonra beni keseceğini hiç sanmıyorum.

Güzel oyun DA. Bu sefer sağlam tutturmuşlar. Ama ne yazıkki Witcher 3 dragon age i her yönde pataklar. Yer bitirir. Benden söylemesi.

Lore olarak da mı Witcher önde dersin hocam? DA'nın Lore altyapısı hayvan gibi olmuş. En ufak yerlerden bile çarşaf çarşaf yazıtlar çıkıyor. DA'nın bu yönüne hayran kaldım ben. Witcher da böyleyse enfes olur.

• quote:

quote:

quote:

Lore olarak da mı Witcher önde dersin hocam? DA'nın Lore altyapısı hayvan gibi olmuş. En ufak yerlerden bile çarşaf çarşaf yazıtlar çıkıyor. DA'nın bu yönüne hayran kaldım ben. Witcher da böyleyse enfes olur.

Sen ne diyorsun.

Rastgele ortaya çıkan questlerin bile nerelere varabildiğini gösen dudağın uçuklar.

şöyle söyleyyim. dragon age de 300 sayfalık 2 tane roman çıkarsa eğer yazılanlardan.

witcher da 10 tane çıkar Diyorum ya cidden lore inanılmaz büyük.

Bir de witcherda şöyle bir güzellik var. DA kesinlikle GÜZELLİK kaygısı olan bir oyun. En yaşlı insanlar bile 20 yaşındaki birinin vücuduna sahip. Sadece yüzde bir iki çizikle yaşlı olduğunu belirtmeye çalışmışlar.

Witcherdaki evren çok daha gerçekçi. Şişman insanlar çocuklar yaşlılar gençler. Npc lerin zenginliği inanılmaz derecede büyük ve olması gerektiği gibi. Oyun artistlik peşinde değil. Dragon age gibi stylish rpg değil. Bildiğin baba gibi evren yaratmışlar. Neyse o diyor herifler.

Hani şu neden şurda demezsin. Hepsinin bir haklı gerekçesi var. Da ise ıvır zıvır dolu bir oyun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne diyorsun.

Rastgele ortaya çıkan questlerin bile nerelere varabildiğini gösen dudağın uçuklar.

şöyle söyleyyim. dragon age de 300 sayfalık 2 tane roman çıkarsa eğer yazılanlardan.

witcher da 10 tane çıkar Diyorum ya cidden lore inanılmaz büyük.

Bir de witcherda şöyle bir güzellik var. DA kesinlikle GÜZELLİK kaygısı olan bir oyun. En yaşlı insanlar bile 20 yaşındaki birinin vücuduna sahip. Sadece yüzde bir iki çizikle yaşlı olduğunu belirtmeye çalışmışlar.

Witcherdaki evren çok daha gerçekçi. Şişman insanlar çocuklar yaşlılar gençler. Npc lerin zenginliği inanılmaz derecede büyük ve olması gerektiği gibi. Oyun artistlik peşinde değil. Dragon age gibi stylish rpg değil. Bildiğin baba gibi evren yaratmışlar. Neyse o diyor herifler.

Hani şu neden şurda demezsin. Hepsinin bir haklı gerekçesi var. Da ise ıvır zıvır dolu bir oyun.

Süper DA bitince hiç beklemeden Witcher'a atlamak gerek

• selamlar

arkadaşlar şu anda dark souls 2 oynuyorum. Bundan önce bloodborne u bitirdim. dragon age ya da witcher dan birine başlayacağım. ne önerirsiniz?

Teşekkürler şimdiden.
  • tolayd T kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 o oyunlara daha yakın bir sisteme sahip, DA farklı bir yapıda, dört karakter arasında geçiş yaparak ilerlediğin taktiksel bir oynanışı var. DA ile ilgili gameplay izle mutlaka.
  • hikayeyi coop olarak bitirme var mı acaba arkadaşlar ? yanıtlarsanız çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hikayeyi coop olarak bitirme var mı acaba arkadaşlar ? yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Yok maalesef.Şu oyunlara coop koysalar günaha girerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hikayeyi coop olarak bitirme var mı acaba arkadaşlar ? yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Yok maalesef.Şu oyunlara coop koysalar günaha girerler.

üzüldüm. :/ teşekkür ederim hocam.
  • Lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sikilleri kullanamıyormuyuz sadece kısayoldakileri kullandırtıyor ötekileri nasıl kullanıyoz

• kullanmak istedigini kisayol tuslarina atiyacaksin, atamadiklarini kullanamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

kullanmak istedigini kisayol tuslarina atiyacaksin, atamadiklarini kullanamazsin

Evet ama savaş sırasında atamaya izin vermiyor

• ?????

• Karakterimi devam eden oyunumuzda değiştirebiliyor muyuz? Yani şu manada soruyorum, Warrior ile başladığımız oyunu Rouge olarak değiştirebiliyor muyuz arkadaşlar?
  • beyler oyunda 150 saati devirdim. ama vivienne blackwall ve sera karakterlerini açamıyorum bir türlü. forumlarda araştırdım fakat
    skyholda taşındıktan sonra
    imkanı olmadığını söylüyorlar. varsa bilen biri yardımcı olsun yoksa gerçekten 150 saati bırakıp baştan oynicam gibi duruyo . yazıkki save bile yapmamışım gerilerde.
  • dr.halil kullanıcısına yanıt
    Skyhold'a gittiysen bu karakterleri açamazsın.
  • Eğer oyundaki savaşlar zor olsun diyorsanız ve biraz sabırlı, mazoşistseniz oyunu kesinlikle NIGHTMARE zorluğunda açın. Ben de 70 saati devirdim nightmare olarak ilerliyorum oyun kesinlikle gözünüzden yaş getiriyor :)) Kaç kere girdiğim rift kapatma savaşlarını 2-3 saat deneyip, olmayacağını anlayınca level farmlamaya giriştim. Eğer zoru seviyorsanız şans verin.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    witcher a başladın mı?

halen DA dan sonra withcer ın kesmeyeceğini düşünüyor musun?

ben de DA ya da witcher a başlayacağım, karar veremedim.
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Daha bu iki seriyi oynayıp oynamadığını bilmediğim için, oynamadın varsayarak yorumda bulunuyorum. Witcher'a hangi oyundan sonra başlanırsa başlansın fazlasıyla keser, şüphen olmasın. Ancak DA, Witcher 3'den daha zor ve daha tok bir oyun. Daha farklı bir ifade ile, DA'de bir şeyleri başarma duygusu aynı Souls serisindeki gibi bir hissiyat verir. Witcher 1'i saymıyorum, 2 ve 3 bu konuda daha yalın bir oyun. Witcher 3 başlangıçtan bitime kadar kaymak gibi kayar, oynayanı yormaz, çok keyif alırsın; ancak DA ise başlar ve sabır göstermezsen ızdıraba dönüşür. Tabii bunun başlıca sebebi dövüş sistemi, dört karakteri yöneterek sistemli hareket etmen gerekiyor. Ek olarak bir üst mesajdaki arkadaş rift kapatmak için 2,3 saat uğraştım demiş mesela, bu rift kapama olayı da aslında oyunun her haritasında birçok kez görebileceğin alelade bir şey, ama hakikaten güçlü değilsen yıldırır. Ejderhalarla dövüşmeyi hesaba katmıyorum bile. İlk olarak hangisine başlarsan başla, ikisi de keser ve ikisi de oynanması gereken oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.